luni, 3 octombrie 2016

INCREDIBIL: Preşedintele României primeşte ilegal informaţii de la Serviciile Secrete

Incredibil! Preşedinţii României (toţi! – Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Johannis) primesc ILEGAL informaţii secrete de la Serviciile de Informaţii din România! 
Dezvăluirea este făcută de jurnalista Raisa Ekaterina Ivatenko care, pe lângă meseria de jurnalist, are şi pregătire militară superioară. Vă prezint mai jos materialul scris de Raisa... Citiţi-l şi vă provoc să încercaţi să explicaţi această incredibilă postură de impostură în care se gasesc preşedinţii României! (Cornel SABOU)

Legea 51/1991, fără preşedinte

Siguranta Nationala este, din 1991, consfintita prin Legea 51. Alta, in afara de Legea 51/1991, care sa se refere la Siguranta Nationala a Romaniei, nu e! Pe baza ei functioneaza - cu atributii cu tot - serviciile de informatii ale tarii. Toate! Conduse, din 1991, de diverse personaje care duc, din 1991, mape informative (activitate pe care tot poporul e convins ca sefii Serviciilor sunt obligati sa o faca) la diversi insi ajunsi presedinti de tara. Am asteptat, cu rabdare, atatia ani, ca specialist in chestiunea asta, sa vad macar un parlamentar care sa zica: Hopaaa, ia stai asa, ce cauta SRI si SIE cu mape informative la Cotroceni, ce cauta sefii serviciilor secrete la Palat, dand informatii zilnice presedintelui de tara? 
Doamnelor, domnilor, sa cada cortina: CONFORM LEGII SIGURANTEI NATIONALE, informatii din domeniul sigurantei nationale pot fi comunicate DOAR: 
-  presedintelui Senatului, 
- presedintelui Camerei Deputatilor, precum si comisiilor permanente pentru aparare si asigurarea ordinii publice ale celor doua camere ale Parlamentului; 
-  ministrilor si sefilor departamentelor din ministere; 
- prefectilor, 
- primarului general al Capitalei, precum si conducatorilor consiliilor judetene, respectiv al municipiului Bucuresti, pentru probleme ce vizeaza competenta organelor respective; si organelor de urmarire penala, cand informatiile privesc savirsirea unei infractiuni. 

Cine spune asta? Pai asta o spune singura lege a Sigurantei Nationale, recte legea 51/1991, capitolul II, art. 11! Patru presedinti ai Romaniei - cu tot cu asta in functie acum - au primit, zi de zi, informatii secrete de stat, de la sefii SRI si SIE, in ciuda faptului ca legea Sigurantei Nationale, dupa cum v-am aratat mai sus, specifica in mod CLAR care sunt persoanele care pot primi astfel de informari, mape informative etc. Presedintele Romaniei - oricare ar fi ala - NU ESTE INCLUS IN LISTA DEMNITARILOR CARE POT PRIMI INFORMARI DE LA SERVICIILE SECRETE! 

Asta ce inseamna? Asta inseamna: 
1). Parlamentarii nu cunosc continutul celei de-a doua legi, ca importanta, dupa Constitutie, si anume Legea 51. 
2) Sute si mii de informari, cu caracter secret de stat, au incaput pe mana unor persoane (Iliescu, Constantinescu, Basescu, Iohannis) care nu aveau calitatea legala sa intre in posesia lor. 
3) Fapta sefilor Serviciilor secrete - toti, din 1991 pana azi inclusiv, 2 octombrie 2016 - este, asadar, de incalcarea Sigurantei Nationale prin divulgarea de date si informatii secrete, plus alte infractiuni conexe!

Raisa Ekaterina Ivatenko

P.S. - Iată mai jos un link direct către siteul SRI cu Legea 51/1991:
http://www.sri.ro/upload/Legea51.pdf

Niciun comentariu: