miercuri, 18 aprilie 2012

VASILE COMAN, candidatul Verzilor la preşidenţia CJ Maramureş

Partidul Verde, filiala Maramureş şi-a desemnat candidatul său la postul de preşedinte al Consiliului Judeţean pentru alegerile locale care vor avea loc în luna iunie. Acesta este dl. Vasile Coman (foto dreapta), fost director general al Companiei REMIN din Baia Mare. 

Liderul filialei judeţene a Partidului Verde, Vasile Tivadar, a declarat pentru blogul "Viaţa" că partidul său are 38 de organizaţii locale în Maramureş cu peste 2.800 membri şi că în alegerile locale va depune liste de candidaţi pentru consilieri şi primari în peste 51% din localităţile judeţului! Tivadar speră că Vasile Coman va obţine un scor bun la alegerile pentru preşidenţia Consiliului Judeţean deoarece "dl. Coman este foarte cunoscut în judeţ din perioada în care a condus Compania minieră REMIN obţinând rezultate manageriale foarte bune"

În perioada următoare, candidatul Partidului Verde urmează să-şi lanseze oferta sa electorală către cetăţenii judeţului Maramureş.
Ceilalţi candidaţi anunţaţi deja pentru acest post (preşedinte CJ) sunt actualul preşedinte Mircea Man (PDL), avocatul Zamfir Ciceu (USL) şi independentul Gheorghe Zoicaş, deputat.

Cornel SABOU

4 comentarii:

I.P. Costache. spunea...

cornele, vad ca te-ai reprofilat pe tot felul de alte subiecte.

dar eu iti propun ceva f intersant. mai ales ca tu cunosti sistemul si probabil ai legaturi in acea lume.

ce-ai zice sa scrii despre cazul ursut?

tu chiar crezi ca s-a spanzurat la puscaria din gherla? sau a fost executat de mafie?

se poate spanzura un detinut in camera de detinere fara sa-l vada cel care e planton si fara sa fie anuntatt gardienii?

ai da lovitura cu o asemenea ancheta.

cu bine,

I.P. Costache.

Cornel Sabou spunea...

o sa vad ce pot afla despre caz... altfel spus insa, da, un om se poate sinucide la puscarie! plantoane nu se mai fac, noaptea pot dormi toti, el poate face orice. Pe de alta parte, a "executa" un om incomod la inchisoare este cea mai simpla crima posibila! Deci ambele variante pot fi la fel de reale. Si cea cu sinuciderea si cea cu executarea... o sa vad ce pot afla...

I.P.Costache spunea...

bafta cornele.

o ancheta de genul asta ar face senzatie. si cred ca te-ai mai dezmorti si tu si te-ai apuca de scrieri mai serioase.

cu bine,

I.P.Costache

Cornel Sabou spunea...

Prietene, treaba cu materialele "serioase" e destul de... complicată, ca să zic aşa! Dacă te uiţi pe clasamentul celor mai citite materiale de pe acest blog vei vedea că în top nu sunt anchetele mele de senzaţie, ci materialele - cum le spun eu - PENTRU SUFLET! Poate că oamenii ştiu deja cum stă treaba cu corupţia, mafia etc şi nu le spun eu nimic nou cu anchetele mele, oricât de bine documentate ar fi. Poate că oamenii vor, în majoritatea lor, ALTCVEA! Ceva care să le "descâlcească" mai bine tainele ascunse ale firii LOR, ale simţămintelor care uneori îi încurcă alteori îi ajută. Nu sunt eu "guru" sau Mafalda să le ştiu pe toate, dar ca să pot supravieţui luptelor grele în care în mod real am fost implicat în viaţa mea a trebuit să învăţ să cunosc bine de tot oamenii! Şi cred că asta s-a putu simţii în unele materiale publicate aici care au fost citite de mii şi mii de oameni!
Înţelegi, deci, de ce nu sunt aşa grăbit să mă "dezmorţesc"? :)
Numai bine!