vineri, 22 iulie 2011

Derutatul Doru Lese a mintit (si) la CBN Tv si se da „virgin”… in gura

preluat de pe www.ne-cenzurat.ro

Profitand de faptul ca a fost prezent in emisiunea „Garda de noapte” a lui Ciprian Dragos, onor deputatul derutat Doru Lese Brasoan si-a incordat singurul neuron detinut si s-a burzuluit la mine.
Logic, desi pozeaza amandoi in mari deontologi, „colegii” Dan Parcalab de la „Gazeta de Maramures” si Ciprian Dragos nu numai ca nu au schitat niciun gest in apararea mea, nicio vorba, dar nici nu m-au contactat telefonic, pentru a-mi spune si eu punctul de vedere, conform prevederilor CNA.
Astfel, Doru Lese, cel care se da de ceasul mortii cand nu i se cere si lui un punct de vedere pe marginea magariilor pe banda pe care le face, s-a apucat sa debiteze tot felul de prostii, mimand o nevinovatie sora cu sfintenia.
A povestit ca a adus bani la biserici.
Eu niciodata n-am spus ca n-a adus! Dar am spus ca asta nu merge deloc mana-n mana cu votarea unei legi pentru legalizarea, una cu care Biserica nu este de acord si m-am intrebat cat de „sfant” mai este acest ipochimen si ce este el cu adevarat?
Individul care a recunoscut cu seninatate ba ca nu a citit legi pe care le-a votat, ba ca „a uitat” sa-si declare actiunile detinute pe la firmele care gestioneaza afacerile cabinetelor medicale si ale centrelor medicale pe care le are sotioara din dotare s-a apucat sa-si demonstreze „vastele” cunostinte in materie de gazetarie.
Una peste alta, uitand ca CNA este o institutie politica inventata special ca sa pazeasca onoarea oamenilor politici – deh, membrii CNA sunt numiti si sustinuti politic! – Doru Lese a spus raspicat ca eu exagerez vadit cand spun ca nevasta lui are trei clinici si ca ea, in realitate „nu are decat un simplu cabinet medical si un simplu centru medical”.
Diferenta il face cuvantul CASA!
Da, asa scrie pe cladirile in cauza!
Da, dar cat de mari sunt ele, cati bani si de unde a investit deputatul in niste afaceri la care a uitat sa-si declare actiunile detinute?
Asta sustineam si sustin eu!
N-a spus ca pana si Consiliul Local Grosi a constatat ca i s-au dat doua hectare de teren subevaluat si ca exista si un dosar penal in acest sens.
Deputatul derutat si mincinos n-a spus multe.
A spus, in schimb, destul de multe despre mine, incercand sa minimalizeze profesionismul de care dau dovada.
Oricum ar fi, va asigur ca prin ceea ce am facut EU sunt infinit mai cunoscut in breasla jurnalistilor decat el este in lumea politica!
Hai sictir, lepadatura!

Ioan Romeo ROSIIANU

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu zici,frate cornele, nimic de zidul lui kake?

Cornel Sabou spunea...

zic, zic, da zi ce sa zic :) astept reactii de la oamenii de acolo, ca daca lor le convine ce treaba am eu sa ma bag? personal cred ca e o mare prostie, specifica oamenilor limitati care daca nu au solutii ingradesc problema, si la propriu si la figurat... Kake e un tip extrem de limitat si nu te astepta din prtea lui decat la "solutii" de genul asta! Chestiile mai inteligente nu fac parte din "lumea" lui... Bafta mare!