miercuri, 8 iunie 2016

Traian Basescu: "Chereches este un ticalos!"

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre situatia primarului de la Baia Mare care a fost reales in functie desi se afla arestat in penitenciarul Gherla pentru coruptie. Intrucat subscriu total la cele spuse de Basescu reiau aici integral textul publicat de acesta... (Cornel SABOU)



Sunt împotriva arestărilor preventive inutile, mai ales atunci cînd acestea sunt făcute în urma unor denunţuri care pot fi delaţiuni fără probe sau pentru fapte dezvăluite de mafioţi care pentru a rămâne cu banii şi libertatea, fac denunţuri adesea stimulate de diverse instituţii, pentru fapte imaginare sau poate reale, dar petrecute cu mulţi ani în urmă.

Dar Cherecheş, reales în funcţia de primar de Baia Mare, a fost prins în flagrant luând mită. Dacă ar fi avut o urmă de bun simţ şi-ar fi retras candidatura înainte de ziua votului. N-a făcut-o. Dacă ar fi avut urma de decenţă ar fi notificat BEC că îşi retrage candidatura înainte de validarea alegerilor. Ar fi dat băimărenilor şansa să nu fie cei care au votat un infractor prins în flagrant, luând mită. 

La Cherecheş arestarea preventivă era justificată.

Traian BASESCU

Niciun comentariu: