luni, 17 martie 2014

Becali, sau Satana pedepsit de Dumnezeu

Prin 2012 am scris un articol pe acest blog prin care afirmam că Gigi Becali este de fapt omul Satanei şi nu al lui Dumnezeu. Înainte de a continua vă dau linkul spre acel articol şi ar fi indicat să-l citiţi înainte de a parcurge continuarea aici...


De atunci şi până azi, faptele vieţii au demonstrat că am avut dreptate. Becali este la închisoare pentru infracţiuni deloc onorabile. Este "beneficiarul" mai multor condamnări şi mai are încă pe rol nişte dosare. Indiferent dacă vă place sau nu Becali, trebuie să recunoaşteţi că profilul acesta de infractor mafiot (răpire, sechestrare, mită, afaceri ilegale cu Ministerul Apărării etc) nu corespunde absolut deloc cu profilul unui bun creştin. Mai ştiţi cumva de unde vine denumirea de CREŞTIN, de la ce personaj se trage acest nume? Bineînţeles că ştiţi, de la Isus Hristos! Isus a fost şi el condamnat într-un proces. Mai ţineţi minte de ce anume era acuzat? Da, era acuzat că se credea Dumnezeu, că făcea minuni, că vindeca oameni, că proclama venirea Împărăţiei lui Dumnezeu etc... Nu a fost acuzat de furt, mită, tâlhărie sau alte asemenea fapte! Mai târziu, în istorie, mii de alţi creştini au fost executaţi, torturaţi sau încarceraţi abuziv, dar toţi aceştia au suferit nedreptăţi pentru CREDINŢA lor în Dumnezeu, nicidecum pentru infracţiuni de drept comun! Nu există nici măcar un creştin care să fie comemorat azi de vreo religie pentru că a fost închis acuzat fiind de răpire şi sechestrare! Dacă ne credem creştini autentici atunci ar fi bine să nu ne lăsăm păcăliţi de aceşti satanişti în haine scumpe care îl "cumpără" pe Hristos doar ca să-şi atingă scopurile lor mârşave şi să facem clar diferenţa între cei care suferă cu adevărat pe nedrept o condamnare şi cei care sunt mafioţi (infractori) cu acte în regulă. 
Teoriile mele n-ar fi bune de nimic dacă Dumnezeu Cel adevărat nu ar avea El grijă de toate aceste lucruri şi nu ar oferi Personal răspunsurile potrivite! În cazul Becali răspunsul lui Dumnezeu e clar şi la vedere: satanistul a fost răpus şi aruncat la groapa de gunoi socială! Becali a ajuns la puşcărie, tot acolo ajungând şi verii săi, unul mai mafiot ca celălalt!
Putem recunoaşte caracterul real al omului şi dacă ne uităm la comportamentul celui închis. Adevăraţii creştini, cei care au suferit în închisoari pentru credinţa lor, nu au cerşit niciodată bunăvoinţa călăilor! Ba dimpotrivă, erau onoraţi să sufere în numele lui Hristos şi mulţumeau lui Dumnezeu pentru încercările prin care trec. Becali, în schimb, face zilnic câte o cerere de graţiere! Becali îşi plânge soarta în cel mai jalnic mod! Becali este dărâmat de lipsa confortului cu care este obişnuit, de lipsa slugilor sale, de lipsa mediatizărilor care l-au făcut celebru, de lipsa mâncării de calitate etc... Nimic creştin în lucrurile astea. Nimic onorabil. 
Am înţeles că mai nou Becali încearcă să-şi asocieze "suferinţa" cu cea trăită de Iov, biblicul Iov. Adică, el, Becali, suferă toate nenorocirile pământului asemeni lui Iov. Să fie clar: Becali suferă pedeapsa păcatelor sale grave, de fapt el suferă pedeapsă pentru viaţa sa de infractor, de mafiot! E clar? O viaţă de mafiot plină de infracţiuni nu poate fi "iertată" pentru că mafiotul face donaţii. Cei mai mari donatori din lume sunt celebri Rotschild şi Rockfeller care pe de altă parte sunt acuzaţi că au "patronat" cele mai mizere conspiraţii mondiale care au distrus popoare şi naţiuni! Dacă donezi 5000 euro nu înseamnă că ai dreptul să te culci cu nevasta unui fotbalist de-al tău şi să distrugi astfel o familie! Şi ar mai fi multe de spus...
Nu mai continui... Blastemul pe care şi l-a atras Becali asupra sa se extinde şi asupra familiei sale. Fiica sa, Teodora, a accidentat un om pe stradă, drept urmare i s-a întocmit dosar penal. Probabil, cazul se va rezolva cu bani. Cine nu şi-ar dori să fie uşor accidentat de o maşină condusă de fiica lui Becali??? :) DAR, pentru că am vorbit de Dumnezeu, acolo banii nu au nici o influenţă. Becali va descoperi asta încetul cu încetul. Până una-alta, el are de plătit acum pentru mai mult decât infracţiunile sale. În "codul penal" ceresc a te folosi de numele lui Dumnezeu ca să faci bani este o "infracţiune" care se pedepseşte cu... moartea! Becali ar trebui să se teamă de asta!!! S-auzim de bine!

Cornel SABOU

Niciun comentariu: