miercuri, 17 martie 2010

Primarul Cristian Anghel la puşcărie!

Azi, miercuri, 17.03.2010, Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pe primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, la 2 ani şi 6 luni închisoare! Sentinţa este definitivă şi executorie!
Primarul băimărean este acuzat de o infracţiune de corupţie în legătură cu o afacere locală prin care a fost vândut un bloc către o firmă privată. Judecătoria Baia Mare şi Tribunalul judeţean Maramureş l-au achitat pe Anghel, considerându-l nevinovat, dar în urma recursului DNA, Curtea de Apel Cluj l-a condamnat. Anghel este şi lider al PNL Maramureş, şi membru în Biroul Permanent Central PNL. În următoarele 24 ore sentinţa trebuie pusă în aplicare. Informaţia mi-a fost furnizată de colegul şi prietenul meu Peter Czompa, un vechi jurnalist băimărean. Apoi mi-a fost confirmată şi de alte persoane.
Ce să spun... Nu mă bucură, dar nici nu mă întristează acest eveniment. Îl aştept pe Cristi acolo unde mi-am petrecut şi eu ultimii doi ani, la închisoare. O să vadă şi el cum e să fii aruncat la coşul de gunoi al societăţii. Şi cred că nu o să-i placă... Oricum, voi încerca să vă ţin la curent cu ştiri despre primarul închis (asta dacă va ajunge cu adevărat să-mi fie coleg).
Pe curând...
Cornel SABOU

3 comentarii:

Anonim spunea...

Iti place sa lovesti in cei cazuti jos deja,esti jalnic.cica te numesti ziarist mai violatoruleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Anonim spunea...

bravo foarte tare de anghel

Cornel Sabou spunea...

primul anonim cred că are sechele dintr-o viaţă anterioară. Nu scapă nici un articol de-al meu în care să nu mă înjure... cred că se consumă mult, săracul...