miercuri, 14 septembrie 2011

Adevarul Despre 11 Septembrie 2001 [subtitrat în română, ep. 3]



episodul 3 conţine următoarele:
- mărturii despre faptul că în clădirile WTC au avut loc explozii ÎNAINTE de impactul avioanelor!!!
- deşi a fost înştiinţată despre deturnarea celor 4 avioane, NORAD nu a trimis, timp de 80 de minute, nici un avion să le intercepteze!
- exact în dimineaţa zilei de 11 septembrie aveau loc exerciţii ale aviaţiei de luptă americane care simulau exact ceea ce se întâmpla în realitate: că avioane civile loveau clădirile WTC, Pentagon etc...!
- Comisia oficială de investigare a evenimentelor a concluzionat că nu a reuşit să descopere cine a finanţat atentatele, spunând apoi că problema finanţării acestora este de o "semnificaţie minoră"!
- Bush şi Cheney (preşedintele şi vicepreşedintele) nu au fost de acord să dea declaraţii în faţa Comisiei de anchetă decât dacă vor fi audiaţi ÎMPREUNĂ, nu separat! De asemenea, au impus Comisiei secret total cu privire la cele ce urmau să se discute acolo, au interzis înregistrarea discuţiilor şi stenografierea!
- Concluzia specialiştilor independenţi: "Evenimentele de la 11 septembrie 2001 au fost o operaţiune de tip FALSE FLAG (sub steag fals) menite să justifice doctrinele şi fondurile necesare pentru un nou nivel de mobilizare imperială"!!!

Niciun comentariu: