duminică, 15 martie 2020

Adevarul despre pandemia de coronavirus


Problema majora a umanitatii in clipa de fata este pandemia de coronavirus Covid-19. Mass-media occidentala (inclusiv cea romaneasca) a preluat la unison teza portivit careia noua pandemie a debutat in Piata de Alimente din orasul Wuhan, China, si de acolo s-a raspandit pe tot mapamondul. De asemenea, se spune (si se accepta) ideea ca acest virus ar fi aparut in Piata din Wuhan in urma consumului de carne de liliac sau sarpe. ADEVARUL NU ESTE ACESTA!


Japonia, China si Taiwan acuza faptul ca virusul covid-19 care a infectat intreaga Planeta provine din SUA


Trebuie sa precizez de la inceput faptul ca aceste teorii prezentate ca "adevaruri" in Statele Occidentale (si in Romania) nu sunt acceptate peste tot in lume. In Europa, din motive inca neclare, nu sunt preluate aproape deloc varintele de explicare a pandemiei care circula in spatiul asiatic. Acolo, experti din mai multe tari au exprimat deja opinii total diferite de teza oficiala europeana. Mai jos va voi prezenta toate aceste surse si argumentele pe care acesti cercetatori le folosesc pentru a intelege mai usor apoi de ce CHINA si JAPONIA sustin ca adevarata origine a virusului ucigas ar putea fi in Statele Unite ale Americii, nu in China!


  

Va dati seama ca oamenii de stiinta chinezi (impreuna cu serviciile de informatii) s-au apucat de treaba imediat ce s-au inregistrat multiplele cazuri de infectare cu coronavirusul cel nou. Dupa ce au studiat cu atentie genomul virusului, expertii chinezi au concluzionat (bazati pe probe, nu pe opinii subiective) ca acest Covid-19 nu-si are cu adevarat originea in Piata de Alimente din Wuhan! Ei au aflat astfel, ca oamenii din intreaga lume s-au infectat din multiple si diferite surse primare de infectare, nu prin extensia infectarilor din Piata din Wuhan. Aceasta Piata a "explodat" rata infectarilor pentru ca este foarte populata, iar transmiterea virusului se poate face in scurt timp la un numar foarte mare de oameni, in timp ce purtatorii de virus "normali", din alte parti unde coronavirusul a aparut brusc, si care nu fracventeaza centre foarte aglomerate au transmis mai departe boala unui numar mult mai mic de persoane.

Iata mai jos trei surse diferite de informare cu privire la concluziile expertilor chinezi. Acestia, cum spuneam, sunt extrem de siguri ca sursa adevarata a infectarilor din Wuhan nu este piata animala. Virusul a fost adus in Wuhan din alta parte, a fost introdus in Piata (voit sau accidental) dupa care a explodat rata infectiilor in China.





Ce au facut chinezii dupa ce si-au dat seama ca teoria cu liliecii si sarpele nu are suport stiintific? S-au raspandit imediat in intreaga lume si au colectat probe din mai multe tari unde au aparut infectati cu coronavirus incercand astfel sa afle care e sursa originala. Au strans 100 de probe de genom din 12 tari de pe 4 continente. In acest fel au putut sa identifice, prin cercetare riguroasa, toate soiurile si mutatiile virusului. 
Intre timp, s-a descoperit ca infectiile cu coronavirus din Wuhan au inceput imediat dupa Jocurile Olimpice ale Sportivilor Militari care au avut loc in Wuhan in octombrie 2019, primii bolnavi aparand in centrele medicale chinezesti inca din noiembrie 2019. Raspandirea virusului in Piata de Alimente a dus ulterior la ceea ce numim explozie de infectari, dar primii infectati au fost anterior acestei raspandiri generalizate.
Cel mai insemnat expert chinez in boli respiratorii, Zhong Nanshan, a declarat ca "daca primul infectat oficial cu Covid-19 a fost declarat in Wuhan, asta nu inseamna ca originea virusului este in Wuhan"! Nanshan crede ca adevarata origine a virusului este in alta tara, nu in China.  http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/27/c_138824145.htm

Reamintesc faptul ca cercetatorii chinezi si-au certificat concluzia ca virusul original este din afara Chinei dupa ce au studiat toate tulpinele acestuia, prezente in 100 de cazuri de infectare din 12 tari diferite. Astfel, ei si-au putut explica de ce "pacientul ZERO" nu a putut fi identificat in China...


Luna trecuta (februarie 2020) Trustul Media japonez "Asahi" (presa scrisa si TV) a sustinut deschis ideea potrivit careia originea adevarata a viruslui este in SUA, nu in China si ca o mare parte din cei 14.000 de morti declarati in ultimele luni in SUA ca fiind decedati din cauza gripei sezoniere, ar putea fi de fapt morti din cauza coronavirusului!


Stirea a devenit virala in spatiul asiatic si a infierbantat spiritele. Ziaristii cred ca nici macar guvernul american nu are habar cat de raspandit e acest virus pe teritoriul SUA si cati au murit cu adevarat din cauza acestuia si nu din motive de gripa de sezon, mai ales in perioada premergatoare crizei izbucnite la Wuhan! De altfel, la aceasta ora nu mai exista nici o posibilitate de a verifica mortile deja declarate oficial ca decese din cauza gripei. 
Pentru a-si sustine afirmatiile, Reteaua TV japoneza a prezentat dovezile necesare, respectiv concluziile expertilor japonezi si chinezi care au studiat genomul virusului. S-a spus ca inainte de fenomenul Wuhan, autoritatile medicale americane au neglijat sa analizeze mortile cetatenilor SUA declarate ca fiind din cauza gripei si sa verifice explicit si clar daca acestea nu s-au produs cumva din cauza unui alt virus, necunoscut, dar asemanator prin simptome gripei! Verificarile clare in acest sens au inceput in America abia DUPA ce virusul a fost recunoscut oficial in Wuhan si imediat s-a constat ca si in SUA sunt mii de infectat nimeni neputand sa explice oficial rata extraordinar de mare (si neverosimila) de transmitere a acestuia din Wuhan pe intreg teritoriul american intr-un timp atat de scurt!!!
Japonezii au evitat sa deschida o dezbatere pe subiectul infectarii accidentale sau voite a multimii de oameni din Piata Wuhan, dar nu s-au ferit sa constate ca mass-media occidentala refuza sa mediatizeze concluziile certe ale expertilor japonezi si chinezi in aceasta privinta!

Pana la concluziile jurnalistilor japonezi, pe piata asiatica (si indeosebi in China) se discuta deja amplu pe tema Jocurilor Olimpice Militare desfasurate in Wuhan chiar inainte de izbucnirea epidemiei in Piata de Alimente, soldatii sportivi americani fiind deja suspectati ca au transmis virusul (voit sau accidental) clientilor si vanzatorilor de alimente din Piata. 

Shen Yi, profesor de relatii internationale la Universitatea FUDAN din Shanghai a declarat ca guvernul chinez este foarte interesat sa afle adevarul despre originea viruslui si in acest sens chiar si "agentiile de informatii" desfasoara o foarte ampla ancheta, iar pacientii infectati sunt incurajati sa participe activ la aceasta, fara sa ascunda nimic din detaliile care pot determina sursa fiecarei infectari. Shen Yi remarca faptul ca acest lucru este ceva deosebit in China, unde guvenrul daca vrea sa ingroape ceva pur si simplu ingroapa subiectul si da interdictii clare cu privire la raspandirea lui prin media, Statul chinez fiind un Stat comunist, perceput ca totalitar, dictatorial. 


La 27 februarie, Taiwanul a prezentat de asemenea acuzatii concrete la adresa SUA cum ca americanii ar fi la originea acestui virus. 

In linkul de mai jos puteti vedea pe video un renumit virusolog si farmacolog care si-a dedicat intraga sa activitate recenta incercarii de a gasi sursa primara a viruslui COVID-19. 


El explica pe larg mai intai care este legatura dintre diversele soiuri de coronavirus Covid-19, de ce difera intre ele tulpinele acestuia si cum trebuie  sa evolueze stiintific fiecare in parte. Acesta accentueaza faptul ca informatiile tehnice prezentate in emisunea cu pricina sunt stiinta pura, nu texte de geopolitica sau informatii care pot fi manipulate in functie de interese. Este exact cum se poate spune despre numarul 3 ca apare imediat dupa numarul 2, o afirmatie de exactitate pura care nu mai necesita alte confirmari stiintifice. 
Fiecare tulpina de virus si derivat al virusului apare dintr-o alta sursa care la randul ei vine din alta, pana la adevarata origine, sursa primara. Pe parcursul evolutiei dintr-una intr-alta, tulpinele de virus dezvolta caracteristici unice, unele devenind mai puternice, altele ramanand mai slabe, chiar daca toate impreuna provin din aceiasi "familie" de virusi. 
Argumentul sau principal pentru a acuza SUA ca este la originea virusului Covid-19 este faptul ca tulpina de virus depistata in Taiwan este un soi special care mai exista numai in Australia si SUA si din moment ce nu se poate spune ca Taiwanul a fost infectat de Australia, ceea ce ramane ca sursa primara e doar SUA!


Logica fara cusur a expertului taiwanez spune clar ca locatia in care apar cele mai multe tulpini de virus este locatia originala, pentru ca o tulpina noua nu poate aparea pe piata din nimic! Ori, pana acum s-a descoperit (cu date CERTE, probate prin expertize stiintifice de laborator de mai multi experti, inclusiv americani) ca pe spatiul geografic al Statelor Unite ale Americii s-au depistat TOATE CELE CINCI TULPINE DE COVID-19 cunoscute in lume! In acest timp, in Wuhan si in cea mai mare parte a Chinei s-a manifestat o singura tulpina. O alta a aparut in Taiwan, alta in Belgia si Germania etc.  Astfel, se poate spune ca toate haplotipurile de coronavirus manifestate in lume se regasesc, ca origine, in SUA!
Coreea si Taiwan au fost infectate cu o alta tulpina de Covid-19 decat China, varinta manifestata in Taiwan fiind mult mai infectioasa (mai usor de raspandit) dar in acelasi timp mai putin mortala decat la chinezi, in Taiwan inregistrandu-se doar o treime din rata mortalitatii constatata in China. 

Tulpinele de virus din Italia si Iran sunt cele mai mortale

Trebuie remarcat faptul ca virusul din Italia si Iran nu a fost colectat de expertii chinezi, dar cercetatorii italieni au studiat la randul lor genomul din peninsula si au constatat ca este diferit de cel prezent in China! Asta i-a facut sa concluzioneze ca infectiile cu coronavirus din Italia nu provin (la origine) din China! In mod clar, au spus italienii, virusul a fost adus in Italia din alte parti! Vezi linkurile de mai jos:



Se poate spune acum cu certitudine ca varintele de Covid-19 prezente in Italia si Iran sunt printre cele mai mortale. In Italia rata de mortalitate este ca si cea din China, iar in Iran este cea mai mare rata de mortalitate, cu tulpina de virus cea mai agresiva. 

Impotriva tuturor acestor dovezi, Occidentul s-a concentrat pe singura idee (promovata obsesiv!) ca virusul a aparut la Wuhan si ca de acolo s-a raspandit in toata lumea, fapt demonstrat de expertii asiatici si italieni ca fiind imposibil. Tulpinele DIFERITE de virus din mai multe tari arata clar ca infectia putea proveni doar din tara care detine TOATE tulpinele de virus cunoscute si aceasta SINGURA tara care cumuleaza OFICIAL toate tulpinele de virus este SUA!

Virusologul taiwanez a mai amintit faptul ca in SUA exista declarate peste 200 de decese din cauza "fibrozei pulmonare", dar simptomele constatate la acestia nu sunt caracteristice fibrozei pulmonare. El spune ca a discutat cu medicii americani si i-a sfatuit sa-si reconsidere pozitia fata de aceste decese deoarece simptomele constatate oficial sunt identice cu cele din cazurile de coronavirus, dar americanii au raspuns ca acele decese sunt cauzate de fumatul tigarilor electronice si au inchis discutia nemaidorind sa dezvolte tema deceselor prin fibroza pulmonara. Taiwanezul a ramas, insa, la convingerile sale pentru ca stiinta nu poate fi contrazisa. 

Luand in considerare toate datele adunate, el concluzioneaza ca pentru a intelege adevarata origine a lui Covid-19 trebuie sa ne intoarcem in timp in luna septembrie 2019
Atunci, spune el, mai multi japonezi care au calatorit in Haway s-au intors in tara lor infectati cu coronavirus, asta intamplandu-se cu cateva luni inainte de "explozia" viruslui in China si IMEDIAT DUPA CE C.D.C. (Institutul de Boli Infectioase din SUA) A DECIS INCHIDEREA LABORATORULUI MILITAR DE EXPERIMENTE BIOLOGICE DIN FORT DETRICK (SUA)! Inchiderea a survenit dupa ce CDC a constatat faptul ca instalatiile de laborator nu sunt sigure, acestea putand permite scurgeri in exterior ale agentilor patogeni. 
(Mai jos, un link american care confirma faptul ca CDC a inchis laboratorul din Fort Detrick socand la vremea aceea pe toata lumea cu aceasta decizie)


Mai trebuie amintit faptul ca virusologul taiwanez, impreuna cu experti japonezi, au studiat cu atentie infectarile din septembrie 2019 constatate in Japonia si au concluzionat astfel ca virusul exista mult timp inainte de "fenomenul Wuhan" si ca provenind din Hawai sursa primara nu poate fi decat SUA unde in tot acest timp s-au inregistrat numeroase decese din cauza coronavirusului pe care, insa, americanii le-au atribuit gripei sezoniere sau altor boli cunoscute desi simptomele (ca si in cazul japonezilor infectati in septembrie 2019) sunt identice cu cele ale coronavirusului deja cunoscut!
Despre numarul exact de infectari cu coronavirus din SUA anterioare debutului infectiei in Wuhan-China nu se poate spune cu certitudine nimic, deoarece in timpul acela CDC nu avea kituri speciale de testare pe coronavirus (cum are acum!), motiv pentru care toate decesele din cauza de coronavirus fiind consemnate ca fiind din alte cauze, mai precis din cauza altor boli cunoscute. 

Procesul de dezvaluire a adevarului despre coronavirusul care a dat intreaga planeta peste cap este abia la inceput. Mii de experti din toate tarile lucreaza intens in laboratoare pentru a documenta tulpinele de covid-19 si pentru a pune in acord cu datele stiintifice evidente evolutia acestuia. Concluziile care nu mai pot fi combatute acum prin dovezi stiintifice sunt urmatoarele:
- In China s-a raspandit o singura tulpina de virus. In zeci de alte tari aceasta tulpina nu se regaseste, deci originea infectarilor cu coronavirus nu este China.
- In alte tari se manifesta alte tulpini de virus, fiind pana in prezent identificate cinci astfel de variante.
- Singura tara care detine oficial toate cele cinci tulpine de coronavirus Covid-19 este SUA

(va urma)

Cornel SABOU

sursa de documentare:

Niciun comentariu: