vineri, 24 octombrie 2014

Sustinere masiva pentru Klaus Johannis in Baia Mare

Clubul Campionilor din Baia Mare a fost joi, 23 octombrie 2014, gazda unei ample manifestari electorale organizate de filiala Maramures a ACL. Peste 800 de simpatizanti ai acestei aliante politice s-au adunat in sala mare a Clubului pentru a-si declara si manifesta sustinerea fata de candidatura la presedintie a lui Klaus Johannis. A fost una din putinele manifestatii politice si electorale desfasurate in Romania zilelor noastre care s-au desfasurat dupa o reteta consacrata in Statele Unite ale Americii si Occident cu participare extreme de numeroasa, toti cei prezenti putand lua loc la zecile de mese imbracate in culorile ACL, fiecare scaun avand atasat cate un balon albastru cu insemne electorale, adunarea fiind prezidata de pe o scena centrala de liderii politici locali ai PNL si PDL.
 
Problema principala a organizatorilor a fost sa suplimenteze locurile existente, sa aduca alte si alte mese si scaune deoarece participantii la intrunire veneau necontenit din toate colturile judetului. Spre cinstea lor, gazdele au reusit sa faca fata provocarii si au asigurat toate conditiile necesare pentru ca toti cei prezenti sa poata asista in bune conditii la discursurile sustinute de pe scena de lideri politici.
 
Scena a fost ocupata de mai multi reprezentanti din partea PNL si PDL care au tinut discursuri de motivare a sustinerii lor pentru candidatul Johannis. Deputatul liberal maramuresean Mircea Dolha a fost cel care a inflacarat spiritele de la inceput pana la sfarsit, acesta invitand la microfon mai multe personalitati locale, printre care si pe fostul primar baimarean Cristian Anghel, Pavel Dumitru si altii, toti fiind membri de frunte ai filialelor PNL si PDL. Multimea prezenta a reactionat extreme de aprins aplaudand si scandand lozinci electorale de sustinere a lui Klaus Johannis.
 
Dupa incheierea discursurilor intrunirea a continuat cu multa mancare si bautura pentru toti invitatii prezenti, laudabil pentru organizatori fiind faptul ca desi in sala se aflau opt sute de oameni toti acestia au putut fi serviti pe saturate cu mai multe feluri de mancare, cu bauturi racoritoare si vin. Atmosfera de sarbatoare a fost completata de recitalurile muzicale sustinute de cativa artisti locali, multi din cei prezenti iesind pe ringul de dans pentru a se manifesta liber si placut. Intalnirea a durat pana tarziu in noapte, s-au impartit numeroase materiale publicitare electorale avandu-l pe Klaus Johannis in centrul atentiei, fiecare invitat plecand acasa cu un set de afise in format mare, cu calendare si baloane colorate si mai ales cu o buna dispozitie fireasca tinand cont de faptul ca toata adunarea, de la cap la coada, s-a desfasurat intr-un spirit deschis, european si modern.
 
Dincolo de orice calcule politice, "Clubul Campionilor" din Baia Mare (din incinta "Siromex") a fost joi, 23 octombrie 2014 dovada vie a faptului ca in Baia Mare si in Maramures Klaus Johannis beneficiaza de o sustinere reala, concreta si mai ales masiva! Cu un deputat Mircea Dolha care a demonstrat ca e capabil sa mobilizeze (impreuna cu ceilalti lideri locali ai ACL Maramures) in orice moment sute de oameni care sa-si sustina favoritul in cursa electorala.
Ieri, in Baia Mare, Klaus Johannis desi a lipsit a fost vizibil prezent in vointa exprimata ferm de peste 800 de oameni care au decis sa-l urmeze, sa-l sustina si mai ales SA-L VOTEZE pentru cea mai inalta functie in stat, aceea de presedinte al Romaniei!
 
Cornel SABOU

Un comentariu:

Mihaela Flosen spunea...

Foarte bine , domnul Klauss face o treaba excelenta . Se vede la tv ca e bun