vineri, 23 decembrie 2011

Misterul extratereştrilor antici - Ep. 1 - "DOVEZI despre supercivilizaţiile trecutului"

Vă propun să urmăriţi în această perioadă a sărbătorilor un serial de filme documentare care tratează cu un profesionalism desăvârşit o problemă extrem de controversată: au fost vizitaţi strămoşii noştri din antichitate de extratereştrii? Poate veţi zâmbi cu subînţeles citind această întrebare menită să vă stârnească interesul, dar vă asigur că nu este deloc deplasată dacă o raportez la multitudinea de DOVEZIcare vin să susţină teoria vizitării planetei noastre de către fiinţe din alt spaţiu al Universului într-o perioadă a dezvoltării Terrei pe care noi o numim (cu superficialitate) ca fiind primitivă!
Chiar dacă sunteţi sceptic, eu vă invit să vizionaţi cu răbdare serialele pe care vi le propun şi eventual să comentaţi (să contraargumentaţi) ideile care se desprind din acestea. Pentru că, dacă aceste concluzii chiar sunt REALE, atunci avem o “problemă”! Toate sistemele de valori la care ne raportăm vor trebui readaptate la realitatea din care facem parte, realitate care oricum nu ţine cont de părerea nostră şi se desfăşoară mai departe într-un senzaţional spectacol al vieţii compunând trecutul, prezentul şi viitorul speciilor din Univers...

Episodul 1 este intitulat “DOVEZILE” (The Evidence) pentru că ne prezintă dovezi materiale (palpabile) ale faptului că planeta noastră a fost vizitată în trecutul îndepărtat (acum mii de ani) de nave spaţiale extraterestre, că persoane venite din alt spaţiu au influenţat puternic dezvoltarea omenirii, că datorită calităţilor lor deosebite aceşti extratereştrii au fost veneraţi ca zei, iar despre ei s-a scris foarte mult în textele pe care noi azi le numim “sfinte”!

Avioanele din Sahara, India şi Columbia antică - Aeroporturile antice - Hărţile misterioase ale continentelor - Racheta lui Ezechiel - Tehnici antice de înmuiere a pietrei - S-a descoperit cum se producea mana cerească - Misterul piramidelor desluşit!

Prima dovadă ne este oferită din aridul deşert Sahara, din zona faimoasei piramide a regelui Djoser (care este datată oficial cu o vechime de 4.000 de ani!). În 1891, arheologii francezi au descoperit într-un mormânt (datând din secolul III i.e.n.) o machetă de avion construită din lemn! La început s-a crezut că este o pasăre care ar simboliza ceva din vremurile respective, motiv pentru care acest artefact a stat neobservat într-un muzeu egiptean până prin 1969 când un om de ştiinţă, studiind-o mai atent, şi-a dat seama că nu există nicio pasăre care să aibă exact forma din micuţa machetă de lemn! Mai mult de atât, macheta respectivă a fost descoperită lângă un papirus de aceiaşi vechime în care era scris clar şi fără nici un dubiu textul: “Vreau să zbor”! Acest indiciu i-a condus pe cercetători spre ideea că macheta reprezintă cu adevărat UN AVION! În anul 2006, cercetătorul Simon Sanderson (expert în avionică şi aerodinamică) a construit un aparat exact după modelul “păsării” descoperite în 1891, de cinci ori mai mare decât modelul original, dar respectând în amănunţime toate trăsăturile originale. Aparatul a fost supus la o mulţime de teste în laboratoare de cercetare a performanţelor de zbor şi s-a demonstrat cu certitudine că “pasărea” egipteană este de fapt UN PLANOR FUNCŢIONAL! Cercetătorii egipteni au spus că acest planor putea fi operaţional în acele timpuri întrucât anticii puteau să-l facă să zboare prin catapultare, metodă care mai este folosită şi astăzi de către amatori!
Deoarece - în lumina acestor descoperiri - putem spune cu certitudine că egiptenii din urmă cu 3000 de ani foloseau planoare pentru zbor, întrebarea care rămâne este: de unde au putut lua ei tehnologia necesară pentru realizarea acestui aparat? Cine a făcut toate cercetările şi a stabilit toţi parametrii necesari pentru ca aparatul să fie funcţional? Civilizaţia la care ajunseseră ei în acele timpuri nu le permiteau acestora să obţină astfel de rezultate “ştiinţifice”! Nu aveau de unde să deţină cunoştinţe aprofundate de avionică şi aerodinamică! Aceste ştiinţe sunt relativ moderne şi au fost accesibile europenilor abia după milenii de evoluţie!
N-o să vă povestesc aici în detaliu tot ceea ce puteţi vedea în filmul documentar. Nu vreau să vă stric plăcerea de a rămâne uimiţi în faţa atâtor dovezi. Amintesc doar câteva exemple din ceea ce veţi putea vedea:
- va fi vorba de figurine de aur găsite în Columbia (datând de 1.500 de ani) care reprezintă foarte exact modelele de avioane de vânătoare moderne (şi care nu pot fi confundate cu modele de păsări sau alte vieţuitoare), modele care au fost reconstruite (la o scară mai mare şi respectând forma originală) în timpurile noastre pentru a fi testate şi care AU ZBURAT, dovedindu-se funcţionale!
- un text sanscrit indian, vechi de peste 6.000 de ani, descrie în cele mai mici detalii aparate de zbor (posibil avioane sau nave spaţiale) având motoare cu reacţie, numite “Vimanas”! Tot acele texte vorbesc despre curentul electric, despre piloţi şi echipamente de protecţie ca şi despre multe alte aparate specifice epocilor moderne inclusiv despre armamentul “modern” cu care erau utilate acestea! Sistemul de propulsie FUNCŢIONAL şi astăzi, bazat pe giroscoape, electricitate şi mercur este descris în detaliu!
- descoperirea mai multor AEROPORTURI antice (cu piste de aterizare lungi) construite în mai multe locuri din lume, pe vârfuri de munte care au fost retezate şi adaptate nevoilor concrete ale aparatelor de zbor, conduc la ideea că civilizaţiile străvechi se vizitau folosind aceste rute aeriene, vizitele contribuind la dezvoltarea asemănătoare a diferitelor culturi de pe mai multe continente!
- “Cartea Regilor” (cartea sfântă a etiopienilor) vorbeşte de “covoare zburătoare” şi aminteşte concret faptul că Regele iudeu Solomon avea la dispoziţie un aparat de zbor! Tibetanii vorbesc în scrierile lor sfinte (foarte vechi) de acelaşi lucru şi anume despre faptul că Regele Solomon îi vizita folosind pentru asta un aparat de zbor!
- există în lume descoperite cel puţin două hărţi, întocmite în urmă cu mii de ani, care arată foarte clar conturate continentele AMERICA, AFRICA şi EUROPA (mult înainte ca europenii să “descopere” oficial America) şi care au de asemenea conturul PERFECT al Polului Sud (ANTARCTICA)! Este vorba de “harta lui Piri Reis” şi “harta lui Orontius Finnaeus”, aşa cum sunt cunoscute ele azi... Ori, Antarctica a fost descoperită oficial cu câteva sute de ani DUPĂ ce aceste hărţi au fost întocmite, iar conturul ei a fost definitivat abia după alte sute de ani de oamenii “moderni”!
- Cartea lui Ezechiel din Biblie descrie în amănunţime un vehicul de zbor ultramodern! Un cercetător NASA (care a lucrat ani în şir la proiectul lunar american), enervat de aceste interpretări s-a hotărât să studieze în amănunţime “problema” şi să demonstreze că scrierile lui Ezechiel nu se refereau la nave spaţiale. După luni intense de muncă, cercetătorul s-a văzut nevoit să recunoască faptul că Ezechiel se referea cu siguranţă la un aparat de zbor asemănător navetelor spaţiale moderne! Un alt cercetător (german, specializat în ingineria structurilor de rezistenţă) a încercat să construiască o schiţă după scrierile lui Ezechiel în care autorul descria o clădire fără acoperiş necesară pentru adăpostirea “carului zburător”. În final s-a constatat că aparatul de zbor cercetat de americanul de la NASA se încadra perfect în schiţa realizată indpendent de cercetătotul german!
- sunt amintite construcţiile megalitice din trecut care erau imposibil de realizat cu tehnica pe care le-o atribuim noi astăzi anticilor! Construcţiile din Valea Regilor, de lângă piramidele egiptene conţin blocuri de rocă de peste 100 de tone fiecare! Cercetători privaţi au demonstrat că în rocile prelucrate acum mii de ani în Egipt se găsesc urme ale unor maşinării complexe de prelucrare a pietrei, cum ar fi de exemplu superfierăstraie de tăiat stânca! Asta în timp ce oficial ni se spune că toate lucrările megalitice din Egipt au fost realizate cu dalta de cupru! Apoi, nimeni nu poate spune azi cum au putut fi manipulate atunci blocurile mari de stâncă, unele (cum ar fi cele din Liban) de peste 1.000 tone fiecare? Utilajele moderne din lumea de azi permit manipularea unei greutăţi maxime de circa 5 tone! Ori, ştiinţa oficială spune că în perioada construirii piramidelor (de exemplu) egiptenii nu cunoşteau roata, scripetele sau fierul!!! Incredibil!!!
- vorbind despre TEHNICILE de tăiere a pietrei, s-a demonstrat deja că în unele cazuri noi nu putem realiza astăzi (cu toată tehnica modernă de care dispunem) lucrări identice cu cele realizate acum mii de ani de meşterii antici! Cea mai puternică dovadă în acest sens este complexul templier descoperit la Puma Punku, în Bolivia! Datat ca provenind din jurul anului 200 î.e.n., în acest complex s-au descoperit construcţii de piatră incredibile, realizate extrem de complex de nişte oameni despre care noi spunem că nu cunoşteau nici scrisul nici roata! Lăsând la o parte faptul că pentru a realiza o asemenea construcţie s-a stabilit că ar fi necesare cunoştinţe de matematică extrem de evoluate (unii spun că nivelul matematicii necesare pentru realizarea structurii depăşeşte chiar nivelul atins de această ştiinţă azi!). Inginerii de azi recunosc că pentru a încerca să realizeze modele de blocuri de piatră identice cu cele realizate în trecut la Puma Punku ar fi necesare absolut toate tehnologiile ultramoderne asistate de calculator şi nici chiar atunci nu s-ar putea garanta un rezultat pozitiv!!! Există indicii că civilizaţiile acelei perioade dispuneau de tehnici care le permiteau să ÎNMOAIE piatra şi apoi să o solidifice la loc în forma dorită!
- Oraşul incaş Machu Picchu, abandonat brusc şi inexplicabil în urmă cu mai multe mii de ani poartă şi azi urme de inginerie avansată şi posibil urme de piatră turnată!
- S-au găsit unelte de lucru egiptene foarte avansate pentru acele vremuri şi imposibil de realizat conform cu nivelul tehnologic pe care îl atribuim noi civilizaţiei acestora (burghie de piatră cu linii circulare milimetrice, etc). Teoretic, acestea puteau fi fabricate doar cu cap de diamant, singurul material capabil să taie în granit, dar în tot Egiptul nu s-a găsit nici un capăt de diamant!
- INCREDIBIL: ştiinţa modernă a descoperit ce era şi cum se producea mana cerească cu care s-au hrănit în deşert timp de 40 de ani evreii care au evadat din Egipt! Pornind de la o descriere veche din textele sfinte “Zohar”, cercetătorii au recreat o “maşină” care e capabilă să producă din roua fiecărei dimineţi un anumit tip de alge capabile să hrănească populaţii întregi pe timp foarte îndelungat! “Mana” aceasta este folosită şi în prezent de astronauţi! Aceştia se hrănesc cu algele produse în laborator pe toată durata ieşirii lor în spaţiul extraterestru!!! Dacă ştiinţa de azi a putut dovedi modul de fabricare a manei cereşti (prin acest aparat special, numit de oamenii de ştiinţă “automatul de mană”), rămâne nelămurită problema originii acestuia. De unde au avut evreii acest aparat supercomplex? L-au furat de la egipteni (în acest caz de unde îl aveau egiptenii???) sau l-au primit de la... civilizaţii extraterestre?
- Marea Piramidă de la Gizeh şi misterioasa sa “apariţie”. Construită din blocuri de granit care nu există prin apropiere, lipsită complet de orice inscripţie sau hieroglifă la ce putea fi folosită ea? Ca mormânt pentru faraonii morţi, aşa cum spune varianta oficială despre orice piramidă? Atunci de ce nu s-a descoperit nici un corp de faraon în nici o piramidă??? LA CE ERAU NECESARE ACESTE PIRAMIDE VECHILOR EGIPTENI? Documentarul ne conduce către o concluzie revoluţionară: Piramidele erau FABRICI DE ENERGIE! Sistemul complex de canale înguste care face legătura între pereţii exteriori ai piramidei şi camerele interioare putea fi folosit pentru strecurarea substanţelor necesare obţinerii hidrogenului! Substanţele se scurgeau prin aceste canale în interiorul piramidei, iar în inteiorul camerelor subterane aceste substanţe se întâlneau formând produsul final: hidrogenul! Hidrogenul este folosit şi astăzi ca şi combustibil de către rachetele spaţiale... Hidrogenul colectat, de xemplu, în camera reginei din Marea Piramidă, se ridica spre Camera Regelui unde intra în rezonanţă cu anumite vibraţii pe care piramida le capta din pământ. Marea Galerie era o sală de rezonanţă care avea montate rezonatoare. Acestea erau capabile să “producă” astfel microunde de energie pe care apoi le expedia afară printr-un alt canal special care trecea prin piramidă către zidul exterior! Aceste microunde puteau fi captate la ieşirea din piramidă (de către aparate speciale) sau puteau fi lăsate şi astfel erau expediate în... Cosmos! Sau – aspect şi mai şocant – către un ... satelit! În epoca “modernă” doar marele inventator Nikola Tesla a încercat să realizeze o reţea de distribuire a energiei electrice fără fir! Aparatele lui ar fi putut transmite energie aşa cum transmite semnalul o staţie de emisie TV. Turnul de distribuţie a energiei creat de Tesla s-a blocat în dezvoltarea sa doar din lipsa unei resurse financiare capabile să susţină o asemenea investiţie. Tesla nu a făcut decât să redescopere o invenţie a anticilor! Energia produsă de aceştia putea fi captată şi/sau distribuită în întreaga lume prin intermediul... obeliscurilor, construcţii antice răspândite pe întreg pământul!!!
Urmăriţi episodul din documentarul de mai jos... (Cornel SABOU)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Salut,

Am rugamintea daca poti posta din nou filmuletul, mi se pare destul de interesant.

Multumesc

Cornel Sabou spunea...

Uite, pentru că m-ai rugat o să-l postez din nou deşi materialul de aici este deja postat şi accesibil oricui!
Însă, aşa cum ai spus, filmuleţul este extrem de interesant şi poate printr-o nouă postare atragem mai mulţi oameni spre informaţia pe care acesta o dezvoltă.

Curând...

Cornel Sabou spunea...

pentru cei care doresc să vadă videoclipul inainte ca eu să-l public din nou e suficient sa copieze titlul materialului video si să dea căutare pe youtube.com!

Anonim spunea...

Domnule Sabou, care este religia ta ?
Daca esti ortodox, atunci trebuie sa stii ca Biserica Ortodoxa, si nu numai, combate teoriile care vorbesc despre civilizatiile extraterestre si alte false teorii de acest gen. Cerceteaza cartile teologilor ortodocsi contemporani si vei afla adevarul in legatura cu asa zisele civilizatii extraterestre !!!

Cornel Sabou spunea...

Da, sunt ortodox, dar asta nu ma impiedica sa aflu adevarul despre lume, univers, viata etc! Ceea ce am prezentat aici sunt DOVEZI despre existenta acelor extraterestri sau a acelor civilizatii! Sa vezi dovezile cu ochii tai si sa le negi... sti ce inseamna asta?