miercuri, 18 martie 2020

Adevarul despre pandemia de coronavirus - Revolta Mondiala Anti-CABALA

Pandemia de coronavirus se pliaza perfect pe una din cele mai raspandite Teorii ale Conspiratiei din ultimii doi ani.
A inceput prin 2017 sub semnatura anonima a lui Q. Nimeni nu stie cine este Q! Dar acest Q promoveaza intes (si printr-un limbaj codat!) ideea ca “baietii buni” de pe Planeta pregatesc in ascuns o revolta generala impotriva Cabalei, a Puterii Oculte care conduce destinele omenirii de sute de ani printr-un cult Satanic!

De-alungul ultimilor doi ani, Q a dezvaluit multe informatii despre marile retele intertnationale de trafic de copii, despre marile personalitati ale vietii publice care sunt implicate in aceste retele si a repetat mereu, obsesiv, ca va veni un fel de “Zi a Judecatii” in care toata aceasta mafie globala va fi rapusa.
Poate pentru ca informatiile lui veneau pe un fond de asteptare global sau poate pentru ca se baza pe multe informatii reale, Q a devenit oficial unul din cele mai influente personaje din lumea internetului!

Concret, incepand din 1999 ar fi fost pus la punct un plan perfect, intins pe durata a 20 de ani, care sa duca in final la revolta Sistemului impotriva Ocultei Mondiale! Stiti ce e aceasta Oculta, nu? E Organizatia care l-a ucis pe Kennedy, care a impus comunismul, care a generat cele doua razboaie mondiale, de fapt care genereaza toate razboaiele din lume! Si care controleaza tot ce misca si e ales in lumea asta, care a pus internetul la dispozitia publicului ca sa poata controla toti oamenii de pe planeta etc.

Asadar, cei 20 de ani s-au implinit. Incet-incet, s-au promovat oameni in structurile de putere ale SUA, Donald Trump si-a construit, de asemenea, drumul spre presedintie. A fost ales dupa ce Anti-Oculta mondiala a dezvaluit mailul contracandidatei lui Trump, aratand-o pe doamna Clinton implicata in tot felul de afaceri de coruptie.
Dupa ce a preluat puterea, in primii ani de “domnie”, tot ce a facut Trump a fost sa instaleze in toate institutiile de forta oamenii loiali lui, impreuna cu care sa duca ultima faza a “razboiului”. Acum, se spune ca vremea a sosit!

Criza coronavirusului e o criza falsa. Este pretextul de care are nevoie Trump si generalii de Armata loiali ca sa ia cu asalt buncarele Ocultei Mondiale. Toate astea se fac sub umbrela pandemiei de coronavirus! Pandemie care justifica instituirea Starii de Urgenta, iesirea Armatei din cazarmi, permite efectuarea de arestari aparent abuzive si alte masuri speciale, gen inchiderea granitelor. Se spune ca sunt pregatite mii si mii de rechizitorii impotriva a zeci de mii de membri ai Ocultei. Aceste rechizitorii sunt sigilate si transmise catre Parchete din America pentru a fi deschise la o anumita data. Se pregatesc inchisori in care toti acestia vor fi inchisi. Acum, ca diversiune, aceste inchisori sunt prezentate ca centre de carantina pentru coronavirus!
Se spune ca deja arestarile au inceput si tot asa, ele sunt mascate de ochii opiniei publice prin comunicate care spun ca X sau Y a fost gasit “pozitiv” la teste anti-covid19 si depus in “CARANTINA”!
Razboiul de care vorbea Q se duce chiar acum, sub ochii nostri!

Tot Q ne spune ca Donald Trump posteaza mereu pe Twitter si Facebook mesaje codate despre ceea ce se intampla in ascuns! Exista un limbaj cod. SUA si CHINA mimeaza un conflict, dar de fapt lucreaza impreuna la aceasta revolutie anti-Oculta.
De fapt, tarile care par cele mai afectate de coronavirus sunt tarile care astfel vor fi nevoite sa declare cele mai drastice masuri de securitate, si in spatele acestor masuri vor fi, de fapt, arestati membri Ocultei!

Se spune ca incepand din 1 aprilie toate aceste amanunte ascunse acum vor incepe sa fie dezvaluite publicului larg. Se pare ca totul va culmina cu o anumita data din luna aprilie cand Revolutia anti-Oculta va atinge apogeul. Atunci, toate retelele de comunicatii (TV, Radio, internet) vor fi inchise de toate armatele din lume, pe toata Planeta. Vor fi cateva zile de “orbire” generala, dar vor fi si zilele de lupta decisiva, cand armatele efectiv vor lua cu asalt ultimele redute ale Ocultei dupa care mijloacele de comunicatie la nivel Global vor reveni la normal si intreaga omenire va afla tot ADEVARUL!

O singura problema ramanea de “rezolvat”. Cine se va ridica in centrul atentiei mondiale pentru a spune lumii adevarul si mai ales cu sansele cele mai mari de a fi crezut? Donald Trump? NU! In prezent, Trump duce razboiul vorbind codat, aparent de neinteles. Va fi altcineva. Si da, daca este adevarat ce spun adeptii lui Q va fi... socant! Comunicatorul credibil va fi fiul lui John F. Kennedy, cel care si-ar fi inscenat moartea in 1999, exact cand a inceput planul de 20 de ani gandit de “razboinicii luminii”!!!

O singura problema are aceasta Teorie... Functioneaza pe internet de vreo trei ani si rezista pentru ca mereu era in asteptarea a “ceva”... Acum, acel CEVA se intampla. Acum, chiar ei incep sa ne dea detalii despre timpurile apropiate, de maine-poimaine, cand acest “ceva” va schimba TOTUL. Niste 2-3 saptamani trec repede. Daca nu se va intampla nimic, teoria se va sinucide de la sine prin toate aceste profetii false. Asadar, nu ne costa nimic sa urmarim spectacolul puterilor aflate in razboi si sa asteptam.
Ne reintalnim in aprilie, da? :)
Numai bine!

Cornel SABOU




31 de comentarii:

Anonim spunea...

Dacă nu e adevărat, ne vom amuza copios. Dar dacă e adevărat, omenirea se va reseta. Se va pune în discuție însăși democrația, care, ca forma imperfecta de organizare sociala, se va dovedi ca a făcut posibila evoluția asta.

Mitica Nicora spunea...

Nu prea e credibil. Atitudinea lui Trup fără de Julian Assange şi procesul de tip stalinist la care a fost supus în plină "democrație" în văzul lumii întregi, contrazice ipotezele enunțate în articol.

Mitica Nicora spunea...

Nu prea e credibil. Atitudinea lui Trup fără de Julian Assange şi procesul de tip stalinist la care a fost supus în plină "democrație" în văzul lumii întregi, contrazice ipotezele enunțate în articol.

Mitica Nicora spunea...

Nu prea e credibil. Atitudinea lui Trump faţă de Julian Assange şi procesul de tip stalinist la care a fost supus în plină "democrație" în văzul lumii întregi, contrazice ipotezele enunțate în articol.

Anonim spunea...

Poate fi si orice ... pana acum doar cei ce impun NOM au avut castig de cauza distrugand tari , popoare , oameni ..natura si conditiile de viata .. limitand drepturile omului ..planeta devine un lagar - farma cu mare profit - si exterminand prin vaccinare - bioterorism si tehnologie "smart " 5G afectand major in viu , cu contributie la depopulare auto-distrugere promovate de media ca modern sau panica ..sau solutie "salvatoare". Proprietari prin indatorarea oamenilor - clienti captivi sau proprietari ai reurselor , punand marionete lideri au distrus tari , econonomii , popoare , oameni. Vaccinarea obligatorie bioterorism termina genetic si fizic fiinta umana, la fel hrana cu exces e omg-uri. Primul ideal NOM - depopularea agresiva a 95% din umanitate sau mai mult. Copiii sunt grav afectati si multi adulti, stressul zilnic datoriile si panica , tratamente adesea eronate recomandate cu multiple efecte adverse distructive - ei consumatori cobai, plus tehnologia radianta electromagnetica - invizibila dar afectand structurile biologice ii distrug real . Media spune ca e modern ..si inca au rulaj de personal ..inca . Vedeti si cati oameni din media tv au grave afectiuni . Vedeti si problemele locatarilor unde sunt montate in zona sau pe blocuri antene de comunicatii 4G sau 5G. Si ce business pentru multinationale ..ce profituri din care pun politicieni marionete si intretin cum vor deep state ..

Valentin spunea...

Credibil! Bine ar fi!

TFDS spunea...

nu cred ca trump ae vrea binele(cel putin asa inteelg din ce ai scris). in 99 cica s a nascut antihrist cel care teoretic, in 2029 va implini 30 de ani si va fi pus in fruntea unu stat. pana atunci poate i se pregateste tronul dar lupta este data intre oameni crestini si oameni precum trump si ocultistii care i se subordona lui antihrist. sa vedem cand se va construi templul din ierusalim... sunt multe chestii de zis. asa ca rulaj, da, ceea ce spui tu e interesant. oprirea netului si etc. chiar sunt curios. oricat de bine o duci dar intr o zi cand totul te depaseste, rugaciunea te va salva, pe mine, pe tine pe toti cei ce suntem perpendiculari pe o viata de drept!

Anonim spunea...

Dragi prieteni, in urma aparitiei unor articole care creeaza confuzie prin traduceri incorecte a unor termeni cheie, doresc sa fac o mentiune importanta relativ la traducerea din engleza a cuvantului CABAL / CABALS care inseamna in romana MAFII DE INTERESE, si care uneori a fost tradus incorect prin termenul CABALA si care se suprapune insa FARA NICI O LEGATURA semantica cu traducerea fonectica in romana a termenului englez KABBALAH care este o stiinta si o intelepciune a spiritualitatii, esenta BIBLIEI.
Va rugam sa dati mai departea acest articol pentru ca oamenii sa poata corecta traducerile unde in mod normal ar trebui sa se foloseasca termenul de Oculta sau Noua Ordine Mondiala.
Asta ca sa nu cream si mai multa confuzie si dezinformare decat avem deja in spatiul mediatic. Apreciez!

Despre termenul CABALA in limba romana si confuzia care apare in spatiul mediatic local, in diverse "articole" cu tenta politica sau din categoria gen Teora Conspiratiei.
Exista 2 termeni original in engleza fara nici o legatura unul cu altul si care apar tradusi in limba romana prin acelasi cuvant: CABALA.
1. In limba engleza avem cuvantul CABAL inseamna mafie de interese si are o conotatie negativa. Ocazional a fost tradus eronat ori din ignoranta ori din intentia de a crea si mai multa confuzie / dezinformare drept CABALA in loc de Mafii sau Grupuri de interese cum ar fi fost corect.
2. Tot in limba engleza exista termenul Kabbalah tradus fonetic in romana CABALA si care se refera la o intelepciune straveche, o stiinta a realitatii, estenta spiritualitatii, nivelul cel mai profund de intelegere a Bibliei, o metoda de revelare a Creatorului fata de om. In ebraica, etimologic cabala inseamna primire sau receptie, se refera la stiinta care ne invata cum sa primim de la Creator, daca initial in mod egoist, eventual ar trebui sa primim pentru a darui.
Evidend cei 2 termeni tradusi in romana nu au nici o legatura, de nici o culoare, dat fiind ca unul se refera la un grup de interese iar cealalta este o intelepciune si o stiinta,
www.dictionary.com/browse/cabal
www.kabbalah.info/engkab/what_is_kabbalah/what_is_kabbalah.htm

Unknown spunea...

Nu pot crede în fantasmagorii

LeRoMaN spunea...

Sunt hiper interesat de viata, de continuitatea in bine a sistemu-lui uman, sa adaug in bine ce am de adaugat, unde e nevoie de cunoastere mai clara, mai cutezanta in mod benefic si durabil, declar o buna continuitate in comun cu Eu-Ciprian Viorel Pacurar cu U.M.N.N. DE PESTE TOT DIN LUME, impreuna pentru multii altii, crezand in lupta pentru nemurirea neamurilor bune din istoria trecutu-lui nostru, pentru relatarea ADEVARU-LUI corect neinfricat tuturor copii-lor si daca nu aveti, atunci a nepoate-lor respectiv nepotii-lor, tuturora celor care sunt si se simt demni, de o buna contributiune istorica actuala, valoarea legendara actuala bine de stiut in general, special. Eu sunt autoru-l acestui text adevarat si voi continua ca atare, fiind protejat de lege prin urmatoare-le organizatii si institutii: DMCA act, copyrights act si law, respectiv intellectual proprety law si act, vigipirate act, cu toti cautatorii sau si cu toate cautatoare-le de adevaruri, momente legedare create de contexte provocate de catre altcineva, solutionate de mine in persoana de la o varsta foarte frageda, cicatrizandumi-se ranile provocate nu doresc ca sa pateasca nimeni raul facut mie. Tot ce a fost, a fost descoperit prin toate legile conventionale ale naturii, independente persoanelor in cauza, intarind legi-le contra tuturor plagiaturilor (RASCOALA FALSE-LOR PERSOANE, CONTRA BUNE-LOR MORAVURI, ALE CONSTIINTEI SANATOASE) DACA O LUAM DE LA INCEPUT? CE AM SCHIMBA PE PARCURS? VEZI POATE NU ESTE TARZIU SI CHIAR MERITA.
Din pasivitatea altora, am fost plagiat, sunt inca plagiat poate, dar legea drept-ul omu-lui de a dobandi o viata mai buna atunci cand nu are cum, in origini-le adevarate si traditii-le personificate de noi, membrii activi a culturi-lor civilizate, se va aplica fara nici o ezitare.
Sa-mi spuneti toti va rog, daca are vreun sens ce va scriu aici, pentru intelegerea si perceperea mai clara a lucrurilor. Voi continua si va rog sa-mi spuneti adevar-ul, gandind din prima raspundeti la citit-ul acestui text reprezentativ.
Ce mai lucru minunat, avem de toate pentru toti, dar nu rabdare pentru hoti.
Doriti sa stiti mai multe si cum putem avea o conversatie mai ampla?
Ciprian Viorel Pacurar
Multumesc anticipat, pentru intelegerea acordata.

Unknown spunea...

Sunteti copii virusati. De fat, se intaureaza Noua ordine Mondiala. Priviti ce face Trump. Trimite trupe militare peste tot in lume sa apere interesele americane si nu a tarilor respective. Mai degraba ne paste un Razboi cu Rusia. Cine a scris acesta poveste a scris-o bine in swensul ca toti dusmanii Ocultei si americii li se intocmesc dosare penale si vor fi arestati si inchisi la puscarie. Vezi Mircea Badea si alti.

Bc911 spunea...

Majoritatea ce ati comentat ca si de obicei sinteti in plop nu stii pe ce lume trait si teti care mai de care destepti de Mama focului adica Prosti. Tu care spui ca de ce trimite Trump troupe in totally Luna trimite numai unde trebe astept ce esti ! Arata aresteaza pe toti din gasca Cabalo Frazier CEO care is taxable coaster illegal. Uitat cum fug ca potirnichele toti care stiu ce urmeaza si curva se regina a stars purina. Stii citi sint deja arestati Federali cu miile cei care colectau illegal banii de sute de ani.eu zic as va documentation mai bine si nu vorbit numai ca sa va aflati in graba si va sati mari.Totul ce se intimpla se intimpla spre bundles nostrum si al vostru.papagalilor!! Asteptat si o sa vedeti si pe urma sa vad comentariile voastre. Di causa voastre merge si in Romania cum merge ca sinteti numai cu graba mare niste Cacaciosi in front cu Iohanis . Nu sint Psd ist sint non politic dar mie ursine cu asa papagal de presedinte.
O s ne mai auzit. ������Traiasca Trump

Anonim spunea...

postarea asta este un fake news, este o conspiratie insa eu am observat ca cei care conduc lumea ( mass media, corporatiile, bancile, bancile centrale samd ) il urasc pe trump pana-n ficati, il denigreaza constant in media, cineva a declarat recent ca " daca este necesara o criza economica pentru a il da jos pe trump, o sa trem lumea printr-o criza economica dura ", ei vor sa-l dea jos cu orice pret insa nu reusesc pentru ca are foarte multi sustinatori iar sustinatorii lui au arme si sunt dispusi sa le foloseasca.
parerea mea este ca pe trump il urasc mai mult decat pe JFK, cu toate astea, eu cred ca ce am citit aici este fake news, nu cred ca trump este anti-globalistul de care vorbiti, cineva la un momentdat o sa treaca lumea prin sabie doar ca sa-i aresteze pe acesti indivizi insa nu cred ca trump este acela.

Adrian17 spunea...

Scriind astea esti unul din urmatoarele 2 forme de sinceri dar AMAGIȚI 》 baptist 'dar mai spălați la creier cu minciuni : PENTICOSTAL.
Nu....niciodata evreii nu vor mai avea un templu.Ati plasat total gresit cea de a 70 -a saptamana din Daniel 9. Lăsati-o la locul ei...alaturi de celelalte 69 de saptamani

Sfat: Învața sa privești peste gardul dogmatic cu care ai fost indoctrinat.

Cu respect
Adrian

Adrian17 spunea...

Da...postarea este scrisă de un Satanist.
Care vrea sa dea crimei care se prefigureaza...o.față eroică.
Mereu așa face Satana...gunoiul ăla spatial...dar iată că își aprooie creanga de nas șj îti vine SFÀRȘITUL Lucifer ' Gunoiule !
Uite cine a vrut sa fie dumnezeu

Adrian17 spunea...

Kabala este CARTE INSPIRATĂ DE SATAN
SATAN ESTE UCIGAȘ SI MINCINOS DISPERAT.
TOTI CARE IL SLUJIȚI...VETI TRĂII DISPERARE APOI VETI PIERII PENTRU VEȘNICIE

Bogdan spunea...

Cele trei țări salvate vor fi : România, SUA, Israel. Pe dolarul american scrie ...in god we trust

LeRoMaN spunea...

Buna sa va fie inima. Sunt aici, pentru o prietenie sincera si de durata.
Oameni buni, daca aveti pe cineva in Strasbourg, puneti-ma in legatura cu acestia imediat ce este posibil, sa solutionam o data pentru totdeauna problemele propagate de la Consiliul Europei, unde exista clar intentii mafiotice de grup si am dovezi totodata, despre gruparea asa numita intangibila, aflata in structura Consiliului European, care totusi este dupa cum se deduce, cu adevarat o grupare mafiotica.
Eu va mentionez sperand totodata ca sunteti deacord cu mine, constatand ca intangibilitatea este acordata din oficiu, pentru acele persoane si numai pentru acele persoane din conducere, care fac bine lumii intregi(adica Europenilor in principal si principial) mai ales daca, se detine parghiile necesare in a face bine, de catre conducerea propriuzisa. Deci daca Consiliul Europei are parghiile toate in maini, de ce nu fac nimic bun?
De ce distrug, natiuni dupa natiuni prin interzicerea de o auto administrare locala, regionala si nationala?
Raspuns: Pentru ca ei au intentii rele si se ascund, de la inceput.
Sper ca ati inteles cu adevarat unde este problema si totodata unde este solutia tuturora.

Anonim spunea...

Nu este nimic adevarat din ACESTE art.mau exact unu sa apropiat de un adevăr dar nu este asa.Exista o dispută foarte mare ma este tea rusia.china 《america )...dar mai mult nu pot sa va SPUN.

Lucia spunea...

Cornel Sabau, ne costa "sa privim spectacolul puterilor aflate in razboi"...ne costa timpul, care este cel mai de pret avut al omului, ca timpul e viata. Ne distrage atentia de la realitate, iar conflictele puterilor nu le vad ca pe un spectacol, ci ca pe ceva trist. Daca ai oportunitatea si darul de a scrie, foloseste sansa aceasta pntru ceva credibil, logic,palpabil. Si te rog, urmareste apocalipsa, suntem in plina desfasurare. Nu inteleg cine ce este in cadrul Apocalipsei, dar un lucru stiu: avem nevoie sa-l intelegem pe Dumnezeu cu adevarat, sa ne intoarcem cu inima catre El, asta este sansa supravietuirii noastre. Mai bine hai sa ne rugam impreuna, nu conteaza in ce te-ai nascut, ca esti catolic, ortodox,budist,de credinta iudaica sau islamica, toti suntem aproape de colaps si nu ne poate salva decat o pocainta sincera implorand mila si indurarea divina... Cu respect. Fie ca Intelepciunea lui Dumnezeu si sa se coboare asupra ta si ocrotirea Sa sa fie cu tine. Nu te teme orice s-ar intampla in jurul tau, tu spune doar Adevar, caci Adevarul e viata...

Anonim spunea...

S.U.A este tara ? ������

Anonim spunea...

Si dc mai vb daca mai mult nu poti spune? Mai lasatine ca dupa ce ca suntem amarati vai capu nostru si.in ultima clipa incercati sa ne jupuiti cu astfel de articole, satana va indeamna sa ne faceti rau nou oamenilor simpli cu frica de Dumnezeu, o sa vina ziua judecatii si Dumnezeu o sa va trimita la prietenul vostru la subsol sa ardeti pe veci in cazanul lui.

Violeta Gheorghe spunea...

Tocmai pentru ca evreii cunosteau aceasta tehnica a Kabbalah nu au fost in stare nici sa-L recunoasca pe Iisus ca Domn si Imparat. Ba din conytra L-au crucificat. La asa ceva este buna Kabbalah . Au eliminat textele sacre, au modificat vrestinismul primar si s-au impatronat de credinta crestina dupa bunul plac. Aceeasi incearca sa se impatroneze si de intreaga planeta. Ce diferenta este intre Kabbalah, Cabala si Talmud ?

cass4 spunea...

Dar ce e???

Unknown spunea...

Este uniunea mai multor state.

Anonim spunea...

Dreptate SA spun si EU AM multe intrebari fara raspuns cine este Toti acesti oameni care mor si care sunt pozitivi?EU nu cunosc niciun prieten nici un client nimeni nu imi spune ca are vreun familiar SA u vreun prieten bolnav de asa ceva, nici un vrcin nu are daca vine vre o salvaré SA ia pe cineva EU vad doar persone in virsta care le ia cu salvarea ,EU cred ca este o minciuna si incep SA cred altceva stau in Madrid su aici su murit pe capete ieri erau 6000de morti si 60000 de pozitivi ,cine sunt aceste persoanele?sunt numai batrini si restu nu stiu ,sunte s inchisi un casa nu vedem nimic ,toata lumea disperata EU de exemplu nu AM iesit din casa din ziua 14dar vecinii Mei IES in fiecare zi si niciunul nu ar are nimic ,su un Caine si il plimba pe rind ,nu stiu ce SA cred ,dar udor usou cred ca este o minciuna poate este adevarat ce spuneti dumneavoastra SA u nu dar as vrea SA se termine o data.

Unknown spunea...

Aceste Fake News sunt aruncate de Soros care vrea guvernul Mondial al globalismului destrabalat care vrea o singură poliție mondială, o singură armată mondială în rest sa trăiești în haite ca,lupii in pădure exact cum o susțin și USR iștii la noi in țară. Vor religia sa dispară si sa fie o singură religie mondială. Se duce o luptă acerbă cu această organizație mondială globalizată prin OING inutile infiltrate in orice stat. Dar unii au distrus si gonit aceste OING iuri de la ei din țară Polonia si Ungaria.

Anonim spunea...

In fiecare minciună există o sămânță de adevăr, dar nu uitați :
Noi toți auzim și aflăm doar ce ni se permite.
Doar știți cum e cu distragerea atenției și dezinformarea!
Rămâne la aprecierea fiecăruia ce crede și ce nu!
Și oricum oile merg unde vrea ciobanul!

bsabin2 spunea...

Imi pare foarte rau sa vad atata iresponsabilitate din partea unor presupusii reporteri. Este adevarat ca internetul este deschis tuturor si fiecare are dreptul sa spuna ce crede DAR, in momentul in care ceea ce spui poate (si pentru o anumita categorie chiar o va face) creea panica ar trebuii sa fii tras la raspundere pentru ceea ce spui. Luna Aprilie este numai la inceput si v-om vedea ce se va intampla dar sunt sanse foarte mari ca ceea ce spui sa nu fie adevarat si in cazul asta ce se va intampla cu cei care au crezut si s-au panicat? sau pur si simplu au trait cu nelinistea asta in suflet? cine o sa fie responsabil? tu cu siguranta nu... Nu ai curajul sau respectul fata de cititorii tai sa iti ceri scuze. Din pacate asta este partea negativa a internetului si daca vrem sa ne bucuram in continuare de el va trebuii sa il acceptam asa cum este, cu bune si cu rele.

Anonim spunea...

FOARTE CREDIBIL! Numai daca ma gandesc cum au colonizat francezii si ENGLEZII intreaga Planeta! Incepand cu continentul american terorizandu i si UCIGANDU I pe indienii indigeni (indienii rosii, da! cei cu pene!), continuand cu aborigenii din Australia, apoi cu maori din Noua Zeelanda, terminand apoi cu indienii din India! sa nu mai vorbesc de Africa de Sud.

Este FORMA MODERNA DE TERORIZARE A OAMENILOR DE CATRE ceea ce era in secolul trecut COLONI, iar in zilele nastre OCULTA!

Reononamentul lui DOMNULUI SI UMANULUI/OMULUI Cornel SABOU tine ruta.

Ceea ce nu tine ruta la mine este De ce Donald Trump ar fi altfel decat ceilalti criminali coloni, oculti?

Globalistii/ocultii care ne conduc azi se cred superiori oricui, chiar si naturii. este suficient sa ne uitam in jurul nostru: ce reciclaj? asta e doar de fatada, e o iluzie! uitati va la felul in care este construita lumea cu atatea colatorii cu avionul, cu industriile gigandice care polueaza! SUNT FAPTELE CELE CARE CONTEAZA!

DUMNEZEU SA NE AJUTE LA O LUMEA IN CONCORDANTA CU VOIA LUI! Caci este SINGURA care ne salveaza, pe Pamant si dupa!

Anonim spunea...

Ai perfecta dreptate. Din cauza la papagalii astea ne-a fortat banditii sa purtam masca aia imputita, au distrus pamintul din cauza dobitocilor