duminică, 30 decembrie 2012

Pentru gunoaiele angajate la penitenciar...


Înainte de a scrie mesajul principal al acestui articol vreau să-mi cer scuze de la angajaţii sistemului penitenciar care sunt cu adevărat profesionişti, oameni de caracter, cu personalitate, principii de viaţă, inteligenţi şi incoruptibili! Ei nu merită! Nu merită cuvintele ce vor urma, caracterizările şi epitetele din conţinut... Dar aceştia nu sunt în număr mare. Sunt insule într-o mare de incompetenţă şi prostie! Îi rog ca aşa cum suportă cu stoicism compania colegilor diletanţi să suporte şi aceste rânduri care nu-i privesc direct, dar care reflectă o realitate!

În continuare mă voi adresa personal tâmpiţilor care îmbracă uniforma de stat şi lucrează ca angajaţi în sistemul penitenciar! Nişte gunoaie de oameni care stau toată ziua cu limba scoasă ca să primească câte-un cârnaţ de la deţinuţi sau ca să obţină ceva, orice cu care să plece acasă şi să se laude nevestei că şi azi au "produs" ceva! Lichelelor care simt o satisfacţie morbidă de câte ori văd că un recidivist este din nou arestat şi depus în penitenciar fără să vadă cu ochii lor de cimpanzeu dincolo de aparenţe şi să înţeleagă că de fapt asistă "în direct" la distrugerea unei vieţi! O viaţă de recidivist distrusă anterior de acelaşi sistem criminal, de aceiaşi criminali în uniformă de stat!
Un scuipat nu dau pe faţa acestor handicapaţi, dar dau cu plăcere asemenea articole ca să le rămână vie amintirea de putori scârboase!
Ministrul justiţiei a recunoscut recent că sistemul penitenciar românesc nu respectă legea, motiv pentru care statul român primeşte numeroase condamnări la CEDO şi este obligat la plata unor despăgubiri importante.  Legea detenţiei nu este respectată pentru că mulţi conducători ai sistemului sunt pur şi simplu prea proşti, prea şcoliţi la fără frecvenţă ca să înţeleagă ce e acela management performant! Nu-s proşti însă atunci când vine vorba să fută nevestele colegilor, să agaţe sau să şantajeze sexual femeile angajate în sistem sau de-a dreptul să le violeze! Nici atunci când fură efectiv materiale din dotarea unităţii sau când iau mită. Ăştia nu se tem de urmări pentru că niciun parchet nu-şi pierde vremea să urmărească corupţia din sistem. Aşa că, ţăranii veniţi de la coada vacii direct în uniforma de stat se şmecheresc şi îţi râd în faţă precum un copil retardat!
Eu am fost închis în penitenciarul Baia Mare. Cât am fost acolo i-am terorizat pe neciopliţii ăştia, pe boschetarii ăştia de doi lei, în primul rând cu cele peste o sută de articole scrise pe acest blog. Le-am arătat gunoaielor ce înseamnă să fii bărbat adevărat, să înfrunţi sistemul şi să învingi! Când toţi îmi prevesteau că voi fi distrus, că voi fi terminat, omorât sau nenorocit eu le-am demonstrat contrariul şi pe mulţi dintre ei i-am distrus eu psihic de ajungeau unii să se roage de mine să-i las în pace şi să nu-i mai menţionez cu nume şi prenume pe blog pentru că râd de ei toţi prietenii şi toată familia. Alţii îmi spuneau că le este ruşine să mai iasă în oraş pentru că primesc de peste tot bobârnace pentru măgăriile pe care ei le făceau şi pe care eu le dezvăluiam pe blog. Dar ăştia sunt cei mai nevinovaţi dintre cei vinovaţi! Adevăraţii idioţi din sistem nici măcar nu realizează care este impactul prezentării lor în adevărata lumină. Lumea lor se reduce efectiv la gardul închisorii. Acolo se simt stăpâni chiar dacă în realitate nu sunt decât nişte slugi libidinoase. 
Un lucru să vă intre bine-n cap pişorcoşilor: am fost acolo, printre voi, la dispoziţia voastră şi tot ce-aţi putut face a fost să mă daţi afară din puşcărie pentru că nu mai puteaţi trăi din cauza mea aşa cum aţi fost obişnuiţi, furând, abuzând, dormind pe voi şi prostituându-vă! Nu vă doriţi nici din greşeală să-mi pun mintea cu voi de aici, din libertate, că apoi vă teorizez de mii de ori mai mult şi mai puternic decât înainte! Vai de curu vostru! Mai bine ciocu mic, băgaţi-vă capu între picioare şi speraţi acolo în prostia voastră să nu vă văd şi să nu aud nimic de voi. Căci apoi, dacă mă pornesc, coşmar am să vă fiu şi în direct şi în reluare! Şi nici cu fundul vostru nu o să-mi puteţi plătii tăcerea!
Dacă căcăcioşii cu un neuron nu înţeleg ce spun eu aici îi rog pe ofiţerii plini de aere şi beşini de interlop să le traducă. În caz contrar, mă prind eu repede cum stă treaba şi încep să mă ocup de voi imediat după Revelion. Ca să mă ţineţi minte apoi cât veţi trăi! Putori handicapate şi feţe obscene, rânjete de măgar castrat şi caracter de târfă ce aveţi! 
Ah, era să uit... Dacă vreunul din exemplarele astea de maimuţe omnivore are tupeu şi în afara gardului de la unitate este rugat să îmi telefoneze personal ca să purtăm o discuţie aşa, între trei ochi, că unul i-l scot din prima secundă! Telefonul meu e public, e trecut pe acest blog de ani de zile, accesibil oricui. Dacă nu aveţi curaj atunci să tăceţi pe veci, boschetari stupizi şi schizofrenici ce sunteţi. Clar???

Cornel SABOU 

7 comentarii:

Anonim spunea...

Sa repeti toate astea si cand te vei reintoarce... Sigur te vei reintoarce!

Cornel Sabou spunea...

Ia uite cine nu mai poate de grija mea! :)... Să le repet pt că eşti tu greu de cap şi le pricepi doar în reluare? Păi vezi dacă ai făcut şcoala cu plasa de conserve în loc să pui burta pe carte?? Acum gata, hai că te bag prea mult în seamă. Marş înapoi, la stăpânii tăi!

Anonim spunea...

daca esti baiat destept ce ai cautat la inchisoare?si recidivist.o data greseste omul ,dar a doua oara?crezi ca daca tii un blog esti mai inteligent decat restul oamenilor fie ei din puscarie sau nu?nereabilitatule.

Anonim spunea...

dracu te-a pus sa intri in sistemul asta @criminal@.un caraliu.

Cornel Sabou spunea...

din punctul vostru de vedere, chiar că dracu m-a pus s-ajung la voi, la puşcărie! cât v-am făcut eu viaţa amară acolo nu v-a făcut-o nimeni de când purtaţi chipiu! :)
Şi nu... nu-s eu mai deştept decât alţii. doar că voi aveţi aşa, o rezervaţie în care trăiţi! Acolo, în spatele zidurilor! Protejaţi de sârma ghimpată. Colcâind de idioţenii şi stupiditate. Dacă vă vorbesc în fraze v-am dat pe spate! Dacă folosesc metafore ziceţi că vă înjur! De figuri de stil nu mai spun nimic că scoateţi imediat puşca! Marş înapoi şi tu, ăstalalt anonim!

Anonim spunea...

tampit

Anonim spunea...

ceea ai facut pe la puscarie

https://www.emaramures.ro/jurnalistul-baimarean-cornel-sabou-a-fost-pus-dupa-gratii-pentru-infractiunea-de-inselaciune/