marți, 17 martie 2020

Adevarul despre pandemia de coronavirus (episodul 3)


 Virusi letali creati in Laboratoare guvernamentale

Suspiciunile generale care stau la baza actualei pandemii de coronavirus indica pentru expertii asiatici faptul ca Laboratorul de experimente biologice militare de la Fort Detrick (SUA) ar putea fi responsabil de eliberarea (accidentala?) in natura a viruslui covid-19 si a tuturor tulpinelor acestuia. Oamenii infectati (militari si civili) ar fi raspandit apoi acest virus peste tot infectand sute de mii de oameni din toate tarile lumii.

La inceput, persoanele infectate au fost diagnosticate in unitatile spitalicesti cu afectiuni respiratorii “normale” (adica despre care avem cunostinta) si chiar daca s-au inregistrat decese, acestea au fost puse ba pe seama gripei sezoniere, ba a altor cauze in general cunoscute ca avand legatura cu infectiile respiratorii. Mai mentionez o data faptul ca simptomele infectarii cu coronavirusul covid-19 sunt asemanatoare cu cele ale gripei sezoniere, doar ca starile febrile si tusea sunt mai puternice decat cele cunoscute, fapt care provoaca decesul persoanelor care au mai avut anterior afectiuni pulmonare sau boli de inima.

In urma problemelor de siguranta constatate, Laboratorul din Fort Detrick a fost inchis de CDC (Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din SUA) in luna august a anului 2019 infectiile in toata lumea incepand imediat dupa acest eveniment.

Teoria aceasta este intr-adevar lipsita de probe in sens juridic, adica nu exista teste sau dovezi care sa arate ca au existat scurgeri de virusi din Fort Derick care sa infecteze personalul militar si populatia cu covid-19, dar exista EFECTE concrete si palpabile, cum ar fi aceasta pandemie de coronavirus care a afectat intreaga Planeta, pandemie care nu poate fi explicata! Expertii asiatici au demonstrat ca teoriile promovate de Occident cu privire la originea viruslui (transferul acestuia de la lilieci si serpi la oameni in Piata de Animale din Wuhan) sunt false, ele fiind la fel de lipsite de probe ca si cele care acuza laboratorul din Fort Detrick! Cel putin asiaticii recunosc acest lucru, in timp ce europenii si americanii nu admit alta explicatie decat cea pe care ei o servesc lumii ca “adevar”!

Ca sa intelegem lucrurile si sa ne apropiem de adevar cu mai mult decat simple teorii, va propun sa aruncam o privire spre acest tip de laboratoare care se ocupa cu studiul virusilor, dar care se mai ocupa si cu altceva, cu CREAREA de virusi noi!

Institutul criminal

Institutul Pirbright, Anglia... Unul din cele cateva Biolaboratoare de nivel 4 din Lume si din cele doua (alaturi de Porton Down) care asigura pregatirea de razboi biologic pentru Armata Marii Britanii. Ultra-mega securizat, pazit si dotat. Cerceteaza si inventeaza virusi. Si uneori ii mai “scapa” prin atmosfera infectand si distrugand toate bovinele fermierilor englezi, sectorul fiind apoi monopolizat de un mare contractor international. 
Cand bolile aftoase au facut ravagii in Anglia, dupa o ancheta minutioasa, sursa infectarii a fost descoperita la Institutul Pirbright! Acuzatii s-au scuzat in final afirmand ca “activistii pentru apararea drepturilor animalelor au intrat prin efractie in Institut, au furat flacoane cu agenti patogeni pe care ulterior i-au eliberat in atmosfera”. Explicatie mai idioata nici ca se putea, fiind arhicunoscute masurile draconice de paza si securitate din tot spatiul administrat de acest Laborator. Asta, insa, nu i-a impiedicat pe englezii creduli sa accepte explicatia si sa nu-si mai puna intrebari. Cei care au continuat sa arate cu degetul acuzand Institutul Pribright de act terorist impotriva propriei populatii au fost transferati la capitolul “Teoria Conspiratiei” si ridiculizati.

O preocupare principala a Institutului Pribright este inventarea de noi virusi. Nu e un secret, pentru ca institutia isi patenteaza inventiile! Cam cinci virusi de tip coronavirus a creat Pribright si pentru toti a obtinut brevet (vezi linkul de mai jos)


Mergem mai departe cu aflarea adevarului? Mergem...
Unul din finantatorii Institutului Pirbright este miliardarul american Bill Gates. De ce ar finanta Gates un Laborator britanic care se ocupa de armele biologice? Raspunsul venit din partea acestuia indica faptul ca Fundatia pe care o conduce vrea sa finanteze vaccinurile create de Institut, dar la urmatoarea intrebare n-a mai venit nici un raspuns: “De ce finanteaza Bill Gates cercetarea unor vaccinuri la virusi INVENTATI de acelasi Institut? Nu e mai simplu sa nu se creeze acei virusi?”

Bill Gates a facut in octombrie 2019 un experiment despre o pandemie cu coronavirus

De ce am amintit de Institutul Pribright? Pentru ca in luna octombrie 2019, Institutul a fost invitat de Fundatia lui Bill Gates (impreuna cu Centrul pentru securitate sanitară Johns Hopkins) sa participe la un experiment numit “Eveniment 201”. Experimentul era un exercitiu de pandemie in urma unui focar de coronavirus!!! Luna octombrie 2019! Dupa doua luni debuteaza oficial in China epidemia si apoi pandemia de coronavirus covid-19! Coincidenta? Sunteti socati? Nu credeti? Butonati linkurile de mai jos... 




La experimentul coordonat de Bill Gates a fost folosit un coronavirus creat de Institutul Pribright si brevetat cu Brevetul SUA nr. 10.130.701 emis la 20 noiembrie 2018.

In urma simularii facute de organizatorii acestui eveniment a reiesit ca o pandemie generata de un coronavirus ar putea provoca 65 de milioane de victime la scara planetara in termen de 18 luni de la declansarea focarului de infectie
Impresionati de rezultate, Organizatorii au declarat atunci: „Efortul necesar pentru a preveni astfel de consecințe sau pentru a răspunde la ele în timp real vor necesita niveluri de colaborare fără precedent între guverne, organizații internaționale și sectorul privat.” 
In cadrul simularii, coronavirusul era “necunoscut” si foarte puternic, se transmitea repede si a reusit sa puna pe butuci intreaga economie globala. Pe retelele sociale s-a dus un adevarat razboi psihologic de dezinformare, rand pe rand guvernele lumii se prabuseau, iar cetatenii din mai multe tari se revoltau in strada! Impresionati de succesul experimentului, organizatorii l-au apreciat ca fiind “extrem de realist”. Dupa cum putem vedea si noi acum, cand mai toate tarile lumii sunt in Stare de Urgenta! Va urma oare ceea ce au experimentat Bill Gates si Institutul Pribright in octombrie 2019???

Din cele ce v-am spus cu privire la aceasta problema merita sa retineti, zic eu, sugestia facuta sub foarma de concluzie de Fundatia lui Bill Gates si anume ca pentru a iesi dintr-o astfel de criza Guvernele trebuie sa accepte o colaborare “fara precedent” cu Companiile Private care produc medicamente... pardon, vaccinuri!

 (va urma)

Cornel SABOU

Niciun comentariu: