sâmbătă, 4 iunie 2016

Cum se manipuleaza alegerile...

Cei mai multi spun ca "se fura voturile"! Adica, se numara altfel decat e in realitate pe ideea atribuita lui Stalin cum ca "nu conteaza cine si ce voteaza, conteaza doar cine numara voturile". Nu este asa! Adica, eu nu cred ca azi, in lumea noastra moderna, cineva isi poate permite sa falsifice in acest fel alegerile. Nu se poate sa "numeri altfel" fara sa lasi urme si... nu se stie niciodata!
Manipularea alegerilor se face in alte feluri. Exista metode deja consacrate, exista "sisteme" care functioneaza astfel incat sa iasa candidatul dorit. O sa incerc sa va spun care e metoda, apoi, mai departe, judecati singuri!

In primul rand trebuie sa stiti ca "Oculta" (mare sau mica, Nationala sau Internationala) nu tine neaparat la un anumit NUME! Cei care "incearca" (si adeseori reusesc) sa controleze din umbra viata noastra nu au neaparat nevoie de un anumit individ care sa vina la putere, indiferent ca vorbim de o putere locala mica, de una nationala sau de o putere cu mari influente internationale. Tot ce conteaza pentru acestia este MODELUL conducatorului care castiga. Important e ca acesta sa le fie SLUGA de la inceputuri si pana la final. Atat! Restul sunt amanunte prea lipsite de importanta pentru ca oamenii acestia din "oculta Mondiala" sa-si piarda timpul cu ele. 

De exemplu, EI vor la comanda Romaniei un presedinte slab, slugarnic fata de ei. Daca principalele partide din Romania propun FIECARE cate un candidat care sa indeplineasca aceste cerinte, atunci Oculta il accepta pe oricare din acestia! Viitoarele slugi sunt lasate sa se bata in campanie pe bune ca sa obtina functia dorita. Oculta nu e stresata de cine anume castiga, pentru ca oricine ar castiga va fi sluga la EI in anii urmatori. 

La fel se intampla lucrurile si pentru puterile mai mici, gen primarii de orase. Fiecare oras din Romania are "Oculta" sa locala. Anumiti "oameni de afaceri" care vor sa controleze din umbra tot ce misca. Nu-i cautati in topuri, pentru ca nu ii veti gasi. Adevaratii conspiratori nu ies NICIODATA in fata. Pentru asta gasesc ei usor oameni slabi de caracter care sa dea orice pentru a prelua si conduce afacerile ocultistului si a aparea in ochii comunitatii locale ca "oameni bogati". Nu v-ati intrebat niciodata de ce acesti "baroni locali" care au - cica - averi impresionante se coboara sa ia mita maruntisuri de astea, de la buget??? Pentru ca averile lor, de fapt, nu sunt ale lor. Ei sunt exact ca in situatia unei amante care pe timpul relatiei sale cu un bogatas primeste spre folosinta o masina luxoasa, dar dupa terminarea relatiei trebuie sa returneze cheile! La fel, acestia ne apar bogati in acte, posesori de vile, masini de lux, conturi grase, dar apoi ii vezi cum iau mita 3.000 de lei sau cum se bat sa obtina un loc in Consiliul Local! Astia nu sunt puterea din umbra!!!

Pentru Oculta este important - in primul rand - sa detina puterea! Nu banii! La bani viseaza doar fomistii, cei limitati, fara orizont, fara judecata. Am intrebat odata un om drag mie (la vremea aceea) ce-si doreste cel mai mult in viata si mi-a raspuns: "bani, cat mai multi bani". Pai bine, dar... cu banii ce faci? Banii sunt un MIJLOC, nu un SCOP! De bani te folosesti! Ca sa iti atingi scopul! Nu banii sunt scopul! Pricepeti? Asadar, cand vorbim de OCULTA, indiferent la ce nivel, vorbim de oameni care au trecut de mult timp de faza asta, sa-si doreasca bani! Ei nu sunt atat de limitati, ca sa nu zic prosti! EI cauta PUTEREA! Puterea schimba totul, nu banii!

Dar ce este puterea? Vi se pare ca un primar sau un presedinte are putere? Aiurea... O fi avand putere in comparatie cu mine, cu tine sau cu mamele noastre, dar putere adevarata... Vedeti voi, democratiile astea nu au fost "setate" asa cum sunt ele acum fara un motiv bine intemeiat. In democratie NIMENI nu are putere cu adevarat. Presedintele, Primul Ministru, Primarul si orice alt exponent al puterii vazute este de fapt CONTROLAT de o alta "putere", care la randul sau este controlata de o alta putere si tot asa! Nimeni nu este de necontrolat in democratie! In ochii poporului prost se arunca sintagme de genul ca puterea este a lui, ca institutiile se controleaza una pe alta in folosul sau, al cetateanului. Asta e diversiunea, poleiala sub care se ascunde adevarul! In realitate, tot acest control este subordonat intereselor OCULTE si acest lucru este extrem de vizibil pentru ORICE om inteligent! Eu am sa va dau reperele dupa care sa va orientati, iar voi nu aveti decat sa urmariti seara de seara stirile si sa descoperiti singuri care sunt interesele adevarate din spatele evenimentelor oficiale...

Daca puterea oficiala ar fi vreodata cu adevarat interesata de binele VOSTRU, al celor multi, ar face un singur lucru: ar adopta Legi, Decrete si Hotarari care sa aiba un singur efect: cresterea nivelului de trai! O crestere continua, as zice INFINITA! E foarte simplu... Si nu e nimic complicat in a gasi SOLUTII la problemele noastre curente. Solutiile sunt arhicunoscute, dar nu le implementeaza nimeni. Asta e drama!
Puterea oficiala nu are interesul de a creste nivelul de trai al poporului. Multimii i se da doar cat sa traiasca. Un pic mai bine sau mai rau, diferentele sunt neinsemnate. Peste tot in lume e asa. Noi suntem blocati in creierii nostri cu problemele noastre si de aceea nu intelegem. Vedem in salariul occidental de 1.000-1.500 euro pe luna idealul, dar vedem asta pentru ca suntem saraci si, vorba aceea, pasarea malai viseaza! Dar si in occident acesti bani sunt neindestulatori. Omul nu traieste doar ca sa manance si sa doarma, dar occidentalul asta face. Cu salariul sau "mare" el n-are griji, poate sa manance si are unde sa doarma! Intelegeti?

Scopul puterii vizibile este sa serveasca puterea invizibila. Dar care este scopul puterii invizibile? Cine poate sa stie asta cu siguranta??? :) Eu stiu sigur doar ca, deocamdata, puterea invizibila isi doreste... PUTERE! Pentru ca, inca, nu o are pe toata! Putere planetara! Peste tot... N-ati vazut ca ultimele razboaie, din ultimele decenii, au fost duse impotriva unor "dictatori" care nu se subordonau OCULTEI? Fosta Iugoslavie, Afganistan, Irak etc... Pentru a acapara puterea in toata lumea, Oculta Mondiala se foloseste de Guvernele si Armatele tarilor democratice (plus, evident, de Serviciile Secrete din toate aceste tari). Ca sa ii puteti recunoaste pe toti acesti conspiratori si pe slugile lor in evenimentele pe care le traim zi de zi un singur lucru trebuie sa faceti. Ori de cate ori vedeti o stire "bomba", un eveniment mai deosebit (de orice fel ar fi acesta, inclusiv tragedie!) sa va intrebati doar atat: IMI FOLOSESTE LA CEVA? Da... tie, mie, ne foloseste la ceva? Daca nu, atunci... e fara rost! Atunci nu e in serviciul NOSTRU! E un eveniment care se intampla in serviciul si avantajul OCULTEI! Dupa asta ii veti cunoaste! E simplu...

Revenind la alegeri... Secretul e tot atat de simplu. Important e ca in alegeri sa nu ajunga persoanele incomode, cu verticalitate, cu principii si dragoste adevarata de tara. Patriotismul a fost demonizat, atribuit lui Hitler etc. Nationalismul e de la Satana. Daca te declari nationalist sau patriot esti cel mai rau de pe lume si asta din cauza manipularii anumitor termeni si anumitor sintagme. Dar... daca nu esti patriot adevarat, daca nu SIMTI dincolo de aparente si de nevoile materiale imediate, daca nu vezi departe, spre destin si cu CONSTIINTA, atunci esti bun sa candidezi in alegeri si chiar sa castigi. Pentru ca oricum ai fi, esti... de-al LOR!
Ascensiunea spre putere a patriotilor adevarati este blocata prin legi si prin constructia sociala. Ca sa candidezi SI SA CASTIGI ai nevoie de notorietate, iar notorietatea se obtine in primul rand cu multi bani. Iar daca tu esti cinstit... de unde sa ai multi bani? Marile partide nu vor promova in alegeri decat, asa cum spuneam, oameni slabi, slugarnici. Oameni avizi de bani, disperati sa aibe un birou, o masina, o secretara... Nici nu conteaza ce nume poarta. TOTI SUNT LA FEL! Oricine va castiga va servi aceleasi interese oculte. Iar noi vom primi atat cat avem nevoie... ca sa traim. Nimic mai mult!

Acesta e secretul manipularii alegerilor. Blocheaza ascensiunea oamenilor drepti spre notorietate si astfel blocheaza accesul acestora la putere! Cei care se supun sunt liberi sa parvina, sa ajunga primari, consilieri, parlamentari sau presedinti. Vor castiga si vor conduce pentru EI, pentru interesele lor de putere oculta mare sau mica. Uitati-va la toti candidatii astia! Debiteaza tot felul de prostii despre ce vor face si vor drege... Dar intrebati-i de TARA, de NATIUNE, de VALORI, testatile cunostintele despre istoria neamului nostru, solicitati-le SACRIFICII si veti vedea reactia lor! Te vor respinge. Sunt prea multi "prosti" care nu stiu de astea, care nu realizeaza importanta acestor notiuni ca sa-si piarda vremea cu tine si sa-ti raspunda. Vor merge la altul, care va vrea sa stie daca se mai construieste vreun pod. Siguuuur ca da! Doua chiar! E bine? Multumit?... Atunci voteaza-ma!

Cornel SABOU

Niciun comentariu: