vineri, 19 mai 2017

Cu ochii pe Vladimir Putin

În 1963, preşedintele Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy (foto stânga) a fost asasinat. Comisia Warren (https://en.wikipedia.org/wiki/Warren_Commission), oficial desemnată să ancheteze crima, a concluzionat că asasinatul a fost comis de un singur om, Lee Harvey Oswald, dar ulterior (în 1979), o Comisie Parlamentară americană de anchetă a stabilit (în urma propriilor investigaţii), că preşedintele Kennedy a fost ucis ca parte a unei conspiraţii
(https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_House_Select_Committee_on_Assassinations)! Au fost excluse (din Conspiraţie) Guvernul URSS, Mafia, Guvernul Cubanez, militanţii anti-Castro ca şi Serviciile Americane de Informaţii, dar... Serviciul Secret a fost menţionat explicit că a organizat în mod defectuos paza preşedintelui!

Kennedy a fost singurul preşedinte american care a condamnat public Societatea Secretă care este Oculta Mondială! „Vă cer ajutorul...” a spus Kennedy către mass-media americană... „Vă cer ajutorul în teribila sarcină de informare şi alertare a poporului american, încrezător că prin ajutorul vostru omul va fi ceea ce a fost născut să fie: Liber şi Independent!”
Odată ce Kennedy a declarat război Ocultei, el nu putea să mai trăiască! Marea Conspiraţie Mondială nu conduce toţi oamenii din lume, dar are instalaţi la putere, în toate funcţiile cheie, oamenii potriviţi pentru a influenţa în sensul dorit orice eveniment important. Uciderea lui Kennedy s-a făcut printr-o acţiune extrem de complexă în care au fost implicaţi oameni din mai multe structuri, dar nu structurile însăşi! Nu era nevoie...

La timpul său, dictatorul sovietic Stalin (foto dreapta),instalat în funcţie de aceiaşi Ocultă, a încercat să se desprindă de sub tutela acesteia, iar pentru a realiza asta primul lucru pe care l-a făcut a fost să-i aresteze pe toţi oamenii din URSS (ofiţeri, generali,  politicieni) care erau pe statul de plată al Marii Conspiraţii Mondiale. A fost acţiunea denumită ulterior de istorie (pentru a ascunde adevărul) „Marea Epurare” din anii ’30! Evenimentele manipulate ulterior de Ocultă au condus la atacarea URSS de către Germania lui Hitler, moment în care Oculta a negociat cu Stalin o „împăcare”, statul Sovietic fiind în acel moment în pericol de moarte. 
Stalin a acceptat de nevoie din nou tutela Ocultei, moment în care aceasta a declanşat o serie inimaginabilă de manipulări la scară mondială pentru salvarea URSS: atragerea Japoniei în război cu SUA (pentru ca aceasta să nu atace URSS şi astfel trupele sovietice din îndepărtata Asie să poată fi transferate pe frontul cu Germania – aceste trupe au salvat Moscova în iarna 1941-42!), ajutor militar necondiţionat (şi niciodată plătit!) pentru URSS din partea SUA şi Marii Britanii etc; Stalin i-a eliberat din puşcării pe toţi cei pe care-i arestase, aceştia au preluat ulterior puterea politică şi militară în URSS, iar Stalin n-a mai putut niciodată să se desprindă de sub tutela Ocultei!

În 1953, Stalin a fost asasinat, iar la putere i-a urmat Hruşciov (foto stânga). Prima mare acţiune făcuta de Hruşciov după instalarea la putere a fost să... condamne ”epurările” făcute de Stalin în anii ’30! În 1964, Hruşciov a fost de asemenea înlăturat de la putere de Ocultă, fiind... arestat de KGB! Vă puteţi imagina un secretar general al Partidului Comunist Sovietic care să fie arestat de propria structură de putere? Cine ar fi putut da ordin unei asemenea structuri ca să-şi aresteze marele şef? Aţi reţinut şi anul în care s-a întâmplat asta? 1964, la un an după asasinarea lui Kennedy! 

Se poate presupune, aşadar, că în acea perioadă, liderii celor mai mari puteri din Lume, Kennedy şi Hruşciov plănuiau să-şi unească oarecum puterile pentru a lupta eficient contra Ocultei. Încercau ceea ce a încercat şi Hitler la vremea lui, pe calea armelor. Hitler a fost răpus de Armatele statelor controlate de Ocultă, Kennedy şi Hruşciov au fost îndepărtaţi prin violenţă, unul ucis, altul arestat. Ulterior, în 1971, Hruşciov a murit „de inimă”...

Pentu că structurile comuniste de putere nu mai puteau fi controlate eficient (comunismul oferea conducătorilor săi putere absolută în ţara pe care o conduceau şi asta ducea frecvent la răzvrătire contra Ocultei) Marea Conspiraţie a decis să suprime experimentul comunist european, aşa că într-un singur an – 1989 – toate statele comuniste din Europa s-au... democratizat! Fără o manipulare extrem de complexă a Ocultei ar fi fost imposibil (istoriceşte vorbind) ca toate statele comuniste să intre în colaps aproximativ în acelaşi timp şi toate să urmeze ulterior aceiaşi cale! Dovadă (de bun simţ, dacă vreţi) e faptul că alte state comuniste, din alte regiuni ale lumii (Cuba, China) au rezistat până azi într-o formă comunistă, chiar dacă "modernizată"!

Oculta domină azi întreaga lume! Nici măcare nu mai e un secret acest lucru. Ţoţi oamenii cât de cât inteligenţi şi măcar puţin preocupaţi de soarta lumii cunosc această realitate. Oculta înscenează războaie oriunde doreşte (vezi cazurile Afganistan, Iraq, Siria etc). În prezent este mult prea puternică la scară planetară pentru a mai putea fi doborâtă de cineva, iar lideri mondiali cu putere (cum au fost la vremea lor Hitler, Stalin, Kennedy, Hruşciov) care să se revolte... nu prea mai există deoarece, între timp, Oculta a reşit să controleze foarte bine accesul la putere în fiecare stat democratic...

Şi totuşi... vă îndemn să urmăriţi acţiunile lui... Vladimir Putin (foto stânga)! Nu comentez aici DELOC politicile interne pe care le dezvoltă (sau pe care le-au dezvoltat în trecut) liderii care s-au revoltat contra Ocultei! Rămânem strict în cadrul acesta, rezervat războiului mondial nevăzut! Din tot ce există la această oră pe Planetă, s-ar părea că Putin, conducătorul Rusiei, este singurul (sau cel mai mare exponent) al unei eventuale rebeliuni anti-Ocultă! Încercaţi să-i urmăriţi acţiunile din această perspectivă şi veţi avea lucruri interesante de descoperit! 
Eu voi reveni pe acest subiect la momentul potrivit.

Numai bine, pe curând...


Cornel SABOU

Niciun comentariu: