miercuri, 14 septembrie 2011

Concluzii despre 11 septembrie 2001


Aveţi aici două imagini. Una înfăţişează luptătorul de tip arab, cu Coranul într-o mână şi cu lansatorul de grenade în alta. În a doua imagine vedem luptătorul de tip american, european. Ambii sunt mascaţi. Ambii sunt înarmaţi. Întrebarea care rămâne este următoarea: care din ei e adevăratul terorist??? Care ucide atacând un nevinovat şi care omoară doar ca să se apere? NOI DE CARE PARTE SUNTEM? Noi, pe cine apărăm sau pe cine atacăm? Noi... pe cine slujim? Şi... ce câştigăm din asta? Întrebări legitime despre o mare minciună: MINCIUNA 9/11 2001!


CINE ESTE TERORISTUL?

Am publicat în ultimele patru materiale de pe acest blog un documentar video care demonstrează CEVA în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie 2001. Ce demonstrează acest material? Nu, nu demonstrează că guvernul american şi-a ucis proprii cetăţeni, aşa cum este formulată concluzia din finalul episodului 4 (scrisă cu litere boldate). Faptul că evenimentele au fost generate şi manipulate de SUA (şi nu de Al Qaeda sau Ben Laden) este o speculaţie, o părere poate întemeiată sau nu. Documentarul aduce însă PROBE de necontestat asupra unui alt aspect. Acesta demonstrează că administraţia americană MINTE! Demonstrează că explicaţiile oficiale ale evenimentelor care s-au soldat cu moartea a mii de americani sunt minciuni! Atât! Nu, nu probează că ALŢII (nu Ben Laden şi Al Qaeda) sunt vinovaţii. Nici nu s-ar putea proba aşa ceva. E ca şi o altă “vorbă” care spune că trebuie să fii Dumnezeu ca să demonstrezi cu probe că există (sau că nu există) Dumnezeu! La fel, acum, ca să demonstrezi cu probe materiale, acceptate în justiţie, că SUA şi-au organizat propriul măcel, împotriva propriului popor, ar trebui să fii dintre cei care au plănuit asta, să fii chiar tu însuţi CRMINALUL şi să-ţi recunoşti fapta! Aşa ceva nu prea e posibil... Chiar dacă, prin absurd, s-ar “trezi” unul să spună public că a participat la conspiraţia “9/11” ar fi imediat ostracizat şi pus la stâlpul infamiei atât de administraţia americană cât şi de căutătorii reali ai adevărului. Apoi ar fi sinucis sau mort într-un accident...
Dar nici nu mai este important să probăm aşa ceva... Oricât ar suna de dramatic, spun cu toată răspunderea că nu este important acum să dovedim (noi, sau oricine altcineva) că George W Bush este un criminal sadic, autor moral al “atentatelor” din 11 septembrie. Nu este important pentru că, chiar dacă s-ar putea proba asta, la ce ar folosi acum? Bush nu mai este preşedinte. Obama a preluat integral minciunile lui Bush şi merge înainte cu diversiunea şi isteria antiteroristă. CINE I S-AR PUTEA OPUNE??? Ce am putea face NOI (oricare am fi acei NOI) dacă am avea probe indubitabile asupta faptului că administraţia americană şi-a ucis cetăţenii? Cărei justiţii ne-am putea adresa? Cărei PUTERI?
Putem, în schimb, face altceva...
Aşa cum spuneam, materialul documentar demonstrează cu probe clare, de necontestat, faptul că toată povestea spusă întregii lumi (deci şi nouă, românilor) de guvernarea G.W.Bush (şi continuată de preşedintele Obama) ESTE O MINCIUNĂ! O minciună care a avut ca efect atacarea a două state independente, Afganistan şi Irak. Demonstrează că România, prin participarea sa la războiul din Afganistan, slujeşte mai departe această minciună! Şi ăsta este deja un aspect care ne interesează şi împotriva căruia putem (şi trebuie) să luăm atitudine!!!
România a trimis militari în Afganistan ca să lupte în războiul “antiterorist” declanşat de americani. Avem dovada certă a faptului că nu există nici un pericol real în această privinţă, că nu există, în REALITATE, nici o ameninţare teroristă la adresa României sau a altui stat al lumii. DE CE MAI STĂM ŞI LUPTĂM ÎN AFGANISTAN ATUNCI?
Materialele video publicate pe internet de cercetători autentici, valoroşi, probele indubitabile aduse de aceştia demonstrează că guvernul american minte. Ok, admitem ideea că acolo sunt la conducere minţi bolnave, dar noi, în România, de ce mergem pe acest curent de minciuni tragice, de ce servim interesele unor posibili criminali ai propriului popor? Să ne aşteptăm, oare, ca într-un viitor apropiat guvernul român să-l copieze pe cel american în înscenarea unor asemenea “evenimente” cu iz “terorist”??? Ce căutăm noi în acest peisaj criminal?
Haideţi să mergem un pic mai departe cu “logica” aceasta extrem de rece. Admitem că americanii mint. Admitem asta pentru că vedem probele, nu ca să ne aflăm în treabă! Cu toate astea, acceptăm să-i sprijinim pe americani în minciuna lor, chiar dacă asta înseamnă să călcăm în picioare memoria miilor de victime nevinovate. Nu contează. Mergem cu cel puternic. Mergem alături de cel care poate sfida întreaga lume pentru că este cel mai puternic şi nimeni nu i se poate opune. Mergem pe un drum cu criminalul, dăm mâna cu el, mâncăm cu el la masă, bem cu el. Ok, accept ideea asta, dar... CARE ESTE AVANTAJUL NOSTRU??? Ce câştigăm noi, ca ţară, ca popor, din faptul că ne asociem pe acelaşi drum cu criminalii lumii? Concret, faptic, material! CE? CE CÂŞTIGĂM NOI DIN “AFACEREA 9/11”??? Eu cred că nu câştigăm nimic...
Spuneam că ideea conform căreia americanii şi-au organizat singuri atentatele nu se susţine pe probe, că probele dovedesc doar faptul că americanii mint 100% când invocă basmul cu Ben Laden şi Al Qaeda. Probele demolează o construcţie mincinoasă nepunând nimic în loc. Privim la evenimentele din 11 septembrie, dăm la o parte (cu probele în mână) minciuna oficialilor şi... ce punem în loc? Speculăm... Avem dreptul s-o facem! Şi ne îndreptăm cu speculaţiile spre singura ţintă posibilă, spre autorii minciunilor! Ce motiv ar avea EI să mintă dacă nu ar fi adevăraţii autori ai crimelor? De ce ar ascunde adevărul? Un om corect îşi recunoaşte greşeala atunci când i se demonstrează clar că a greşit. Demonstraţiile care au fost făcute publice până acum arată că administraţia americană minte, dar nimeni din administraţie nu recunoaşte asta! Se merge mai departe cu minciuna! Şi România merge mai departe pe calea acestei minciuni omorându-şi proprii soldaţi în Afganistan, într-un război în care ciobanii afgani nu fac decât să-şi apere pământul lor! LA FEL CUM AŞ FACE ŞI EU DACĂ AŞ FI ÎN LOCUL LOR!
Eu, principial vorbind, nu vreau să fiu părtaş la această minciună. Eu folosesc această cale de exprimare ca să demonstrez că mai suntem unii care nu “punem botu”! Care mai credem în valori autentice, inviolabile. Şi care condamnăm, chiar dacă o facem fără efecte concrete, CRIMA ŞI TERORISMUL DE STAT!
Q.E.D - Quod Erat Demonstrandum

Cornel SABOU

Niciun comentariu: