marți, 15 septembrie 2020

Oculta Mondiala, aproape de infrangere

 

Pare incredibil cum omul modern al Mileniului III nu este capabil sa faca diferenta esentiala intre adevar si minciuna, intre un pericol real de moarte si unul imaginar. Aceasta incapacitate este singura care favorizeaza impostura la nivel guvernamental pentru ca bazat pe inconstienta generala Guvernul se simte liber sa produca cele mai absurde situatii, sa ia cele mai aberante decizii stiind ca nu va fi nevoit sa dea socoteala nimanui!

Scriu aici doar pentru cei sincer interesati sa discearna... Societatea umana cica se confrunta cu pericolul de moarte generat de un virus "nou". "Pericol" despre care chiar autorii diversiunii spun ca nu afecteaza mortal decat varstnicii si oamenii cu comorbiditati. DAR acestia nu completeaza tabloul general si cu informatia reala ca asemenea situatii se pot regasi si in viata de pana acum a societatii moderne, virusul gripal sezonier (de exemplu) fiind unul din virusurile care de asemenea poate provoca moartea varstnicilor sau a celor cu imunitate scazuta! Cu toate acestea, societatea nu a considerat niciodata gripa ca fiind o "urgenta mondiala"! Mai departe, autorii diversiunii incearca sa justifice, totusi, mascarada spunand ca Sars Cov 2 e virus nou si ca nu exista tratament, dar tot ei se contrazic TRATAND bolnavii in spitale si REUSIND sa-i insanatoseasca pe cei mai multi din acestia!

Ce ramane in picioare dupa ce elimini minciuna dovedita? Ramane faptul ca societatea este agresata in mod criminal de niste guvernanti iresponsabili si toate astea se intampla la scara mondiala. REALITATEA este cea care te forteaza sa crezi ca exista un CENTRU din care se coordoneaza toate aceste masuri abuzive contra popoarelor si astfel nu mai poti nega existenta OCULTEI MONDIALE si realitatea planului criminal de inrobire a oamenilor in spatele unei perdele de fum, pandemia de coronavirus!

Am descalcit acest plan criminal oferind in ultimele 6 luni oamenilor ADEVARUL prin LIVE-urile aproape zilnice tinute pe Facebook. Oculta incearca sa recupereze puterea pierduta in fata patriotilor in America. Donald Trump trebuie sa cada! NU VA CADEA!

Patriotii din toata lumea sunt uniti astazi sub sigla "Q" si duc IMPREUNA acest razboi mondial decisiv pentru tot viitorul omenirii! In Romania, ca parte a acestei lupte, am infiintat pe Facebook grupul "Q ROMANIA", loc in care mii de patrioti romani se aduna pentru a impartasi informatiile adevarate despre razboiul mileniului. Ne-am ridicat si am contribuit intr-o masura importanta la trezirea romanilor si de asemenea, prin expunerea zilnica, la demascarea Ocultei romanesti. Am simtit replica dura a sclavilor Ocultei Mondiale atunci cand grupul nostru cu 30.000 membri a fost desfiintat de Facebook, dar asta nu ne-a dezarmat. Q ROMANIA a renascut din cenusa proprie si acum numara peste 8.000 de membri, iar LIVE-ul meu este urmarit in continuare de 15-20-25 mii de oameni. 

Pe data de 3 noiembrie 2020 razboiul va fi castigat de patrioti prin victoria in alegerile din SUA a Presedintelui Donald Trump. Pe data de 8 noiembrie 2020, patriotii romani se vor aduna la Bucuresti, in spatiul public, pentru a sarbatori aceasta victorie si pentru a marca infrangerea Ocultei! Va fi o poveste de spus peste generatii, cu sacrificiile facute in toata aceasta perioada de oamenii simpli din toata lumea care s-au unit cu curaj si responsabilitate pentru a contribui in orice masura la aceasta victorie! TU ce-ai facut? Ai tras vreun "glont" in acest razboi sau ai stat speriat, cu masca pe fata, tot timpul? Ai fost martor tacut la toate crimele savarsite de Oculta, sau te-ai impotrivit? Ti-ai plans frica, spaima de covid sau ai aratat cu voce puternica adevarul? Intr-o zi va trebui sa dai socoteala in fata propriei constiinte pentru nepasarea si superficialitatea dovedite atunci cand VIATA avea nevoie de tine ca s-o salvezi cu adevarat!

Va invit sa va alaturati grupului nostru de patrioti, Q ROMANIA, sa va informati si sa contribuiti in orice fel la lupta care inca se duce. Nu mai e mult de indurat! Victoria va fi a noastra, BINELE va invinge RAUL! Satanistii Ocultei Mondiale vor fi zdrobiti! Felicitari celor care au raspuns chemarii si care onoreaza FIINTA UMANA dovedind calitati sufletesti deosebite in aceasta perioada, in contrapartida cu lasii, fricosii, tradatorii si sclavii care asista la aceasta infruntare de parca n-ar fi in joc chiar viata lor!

WWG1WGA

Unde merge unul, mergem toti!


Cornel SABOU

15 comentarii:

Teodora spunea...

WWG1WGA!

Mitica Nicora spunea...

Bună ziua Cornel. Am fost ”la tine” pe live-uri din martie și-am învățat multe de-atunci. Nu pot decât să-ți mulțumesc pentru munca ta dezinteresată și sinceră în folosul comunității. I-ai ajutat pe mulți să se trezească puțin câte puțin, cu vorba bună înțeleaptă și mai ales cu dovezi documentate despre circul mondial care se desfășoară. Nu știu alții cum sunt, dar eu te vad ca pe un frate mai mare sau ca pe un părinte. Sper din suflet ca munca să-ți fie răsplătită în viitorul apropiat, iar patrioții români și cei ai planetei să învingă și să alunge pentru totdeauna întunericul ocultei. Sănătate, bucurii și împliniri să ai. WWG1WGA. TRUMP 2Q2Q!!! Cu drag și respect, un soldat Q. Mitica Nicora.

Vali Calin spunea...

WWG1WGA!

Lupu georgica spunea...

Salutari patriotilor.Multumim pentru tôt ce faceti.Bravo Cornel,bravo patrioti.

www.viatasieducatia.ro spunea...

Ma numesc Ioana Banda Claudia si sunt din Timisoara.
Covid nu este numele virusului ci inseamna Certificat de Identificare a Vaccinarii cu Inteligenta Artificiala. In programul de reducere cu peste 80% a populatiei globului ca prim pas, vor sa aduca Antenele 5G care patrund in corp opt centimetri si deschid celula umana in fata oricarui virus, cancer etc. Deci vor sa omoare milioane de oameni, ce putem face ca sa traim sanatosi, fara vaccinuri obligatorii, fara Antene 5G, sa ne bucuram de viata, sa calatorim, sa fim liberi in tara noastra si altundeva?
Va multumesc. Doamne ajuta-i pe romani, Romania si Lumea intreaga.

Unknown spunea...

Nu voi accepta nici o data sa port masca,nu accept aceasta minciuna ordinară Covid 1o.totul este o propagandă iudeo masonice ocultista pt a vaccina si distruge omenirea.nu va lăsați dusi in eroare oamenii buni,patrioti.eu de la bun început nu am acceptat aceasta mascarada.a. lucrat cu pacienții si i am scos din stările de panica si frica..i am pus sa asculte live lui Cornel,si au inteles.uniti vom învinge Dzeu nu ne va pierde.

Unknown spunea...

Mulțumesc, d-le Cornel Sabau, ca existați și sunt convinsa ca Dumnezeu v-a încredințat o misiune nobilă și anume de trezire de conștiințe. Va doresc tot binele posibil, sa reușiți sa adunați în jurul dv.cat mai multi patrioți și sa sărbătorim in noiembrie victoria mult așteptată!

Anonim spunea...

Nu pot crede ca în 2020 mai sunt oameni care pot gândi și crede astfel de aberații ca oculte, reptilieni, inrobire mondială și astfel de alte inepții de 2 lei... Oameni buni, treziți-vă, spălați-va pe mâini, purtați masca în comunitate și treziți-vă dracului la realitate ca din cauza aiuriților ca voi se duc dracului toate pe lumea asta..

Unknown spunea...

Mai degraba din cauza celor ca tine. Ori este complet ignorant si lenes ca nu pui mana sa te documented, ori complet idiot daca nu vezi cata minciuna este in MSM ori rauvaoitor platit de cei care vor sa ne tina sclavi toata viata. Orice ai fi sper ca cei ca tine sa fie din ce in ce mai putini. Mai devreme sau mai tirziu, in ciuda eforturilo voastre diabolice de a ne tine in intuneric, oamenii se vor trezi pentru ca asta este vintage Lui Dumnezeu si nimeni nu e mai press de asta chiar daca voi in prostia voastra credeti ca puteti staying Creatia Lui.

Anonim spunea...

Vreau să-ți văd live-le . Unde faci live.cum pot da de tine?

ROMICA ROMICA spunea...

F bine spus că oculta mondială conduce și manipulează pomenirea

Anonim spunea...

Domnilor.....AS VREA SA CRED CA AVETI DREPTATE , CA BINELE VA INVINGE.....DA , VA INVINGE CAND DOMNUL IISUS SE VA INTOARCE PE PAMANT....PANA ATUNCI , VOM PIERI JUMATATE DIN POPULATIA PAMANTULUI , CA ASA VOR SATANISTII.....NOI VORBIM , EI ACTIONEAZA....EI MERG INAINTE CU PLANUL LOR DIABOLIC DE INROBIRE A OMENIRII , EI AU TEHNOLOGIA MALEFICA DE PARTEA LOR , BANI , ARMATE , POLITII , POLITICIENI CORUPTI.....MAI PE SCURT , TOTUL , CA SA NE FACA DE DOMENIUL TRECUTULUI....NOI AVEM FRICA , DEZNADEJDEA , RESTRICTIILE , CHINURILE COPIILOR NOSTRI SI DISPERAREA NOASTRA.....NOI VOM CASTIGA....URA , URA, URA....PATETIC...

Unknown spunea...

Dumnezeu te ajută,dar nu-ți baga în sac. Trebuie sa fim uniți și drepți, doar așa suntem puternici. 19 septembrie în Bucuresti la Piața Universitatii incepand cu ora 16.00. Toți românii patrioți, credincioși si familisti trebuie să fie mărturisitori ai lui Hristos. Hai România!

Nobody spunea...

Interesant... Am incercat sa gasesc un "contact privat" dar nu am vazut. Poate nu am eu rabdare? Vroiam sa va intreb daca ati citit o anumita carte, eventual sa v.o trimit. Multumesc

Cornel Sabou spunea...

Contactul e trecut chiar sub titlul blogului. Nr. telefon 0758970059