vineri, 8 iulie 2011

"KAKE, povestea ratată a unui rahat"

În cursul zilei de ieri, 7 iulie 2011, colegul meu Ioan Romeo Roşiianu şi-a lansat o nouă carte, "KAKE, povestea ratată a unui rahat". Cartea conţine o serie de materiale care descriu adevăratul chip al actualului primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, supranumit "Kake". Din conţinutul acestei cărţi amintim capitolele:
- Kake şi averea sa ilicită
- A ordonat moartea lui Anghel
- Cătălin Cherecheş, un interlop încă nepedepsit
- Mami şantajează, Kake candidează
- Deputatul Cătălin Cherecheş, desemnat "traseistul anului"
- L-a ţepuit pe fiul fostului ministru Ioan Avram Mureşan
- A profanat morminte şi s-a drogat în cimitir
- A devenit extremist şi rasist
- Deputatul Cătălin Cherecheş şi-a dat mama pe mâna ANI
- etc...

Roşiianu a lansat noua sa carte chiar la sediul primăriei Baia Mare, loc unde ieri primarul Cătălin Cherecheş îşi serba ziua de naştere!

Cornel Sabou: Spune-mi, Romeo, ai ţinut neapărat să-ţi lansezi cartea de ziua primarului?

Roşiianu: Da, am vrut să-i fac un cadou deosebit de ziua lui şi de aceea am lansat această nouă carte azi şi chiar la sediul primăriei Baia Mare. Pentru că primăria nu este a lui Cătălin Cherecheş ci a tuturor băimărenilor! În plus, am vrut să-i ofer primarului posibilitatea de a-şi vedea faţa sa adevărată. Poate dacă se priveşte în oglinda acestei cărţi va reflecta mult mai mult la acţiunile pe care le va întreprinde în folosul băimărenilor.

Cornel Sabou: Îţi proprui să continui cu subiectul "Kake"?

Roşiianu: Da, am în lucru ceea ce eu numesc "trilogia rahatului"! Cartea aceasta este prima din serie, iar în perioada următoare voi scoate o a doua carte din această trilogie. Anul viitor, cu ocazia alegerilor pentru funcţia de primar, voi edita a treia carte pe acest subiect. În toate aceste lucrări voi reflecta chipul adevărat, ascuns de ochii opiniei publice, al celui care îşi spune acum "primarul băimărenilor".

Cornel Sabou: Ce te mână în această luptă?

Roşiianu: Sunt extrem de neplăcut surprins să constat că foarte mulţi oameni (chiar unii pe care îi consideram verticali) se lasă corupţi de banii oferiţi de Cherecheş! Mă revoltă faptul că un infractor, un interlop, poate deveni important şi relevant pentru comunitatea noastră doar pentru faptul că îşi cumpără această poziţie cu banii furaţi de la stat. Încerc să trag un semnal de alarmă în acest sens şi sper că măcar în ultimul ceas oamenii se vor trezi din acest somn al raţiunii şi se vor îndepărta de manierele infracţionale specifice lui Cătălin Cherecheş.

Cornel Sabou: ok, îţi doresc succes cu trilogia şi cu tot demersul tău de presă!

Roşiianu: Mulţumesc Cornel şi mai precizez doar că această carte se distribuie gratuit! Cei care doresc să o citească să mă contacteze personal şi - în limita tirajului editat - voi servi pe toată lumea. Numai bine!

Dtele de contact ale jurnalistului Ion Romeo Roşiianu pot fi găsite pe site-ul patronat de acesta, www.ne-cenzurat.ro

Cornel SABOU

Niciun comentariu: