joi, 20 decembrie 2012

Kake a fost aruncat la gunoi


Am scris despre primarul băimărean Cătălin Cherecheş (zis "Kake") până mi s-a acrit! V-am spus că e un om fără onoare, fără caracter, fără nimic normal-uman în el. Cuvântul lui e egal cu zero, promisiunea lui e deşartă. Am rămas, cred, singurul ziarist din Maramureş necorupt de firmiturile cu care Kake şi-a cumpărat presa! Am rămas şi rămân în picioare într-o vreme în care, pentru bani, toţi şi-au vândut sufletul acestui drac împeliţat!
Kake a fost, în trecut, exclus din PNL şi PSD. A revenit în PNL, dar nu şi-a schimbat năravurile. Pe net au apărut mai multe ştiri care acreditează ideea că PNL a decis din nou excluderea lui Kake din acest partid!

Pe www.infomm.ro apare ştirea că primarul băimărean va fi exclus... Pe alt site, www.e-politic.ro, se scrie că excluderea a fost decisă încă de ieri, dar siteul dă ca sursă emaramures.ro.
www.emaramures.ro însă a şters ştirea prin care anunţa excluderea lui Kake, o dovadă în plus că tot ce spuneam eu în trecut despre jocurile murdare pe care le face acest "organ de presă" este adevărat!

Dar fum fără foc nu iese. Dacă e adevărat că PNL s-a debarasat de acest impostor politic atunci înseamnă că se confirmă încă o dată previziunile mele. Am spus mereu că acest Kake este un tip fără scrupule, fără Dumnezeu, moştenitor al unei averi furate de la stat de tatăl său, după ce acesta a condus ani buni Direcţia Silvică maramureşeană. Cu banii furaţi de tată, fiul şi-a cumpărat un traseu politic. Dar dacă nu ai caracter, banii te ajută prea puţin, mister Kake! Pentru 'mneata această excludere este începutul sfârşitului! Să ştii că EU voi fi aici să consemnez îngroparea ta definitivă ca om politic! Asta în timp ce toţi ceilalţi "jurnalişti" vor plânge cu lacrimi de crocodil după tine! Hai sictir!...

Cornel SABOU

2 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate trebuie sa spun ca C.Chereches a reprezentat o dezamagire pentru liberali,ca de altfel pentru intreg USL.Acum 1 an si ceva liberalii i-au oferit acestui individ sansa de a ocupa fotoliul de primar (pe care el nu l-ar fu ocupat in veci daca candida ca independent) iar acesta a castigat alegerile. La cateva zile dupa acest eveniment Chereches a dat fuga la B1(post TV basist) si aproape ca i-a facut albie de porci pe cei din USL.Apoi au urmat alegerile partiale din 21 august 2011.La acele alegeri Kake a refuzat cu obstinatie sa-l sustina pe candidatul USL,facand astfel jocurile pedelistilor (din fericire sabotajul sau a esuat).Cu toate acestea liberalii l-au sustinut si la localele din acest an si datorita acestei sustineri a reusit el sa castige cu acel scor imens. Iar drept multumire Chereches a dus o adevarata campanie de denigrare a candidatilor PNL pe Baia Mare la alegerile parlamentare.Pana la urma aceasta lipsa cronica de seriozitate trebuia taxata.

Cristi

Cornel Sabou spunea...

Trebuia să vă convingeţi ce caracter are individul de la bun început, căci aţi avut nenumărate probe ale imposturii sale, dar nu ştiu de ce PNL a preferat să meargă mai departe pe mâna lui deşi era clar că e un drum înfundat! Sper ca această excludere să fie dusă până la capăt şi apoi, încet-încet, băimărenii să-l excludă cu totul din viaţa politică şi să-l arunce la gunoiul istoriei, loc în care merită să fie conservaţi toţi cei care şi-au clădit ascensiunea politică/profesională pe minciună, corupere, jefuire a banului public şi chiar crimă!