joi, 21 aprilie 2011

Necenzurat: Catalin Chereches i-a cerut unui colonel sa-i insceneze un flagrant lui Mircea Dolha

Articol preluat de pe site-ul colegului meu, Ioan Romeo Rosiianu...

Interlop! Catalin Chereches i-a cerut unui colonel sa-i insceneze un flagrant lui Mircea Dolha


Cand am inceput sa scriu mai apasat despre ipochimenul cu zambet suav, despre derutatul deputat Catalin Chereches, acest personaj care a confirmat la propriu ca politica e o „curva” – vezi traseul sau politic si lipsa de coloana vertebrala! – destul de putina lume a crezut atunci in cele spuse si aratate de mine.
Dat fiind faptul ca am demonstrat constant ca am dreptate, acum din ce in ce mai multa lume se apleaca cu o marita atentie asupra dezvaluirilor pe care le fac despre mizeria care s-a cuibarit in sufletul acestui demon cu chip de inger, un om lipsit de scrupule, capabil si dispus sa faca orice si cu oricine pentru a-si atinge scopurile meschine.


KAKE i-a cerut Colonelului sa-I insceneze un flagrant lui Dolha

Azi revin in atentia dumneavoastra cu o noua dezvaluire cutremuratoare!
Azi revin in atentia cu o dezvaluire din care rezulta ca aceasta beizadea i-a cerut unui colonel in rezerva, colonel care s-a pensionat cu gradul de maior de Militie – a fost avansat ulterior in grad – un lucru inimaginabil.
Catalin Chereches I-a cerut colonelului in rezerva Ioan Grigorescu, om care locuieste de 21 de ani in Baia Mare, nici mai mult nici mai putin decat sa ii insceneze un flagrant lui Mircea Dolha.
Ioan Grigorescu recunoaste acest lucru. Vezi video!
Ioan Grigorescu, acest pensionar in varsta de 74 de ani - sotia sa are 64! – a lucrat 15 ani in Militie, de unde s-a pensionat cu gradul de maior.
Cand a venit in Baia Mare a lucrat ca sef depozit central la AGECOM.
In 1990 a iesit la pensie „ca civil”. Apoi, conform legislatiei in vigoare, a transformat pensia civila in pensie militara.

KAKE I-a cerut s-o mituiasca si pe Ludovica Parvu

Relatia dintre KAKE si colonelul in rezerva este una lunga.
Ioan Grigorescu l-a sprijinit mereu pe verosul individ din propozitie.
Acesta, din cand in cand, l-a mai si platit.
PRIMA data - stiind de faptul ca Grigorescu este in relatii foarte bune cu cu Ludovica Parvu – I-a cerut acestuia sa-I ofere suma de 25 de milioane de lei vechi (sau sa-I tina pentru el „daca se descurca”) – fostului subprefect Ludovica Parvu pentru ca aceasta sa faca loby in grupului consilierilor PSD din baia mare si, in locul lui Mircea Dolha, atunci propus pentru functia de viceprimar, sa il sustina pe el.
De buna cuviinta fiind, Ioan Grigorescu I-a spus acest lucru atat Ludovicai Parvu cat si lui Dorin Buda, fost subprefect si el, atunci doar Presedinte al Comisiei de Arbitraj si Disciplina din PSD.

Ioan Romeo ROSIIANU

PS

Oricum, ACESTA e doar INCA un pas!
Vor mai urma si alte, si alte, si alte, si alte dezvaluiri cutremuratoare.
Poate da Dumnezeu ca LUMEA sa vada cine este KAKE!

Niciun comentariu: