duminică, 28 iulie 2019

Reteaua din spatele rapirilor din Caracal

In conditiile existentei imensului scandal legat de o posibila multipla omucidere in Caracal, cu fete rapite, sechestrate si violate, apoi probabil omorate si arse, ma simt dator sa va aduc in atentie in alt scandal, mai vechi, derulat acum 10 ani in Lituania. Si veti vedea de ce fac asta...

Se numea Drasius Kedys, era proprietarul unui mic magazin si avea o fiica. Divortase, iar copilul (o fetita de 4 ani) era cand la mama, cand la tata. La un moment dat, pe cand era la tatal ei, fetita l-a rugat sa nu o mai duca la mama pentru ca acolo este supusa la tot felul de perversiuni sexuale de catre mai multi barbati! Socat, omul a descusut-o pe fata si astfel a aflat toate detaliile despre o vasta retea de pedofili care activa nestingherita sub protectia autoritatilor. Drasius a inceput sa faca sesizari catre organele judiciare, a scris la institutii europene, a prezentat pe internet materiale filmate cu fiica sa in care aceasta povesteste cu detalii ce orori a fost nevoita sa indure in casa mamei sale care intrase in aceasta retea de buna voie si isi servea fiica obsedatilor din sistem. A fost identificat, cu nume si prenume, un politician si un judecator care veneau regulat sa intretina relatii sexuale cu fetita. 

Dupa un an intreg de demersuri oficiale ramase fara nici un rezultat, Darsius a decis sa-si faca dreptate cu propriile maini. A luat o arma, s-a dus la Tribunal si l-a impuscat pe judecatorul care ii viola fiica. Apoi s-a dus la cumnata sa, cea care ii atrasese fosta nevasta in reteaua de pedofili si a omorat-o si pe ea. S-a dus apoi acasa la politician, dar nu l-a gasit si astfel a ratat ocazia sa-l omoare si pe el. Dupa care, un an de zile a fost dat disparut pentru ca apoi sa fie gasit mort. Oficial s-a spus ca s-a sinucis, dar persoane avizate spun ca de fapt a fost impuscat.

Scandalul a fost atunci monstru in toata Lituania, iar Drasius a fost considerat de popor un erou national. Cu acea ocazie a fost aratata lumii intregi fata hidoasa a unui sistem criminal de Stat care se ocupa (prin oamenii sai cheie) de cele mai abominabile crime. Judecatori, politisti, politicieni etc implicati in retele de tot felul, in care copii de orice varsta erau violati, omorati etc. Nici un regizor de film n-a putut concepe vreodata un scenariu mai macabru decat cel oferit de viata reala!

In fine, Drasius a fost omorat, cazul a fost inchis si viata merge inainte cu aceiasi criminali in functii de Stat. Tot asa, multi copii sunt racolati sau rapiti pentru a fi oferiti ca "hrana" obsesiilor bolnave ale acestor psihopati. 

Sa ne intoarcem acum in Romania. Ce date avem aici? Avem date certe ca multe fete tinere sunt disparute. Mai multe cazuri (nu unu-doua) sunt concentrate pe spatiul localitatii Caracal! O disparitie raportata in 1999 (cu aceleasi telefoane primite de parinti ca fata e in regula, plecata din tara), o alta acum trei luni si inca una de 3-4 zile. Astea-s cazurile oficial cunoscute. Dumnezeu stie cate-s de fapt in realitate!
E intamplatoare oare aceasta concentrare de rapiri pe spatiul restrans al localitatii Caracal? Cineva spunea ca da, este posibil ca un criminal in serie sa actioneze de capul lui in mod repetat intr-o localitate, dar NU PE O ATAT DE LUNGA PERIOADA DE TIMP. Pentru cunoscatorii fenomenului este clar ca daca acelasi modus operandi este folosit timp de 10 ani in cazuri de rapiri si disparitii atunci in mod cert avem de-a face cu o retea in care sunt implicati si oameni puternici din Stat, cam ca si in cazul pe care vi l-am prezentat din Lituania (judecatori, politisti, politicieni etc). Pentru ca in caz contrar, dupa ani de ancheta, un criminal singuratic e imposibil sa nu fie prins de autoritati!

Eu, personal, inclin spre varianta ca sunt implicate mai multe persoane in cazul tinerei Alexandra. Totul a fost dat peste cap de faptul ca aceasta a avut cumva (nu pot sa-mi dau seama cum avand in vedere faptul ca rapitorii aveau deja experienta in astfel de cazuri) acces la un telefon mobil si a sunat la 112. Convorbirile la 112 sunt inregistrate si un astfel de apel implica automat mai multe Institutii si mai multe autoritati, motiv pentru care cazul nu a mai putut fi musamalizat! Plus faptul ca fata rapita era nepoata unei cunoscute personalitati publice care a mediatizat imediat toate aspectele rapirii ei.  Asa a explodat in presa rapirea, sechestrarea si violarea tinerei Alexandra, asa s-a aflat imediat de faptul ca mai multe tinere au fost rapite de-a lungul anilor in acea zona si ca nu se stie nimic de soarta lor. 

Despre ce a urmat stiti deja, nu mai repet povestea. O reactie balbaita a autoritatilor, o intarziere nepermisa, apoi o intrare cu forta pe proprietatea barbatului Gheorghe Dinca, arestat si in prezent este anchetat. 

Voi reveni pe subiect pentru ca sunt multe de spus. Va rog sa urmariti si voi cazul cu multa atentie pentru ca aici nu e vorba doar de un "criminal in serie" cum ni se spune la TV ci de o retea criminala cu vechime in "meserie" si nu putem inca estima corect cate persoane sunt implicate si in ce fel. Din felul in care va decurge ancheta ne vom da seama daca reprezentatntii Statului sunt implicati sau vorbim doar de o retea interlopa.
Sa mai precizez doar ca acum chiar si ancheta oficiala acrediteaza ideea (posibilitatea) ca Gheorghe Dinca sa faca parte dintr-o retea pentru ca in prezent acesta este acuzat oficial chiar de acest lucru, viol si trafic de persoane (minori)!

Ochii deschisi, oameni buni!

Cornel SABOU

Niciun comentariu: