vineri, 30 aprilie 2010

Şmecher de duzină

Sunt la închisoare, deci trebuie să mai trec cu vederea faptul că unul-altul mai calcă în străchini şi mă enervează :) Îi dau ”ignore” şi-mi continui opera de (auto)maturizare...
Uneori fac sport. Asta doar daca pot de supertalentaţii agenţi de la escortă care mai vin pe la noi, pe la sala de sport, şi-şi permit să ne-o ocupe ore întregi. De exemplu, agentul Marian Marius (care ”opereaza” în poarta 2) are un tupeu care-mi place teribil de mult. Daca ai o problemă, şi apelezi la el (pentru că, deh, regulamentu aşa zice, să suni în poarta 2) atunci poţi să simţi cum e să fii luat la mişto, aşa aiurea, doar ca să-i mai treacă timpu lu domnu ajent... Apoi, când iese din schimb, în loc să meargă omu acasă (ca tot... omu) îl apucă doru de ping-pong. Îşi agaţă un coleg şi ţuşti la deţinuţii de la deschis, la sala lor de sport! Îi scoate afară pe amărâţii ăia care încearcă să-şi dezmorţească oasele închilozate de ani grei de puşcărie, şi dănţuieşte pe acolo ca o miss univers! Nu că ar avea talent la jocul cu pricina, dar, cum spuneam, are tupeu!
Rog pe domnii care se ocupă de ”moralitatea” şi profesionalismul (fără ghilimele) din unitatea băimăreană să-l tragă un pic de urechi pe domnul Marian Marius, şi să-i amintească exact care sunt obligaţiile sale de servici. Poate le-a uitat... Eu o să-l urmăresc, iar dacă va mai continua cu mişto-urile sale ieftine, şi cu atitudinea aceea de ”şmecher” de duzină am să-i dau o lecţie de ironie care va rămâne celebră în unitate, promit!
Pe curând...
Cornel SABOU

5 comentarii:

thor spunea...

Poti sa urmaresti un Marian Marius la unitatea baimareana, ca nu o sa gasesti. Ti-am mai spus eu tie, esti prost informat, esti dus in eroare, in rest numai de bine.

Anonim spunea...

bai!!!esti mai prost ca in poza.un scriitoras de duzina.de ce tot arunci cu noroi?

Cornel Sabou spunea...

thor, tot ce e posibil sa gresec anumite nume, dar chiar crezi că asta e cel mai important? eu nu am aici posibilităţi să documentez exact ”subiectele”, şi asta cred că e evident. Oricum, cei interesaţi ştiu despre cine vorbesc şi care-i de fapt problema, nu crezi? N-are rost să-ţi mai spun că şi numele meu e stâlcit de multe cadre, şi asta chiar dacă au la dispoziţie toate datele mele... În fine..
Cât despre anonimul cu ”eşti prost...” am să-i răspund la ultima întrebare: noroiul e chiar comportamentul vostru! Ştiu că vă e greu să vă obişnuiţi cu ideea că un deţinut vă ia la rost, dar asta dovedeşte cât de slabi sunteţi în toate privinţele, mai ales la caracter. Că oi fi sau ”de duzină”, eu voi continua să scriu... Mulţumit?

Anonim spunea...

caractere slabe....full option!
noroi-peste tot
ziaristi-risc ....ATENTIE ..la...INVESTIGATII
alte comentarii-altadata

Anonim spunea...

numele tau a fost stalcit de cel care a compectat certificatul tau de nastere.din greseala a pus un,,sa'' in plus in numele tau