luni, 29 martie 2010

Detinutii Sectiei a V-a "Deschisi" a Penitenciarului Baia Mare cer schimbarea educatorului Ligia Petrut

Catre directorul Penitenciarului Baia Mare

Subsemnatii, persoane private de libertate detinute in Sectia a V-a „Deschisi” a Penitenciarului Baia Mare, va solicitam prin prezenta schimbarea educatorului Ligia Petrut (care este alocat sectiei noatre), din urmatoarele motive.

1. Nu este aproape deloc prezenta pe sectie pentru a discuta cu noi problemele cu care ne confruntam si care cad in sarcina ei pentru a le rezolva.

2. Ligia Petrut nu organizeaza niciun program cultural-educativ real pe sectia noastra. Daca vine, o data la trei luni, sa faca un asemenea program, il executa rapid si formal, in 5 – 10 minute, astfel incat niciunul dintre noi nu are posibilitatea sa se evidentieze in vreun fel.

3. Nu organizeaza iesiri in comunitate, desi regimul la care suntem incadrati ne-ar permite sa participam des la asemenea manifestari.

4. In rarele ocazii cand ia contact direct cu noi, in loc sa se intereseze de problemele pe care el avem, ne instiga sa dam in judecata conducerea Penitenciarului si s-o reclamam in mass-media.

Din cauza acestor motive noi nu beneficiem de o asistenta cultural-educativa competenta, fapt care are efecte negative inclusiv asupra situatiei noastre juridice.

Va solicitam sa efectuati o ancheta cu privire la activitatea educatorului Ligia Petrut si sa dispuneti inlocuirea acesteia cu o persoana competenta care sa se ocupe cu adevarat de soarta noastra.

Acest memoriu este asumat prin semnatura de urmatorii detinuti de pe Sectia a V-a „Deschisi” a Penitenciarului Baia Mare.

Lista cu persoanele private de libertate de pe Sectia a V-a "Deschisi" a Penitenciarului Baia Mare, care solicita inlocuirea educatorului Ligia Petrut.

1. Bohotici Adrian

2. Crisan Sergiu

3. Szabo Ioan

4. Mare Adrian

5. Ilea Emanoil

6. Crisan Sorin

7. Muresan Daniel

8. Burnar Alin

9. Ghereben Gheorghe

10. Grigor Ion

11. Preda Gheorghe

12. Martocean Emerich

13. Varga Carol

14. Bozsoki Arpad

15. Horvath Zoltan

16. Sabou Cornel

17. Fodor Cristian

18. Danci Dumitru

19. Andrei Marin

20. Constantinescu Danut

21. Giurgiu Ionel

22. Bota Adrian


25. 03. 2010

9 comentarii:

Anonim spunea...

Prietenul ei o invata...

Anonim spunea...

Hm...numai "valori" in sectia aia.... Faceti-le domnilor pe plac..... ceva fetite nu vreti_ Sau aveti "fetite" acolo? Scursorilor ce sunteti...

Anonim spunea...

Da, sa o dea afara. Sa va angajeze un educator nou, ca sa invatati sa dati din buric - educatie culturala, nu? Nu v-ati evidentiat destul, furand, violand si altea alea? Chiar va plangem de mila.

Anonim spunea...

Draga Ligia, nu mai comenta sub anonimat pentru ca toti te cunoastem, si pe tine si pe iubitelul tau de acum ca si pe cei (multi) din trecutul tau nebunatic!

Anonim spunea...

Orice ati face ,tot niste infractori ramaneti

Anonim spunea...

De ce nu o cereti pe cea mai ,,frumoasa" cea mai ,,desteapta"si cea mai c...a. Stiti despre cine e vorba nu? daca nu stiti nu e nimic,nu ati pierdut nimic!!!

Anonim spunea...

cornel! despre japo' micu fiul celebrului interlop japonezu ce se aude? mai e jupan si acolo unde nu e tacsu? s-a intalnit cu bota pe acolo? dar teo e inchis si el la baia mare?

Nefiresc spunea...

buna.
am o intrebare.. tuturor detinutilor le este permis sa foloseasca utilitati precum internetul,sau depinde de fapta comisa?
ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite un mail cu conditiile penitenciarului baia mare.
imi gasesti adresa pe pagina de profil.
multumesc mult.

Cornel Sabou spunea...

a venit comisie de la bucuresti si a verificat activitatea d-rei... asteptam rezultatul. deocamdata tipa si-a luat concediu. ca sa scape de urmaritori... da nu scapa!