sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Liber la prăduială

O echipă de inspectori din cadrul Direcţiei de Control din ANP Bucureşti efectuează zilele acestea un amplu control de fond la Penitenciarul Baia Mare. Sunt luate la "puricat" toate birourile din cadrul unităţii, se verifică activitatea de peste an a responsabililor, temeinicia reclamaţiilor care s-au adunat în timp şi eficienţa muncii factorilor de decizie. Inspectorii şi-au alocat o bună parte din timpul lor pentru discuţii cu persoanele private de libertate. În cadrul acestor întâlniri, au fost sesizate o serie de deficienţe şi s-au înaintat propuneri pentru îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie.
Am decis ca, din acest moment, să redeschid pe blog posibilitatea de a face comentarii (chiar şi sub anonimat), oferind astfel cadrelor din unitatea băimăreană (dar şi deţinuţilor) ocazia de a sesiza aspectele importante care ar trebui să intre în atenţia inspectorilor ANP. Rugămintea mea este să folosiţi un limbaj decent, altfel postările vor fi şterse.
Profitaţi de ocazia pe care v-o ofer să vă reglaţi conturile între voi, rezolvându-vă astfel conflictele de peste an.
Cornel Sabou

14 comentarii:

Anonim spunea...

merge

Anonim spunea...

Sînt un angajat.ar fi multe de spus dar controlu pleaca si eu ramîn tot aici ..o sa ma mai gîndesc cu ce sa încep !

Anonim spunea...

Cornele, e bine ca sesizezi unele neajunsuri si sa te pui in slujba colegilor de camera, insa iti recomand sa fi echilibrat si echidistant, nu ma intelege gresit, dar cred ca ar fi corect sa prezinti si lucrturile bune care se intampla in acel mediu - penitenciar.

Anonim spunea...

ar trebui sa-ti faci putina reclama la blog ca nu vad angajatii penitenciarului ce sansa le oferi...

Anonim spunea...

ai dreptate anonim trei. de nu s-ar intampla si fapte bune la penitenciar de unde pana unde ar putea si detinutii sa trimita comentarii... si explica cuvantul "praduiala" ca eu, bietul cititor, nu am avut "sansa" ta...

Anonim spunea...

Ar trebui verificat subcomisarul Bolchis si eventual chiar sanctionat (cum a mai fost sanctionat si în trecut de vreo 4 ori).E inconpetent ,mincinos ,lingusitor .etc

Anonim spunea...

M-ai inteles gresit anonim cinci, prin lucruri bune ar trebui sa se inteleaga conditiile actuale din penitenciar, raportate la cele din secolul trecut(sa nu intelegi si acum ca vreau sa aduc laude vreunei conduceri), dar mai ales schimbarea partiala a mentalitatii, intrucat, daca actualmente lucrezi in penitenciar nu cred ca iti poti permite sa lovesti vreun detinut sau sa-l injuri,lucru de care ar trebui sa se bucure p.p.l.(acesta este marele castig a lor)iar in ce priveste sanctionarea ofiterului pe care il indica p.p.l. Boho...sa-i pretinda masuri de sanctionare celui care i-a dezvoltat reteaua de telefonie din penitenciar. Hai ca v-ati prins ca lucrez la ,,puscarie".

Anonim spunea...

Eu sînt PKO EU am cerut sanctionarea lu Bolchis mia ramas dator de la jocu de pocher din cabinetu medical al penetenciarului stiu sigur ca e dator si la boho

Anonim spunea...

Ce spui anonim 6 ? Nu se mai bate în penetenciar?întreaba-ti colegii Moci.,BOD.,COSM.,TI.,TAU. Si alti (ca aveti echipa tare de luptatori) cum lau nenorocit pe unu din cam 23 anul asta în vara

Anonim spunea...

O seama sînteti tari sub anonimat dar la control ati tremurat ca piftia .ATI încercat sa musamalizati toate neregulile

Anonim spunea...

Aveti noroc ca boho si cornel vau cam lasat în pace ,ca de aflau inspectori de la ei toate prostile cu care va ocupati va era cam strîmt .

Anonim spunea...

Si voi aveti tupeu p.p.l.ilor.Daca a-ti fi macar jumatate de corecti pe cit va dati ar trebui sa scrieti adevarul referitor la toti pe care ii denigrati sau care ii ridicati in slavi (in functie de interesul pe care il aveti)

Anonim spunea...

cat mai ai de executat cornele?

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.