luni, 26 martie 2007

URBAN- Primul magazin de hip-hop wear din Baia Mare


Situat pe Bd-ul Unirii numărul 1, vis-à-vis de "Euro gsm", magazinul URBAN şi-a deschis porţile oficial miercuri, 21 martie. Este momentan singurul magazin dedicat exclusiv sferei hip-hop şi urban, acesta deschizându-se ca urmare a necesităţii de a acoperi acest segment de piaţă.

Hainele sunt aduse direct din S.U.A. şi poartă embleme originale precum ECKO (aici incluzând toata gama - Ecko Red, Ecko Unlimited), Pelle Pelle, South Pole, Makaveli, Rocawear, Akademics, Sir Ben Miles şi aşa mai departe. Preţurile practicate sunt în concordanţă cu puterea de cumpărare a băimărenilor, cu alte cuvinte acestea fiind mai mult decât acceptabile, dorindu-se pătrunderea pe toate segmenetele de cumpărători.

Magazinul este deschis de luni până vineri, de la ora 10 la ora 18, şi sâmbătă de la 10 la ora 16. Decupând talonul din acest ziar puteţi beneficia de o reducere de 10% din preţurile afişate pe rafturile magazinului URBAN.

Imediat după Sărbătoarea Paştelui va fi organizată o lansare oficială a magazinului, în aer liber, cu invitaţi din toată ţara, purtându-se deja discuţii cu BITZĂ şi PARAZIŢII.

Vino în magazinul URBAN să te convingi de calitatea hainelor expuse!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna.As dori sa iau legatura cu dvs pt o posibila colaborare. Id meu de mess este: chello_bot@yahoo.com