vineri, 30 septembrie 2016

Facebook România protejează criminalii

Aţi auzit despre masacrul de la Katyn? S-a petrecut în primăvara anului 1940. Comuniştii sovietici au executat cu sânge rece peste 20.000 polonezi civili, în principal intelectuali. Zeci de ani care au urmat după acel măcel, istoria comunistă sovietică ne învăţa că masacrul a fost executat de nazişti. A trebuit să vină „dezgheţul” promovat de Gorbaciov şi să cadă de tot cortina de fier care rupea Europa în două ca să aflăm oficial adevărul. Că această crimă a fost făcută de comunişti...

Istoria e plină de asemenea exemple de crime săvârşite de guverne, uneori împotriva propiilor cetăţeni! Şi când spun asta nu mă refer doar la aşa numitele regimuri totalitare ci chiar şi la cele care se pretind democratice. Nu mai e un secret pentru nimeni (cât de cât informat) că preşedintele american John F. Kennedy a fost asasinat în 1963 de propriul serviciu secret (care trebuia de fapt să-l apere), că momentul Pearl Harbour din decembrie 1941 (când Japonia a atacat „prin surprindere” baza americană din Hawai, provocând mii de victime) putea fi evitat, dar guvernul a preferat să ascundă opiniei publice atacul despre care avea informaţii lăsându-şi cetăţenii să fie omorâţi doar pentru ca să poată intra în război! De asemenea, tot mai multe INSTITUŢII din lumea întreagă certifică faptul că momentul 11/09 din 2001 (atacul „terorist” de la WTC) a fost o acţiune de tip „inside job” organizată şi executată de guvernul SUA. Şi am precizat aici doar cele mai celebre exemple, dar mai sunt...

De ce amintesc acum de lucrurile astea? Pentru că în prezent avem parte, în România, de un asemenea exemplu de CRIMĂ executată de Guvern împotriva propriilor cetăţeni! Mă refer la cazul de la Clubul COLECTIV, unde au murit 60 de oameni şi au fost răniţi alţi 140. Ca întotdeauna când e vorba de asemenea crime, Statul se protejează prin instituţiile sale, prin ofiţeri, procurori, judecători etc. Întotdeauna s-a întâmplat aşa. Metoda e deja un „modus operandi” pentru criminalii cu funcţii în stat. Se creează „comisii de anchetă”, se fac alte „anchete oficiale” şi se ajunge la câte o concluzie penibilă, jenantă şi evident mincinoasă. În cazul Kennedy a fost un simplu individ care într-o zi n-a avut ce face, s-a plictisit şi a ieşit la o plimbare ca să-l împuşte pe preşedinte. La Pearl Harbour toată lumea cică dormea, iar în 11/09 ar fi lovit „teroriştii” arabi musulmani care nu şi-au revendicat, însă, niciodată atentatul. În fine, pe noi, acum, nu aceste exemple ne interesează. Prezentam doar metoda... Ne preocupă crima comisă de Guvern în România! Hai să vorbim despre asta!

În Clubul Colectiv din Bucureşti s-au adunat sute de oameni (majoritatea tineri) ca să urmărească un concert rock. Brusc, în Club s-a aprins un foc imens care a ucis aproape instantaneu 60 de oameni rănind alţi aproape 200!  Întreaga ţară a fost şocată! Autorităţile au făcut „anchetă” şi au concluzionat că focul s-a aprins de la nişte artificii reci, care nu dau flacără... Aceasta e minciuna, dar care este adevărul?

Jurnalista Raisa Ekaterina Ivatenko a investigat cu atenţie cazul şi a descoperit, cu probe, că în spatele evenimentelor de la Clubul Colectiv stau ascunse interese guvernamentale ilegitime. În fapt, persoane importante din Statul Român erau implicate în acţiuni de foarte mare amploare de producţie şi trafic de droguri. Firele investigate duc până la preşedintele JOHANNIS, dar implică şi miniştrii (Gabriel Oprea), ofiţeri etc... Crima de la Colectiv era necesară celor implicaţi pentru a stinge anchetele demarate împotriva lor de alte instituţii şi de alţi ofiţeri... şi din multe alte motive pe care nu le mai dezvolt aici pentru că le aveţi pe larg explicate în materialul semnat de colega mea Raisa şi publicat inclusiv pe blogul meu... Scopul acestui material este cu totul altul şi anume să vă arăt cum se implică administratorii de la Facebook România în muşamalizarea acestei crime odioase!

Raisa a postat pe Facebook materialul cu rezultatul investigaţiei sale. Un material excelent, cu concluzii clare, cu probe etc. În câteva ore acesta a fost distribuit de peste o mie de ori. Ştim cu toţii ce înseamnă azi, în viaţa modernă pe care o trăim, mobilizarea oamenilor prin siteurile de socializare! În Africa s-au „născut” chiar câteva Revoluţii care au dus la căderea unor dictatori după ce începutul, pregătirea şi mobilizarea oamenilor s-au făcut... pe Facebook! Infractorii din Guvern au fost luaţi prin surprindere. Până să reacţioneze, materialul scris de Raisa figura deja postat pe o mulţime de pagini de internet, preluat pe bloguri (inclusiv pe al meu), pe zeci şi zeci de alte siteuri. Nu se mai putea face nimic pentru a opri avalanşa! Dar...

Raisa pune pe pagina sa de Facebook un link către materialul ei postat de mine pe BLOGUL MEU (www.cornelsabou.blogspot.com). Infractorii, însă, erau deja mobilizaţi, gata să acţioneze şi şi-au găsit un aliat în... Facebook! Administratorii Facebook România au şters în cursul nopţii de ieri de pe profilul Raisei linkul către blogul meu! Dimineaţa, Raisa a repostat linkul de mai multe ori şi de fiecare dată acesta a fost şters la câteva secunde de la postare! Nu există nicăieri nici o explicaţie pentru această măsură abuzivă! Pur şi simplu, administratorii Facebook nu doreau ca pe profilul Raisei să existe un link către blogul meu cu dezvăluirile pe care ea le făcea! De ce? Întrebaţi-i!!! Concluzia mea, legitimă în cazul de faţă, este că oamenii acuzaţi de crimă de către Raisa i-au corupt pe administratorii de la Facebook pentru ca aceştia să abuzeze de „puterea” pe care o au pentru a împiedica răspândirea informaţiei despre crima lor! Este o încercare disperată şi naivă totodată. Mediatizarea nu mai poate fi oprită. Mii de oameni au preluat ancheta publicată de Raisa, au răspândit-o mai departe şi cu fiecare oră care trece tot mai mulţi oameni află ADEVĂRUL despre Colectiv şi Hexipharma!

Cât despre faptul că administratorii Facebook erau chitiţi pe blogul meu (cu o înverşunare pe care mă fac că nu o înţeleg) nu pot să le transmit acestora decăt că „munca” lor e în zadar! Dacă au puterea de a şterge O POSTARE nu au deloc puterea de a împiedica o dezvăluire! Internetul nu se limitează la Facebook şi chiar dacă acesta este un site de socializare important pe plan mondial... există alternative! Multe! Aşa că, v-aţi obosit degeaba, dragilor! N-aţi făcut decât sâ atrageţi atenţia asupra voastră pentru că vă ocupaţi cu asemenea acte de complicitate la crimă! Ar trebui să simţiti ruşine, dar ce vorbesc eu aici de ruşine cu oameni care nu au conştiinţă!

Cu precizarea că înţeleg foarte bine faptul că FACEBOOK, în ansamblul său, nu înseamnă deloc ceea ce incompetenţii şi corupţii de la Facebook România au făcut azi-noapte şi azi dimineaţă aştept din partea unor oameni responsabili din această importantă Companie să ia imediat atitudine şi să nu mai permită pe viitor asemenea abuzuri şi... complicităţi la crime guvernamentale!
Cu respect pentru toţi cei care contează,


Cornel SABOU

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu vă lăsaţi mergeti înainte cu ancheta,sufletele acelor tineri strigă după dreptate.Stiu ca e foarte greu in lumea mizeră în care traim,dar trebuie.Vă suntem alături cu sufletul si cu toate gîndurile bune.Mult respect.