vineri, 8 iunie 2007

Conferinţă virtuală de presă - blogging live!

Sâmbătă, 09.06.2007, începând cu orele 12.00, jurnalistul Cornel Sabou, director al săptămânalului "Viaţa Maramureşului", va susţine o conferinţă virtuală de presă unde va pune la dispoziţia celor interesaţi date despre campania de dezvăluiri iniţiaţă în urmă cu câteva zile şi intitulată "Armaghedonul Maramureşului". Conferinţa va avea loc pe Blogreview-revista blogosferei (http://blogreview.romblog.ro/).

Cornel Sabou a activat în ultimii 12 ani ca jurnalist devenind mai cunoscut după episodul condamnării sale la închisoare pentru calomnie, în 1998, în urma unui proces cu şefa Judecătoriei din Baia Mare, Mariana Iancu. A fost corespondent în Maramureş al ziarului "Ziua", director al Agenţiei de Presă "Transpress" şi în prezent este director al săptămânalului local "Viaţa Maramureşului". În 1998, după arestarea sa şi apoi graţierea de către preşedintele Constantinescu, a deschis un proces contra Guvernului României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg pe care l-a câştigat - după 6 ani - statul român fiind obligat şi la plata a peste 10.000 euro despăgubiri.

Recent, Cornel Sabou a suferit alte două condamnări penale din partea justiţiei maramureşene urmând să efectueze (dacă sentinţele vor rămânea definitive) 5 şi respectiv 2,1 ani închisoare pentru pretinse infracţiuni de drept comun (înşelăciune şi fals)! Revoltat pe necinstea magistraţilor şi poliţiştilor care au instrumentat aceste dosare, Cornel Sabou a decis să publice în serial - pe blogul său (http://cornelsabou.blogspot.com/) o serie de dezvăluiri despre mafia din Maramureş grupate sub genericul "Armaghedonul Maramureşului".

Viaţa Maramureşului

Parteneri media:

http://blogreview.romblog.ro/

http://www.moarteaonline.ro/

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da' tu pe blogul tău de ce vorbeşti la persoana a III-a despre tine însuţi. Că nu reuşesc să percutez acest detaliu.

Şi să nu zici că-i "comunicat de presă". :)

Cornel Sabou spunea...

Da' io, dragul meu, nu vorbesc "pe blogul meu" le persoana a III-a despre mine ci doar în acel comunicat care este aşa cum ai zis tu, adică de presa!
Deci, după cum şti, dacă în toată lumea asta comunicatele de presă se fac la persoana a III-a aşa l-am făcut şi eu... Care-i problema? Percutatule...