vineri, 9 decembrie 2011

Putin, Revoluţia şi americanii

Poate că unii dintre voi, atunci când mă "auziţi" vorbind despre conspiraţii, manipulări, diversiuni, spuneţi că nu sunt normal la cap! Sincer (şi nu vreau să vă jignesc spunând asta!) mă bucur că nu mă asociaţi cu "normalitatea" voastră!
Vă prezint mai jos un element cules din actualitate care demonstreză că "oculta" mondială continuă să manipuleze evenimente sociale ample din dorinţa de a acapara putere acolo unde încă nu are...
Iată un extras cules de pe blogul 2blackjack1.wordpress.com şi intitulat "Putin acuza SUA ca au declansat manifestatiile din Rusia"...

Premierul rus Vladimir Putin a acuzat-o joi pe secretarul american de stat Hillary Clinton ca a declansat manifestatiile antiguvernamentale din tara, relateaza Interfax.
“Ea a spus ca (alegerile – n.r.) nu au fost nici libere, nici corecte, desi nu primise rapoartele observatorilor”, a spus Putin.
“Ceea ce a dat tonul unor grupuri politice din tara noastra, le-a transmis un semnal. Au auzit semnalul de la secretarul de stat american si au inceput treaba”, a adaugat el.
Rusia ar trebui sa isi sporeasca vigilenta fata de tentativa grupurilor straine de a influenta politica interna a tarii, iar acele grupuri ar trebui urmarite in justitie, a subliniat Putin.
Incepand de luni, manifestatii au loc in capitala rusa, pentru a contesta rezultatele alegerilor legislative de duminica, ce au fost castigate de Rusia Unita.
Manifestantii protesteaza fata de fraudele survenite in cursul procesului electoral.
Posturile nationale de televiziune au ignorat in mare parte protestele, acoperind numai mitingurile pro-Kremlin. Sursa : Ziuaonline.ro


Nu sunt un admirator al lui Vladimir Putin, dar nu pot să nu recunosc veridicitatea observaţiei sale!
Suntem, deci, în faţa unei viitoare "Revoluţii" ruse??? Tot ce e posibil... Vom mai vorbi despre asta...

Cornel SABOU

Niciun comentariu: