joi, 8 martie 2007

Dezvăluiri incendiare!!!

Citiţi în ziarul "Viaţa Maramureşului" de marţi, 13 martie 2007, dezvăluiri senzaţionale despre mogulul presei locale din Maramureş, omul de afaceri Corin Cherecheş - patron al Trustului AGH (cotidianul "Glasul Maramureşului şi AXA TV) şi important membru PD.
Iată principalele subiecte care vor fi abordate în "Viaţa MM" de marţi:
- "Glasul MM" suspect de spălare de bani! Fonduri de miliarde de lei provenite de la bugetul de stat menite să mascheze de fapt fraude comise de patronul Corin Cherecheş şi "asociaţii" săi mafioţi cu funcţii politice sau foşti membri ai Guvernului!
- Corin Cherecheş a "cumpărat" oameni politici cu funcţii importante. O listă a acestora (miniştri, parlamentari, consilieri, primari etc) va fi publicată în "Viaţa MM". Sarcinile acestora erau diverse: protejarea afacerilor murdare ale patronului PD, promovarea sa politică, jefuirea bugetului de stat etc...
- Corin Cherecheş conduce din umbră postul local de televiziune AXA TV. Vom descrie exact caracatiţa care s-a creat pentru a masca (în acte) faptul că - de fapt - adevăratul patron al postului este Corin Cherecheş.
- Corin Cherecheş, suspect de crimă! Produsele sale alcoolice contrafăcute au produs victime umane. Ancheta, pornită în Moldova, s-a oprit în Baia Mare. În ce condiţii şi care a fost finalitatea acestei anchete veţi afla în "Viaţa MM".
- Corin Cherecheş este specializat în afaceri ilegale cu alcool. O schemă despre caracatiţa creată de acest vajnic membru PD va fi publicată de "Viaţa MM".
- "Arma" cu care Corin Cherecheş şantajează şi controlează viaţa politică şi de afaceri din Maramureş se numeşte Marian Ilea, un scriitor cu "pretenţii" de Mafalda. Individul se foloseşte de cotidianul "Glasul MM" şi postul AXA TV pentru a muşca la comandă, acolo unde Corin Cherecheş are interese.
- Cu ce bani şi-a cumpărat Marian Ilea casă în Baia Sprie? Cu banii rezultaţi din activităţile infracţionale derulate sub paravanul "Glasului MM"! Venim cu amănunte... marţi!
- Marian Ilea controlează mai mulţi oameni importanţi din Maramureş. Unul dintre aceştia este actualul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Ioan Isac. Zilele acestea, Isac a fost solicitat de Ilea să ofere informaţii compromiţătoare despre directorul "Vieţii MM", Cornel Sabou. Revenim marţi cu povestea completă, ca şi cu alte nume de oameni importanţi care sunt controlaţi de (prin) Marian Ilea.
- Amănunte despre modul în care Marian Ilea a ajuns un fel de administrator peste mafia patronată de Corin Cherecheş.
- Cine sunt ceilalţi locotenenţi ai lui Corin Cherecheş şi cum se străduiesc aceştia să controleze marile afaceri ilegale de pe raza judeţului Maramureş.
- Relaţiile lui Corin Cherecheş cu reţelele locale de proxenetism şi prostituţie.
- Decriptarea diversiunilor lansate de Corin Cherecheş prin media pe care o controlează.
- Cum a reuşit Corin Cherecheş să motiveze diverşi oameni de afaceri sau politici locali pentru ca aceştia, indiferent de partidul din care fac parte, să asculte de ordinele lui. De asemenea, amănunte despre oamenii pe care Corin Cherecheş i-a instalat în funcţii de conducere la nivelul judeţului Maramureş
- Implicarea deputatului PD de Maramureş, Mircea Man, în ilegalităţile lui Corin Cherecheş. Man a fost recent acuzat chiar de preşedintele Băsescu că face parte din acel grup de parlamentari care sprijină grupuri de mafioţi.
- Cum a cumpărat Corin Cherecheş în mod fraudulos celebra Popicărie din cartierul Săsar din Baia Mare!
Acestea sunt doar o parte din subiectele pe care le va aborda "Viaţa MM" de marţi, 13 martie 2007. Mai menţionăm doar că întregul număr al "Vieţii MM" (16 pagini) va fi dedicat acestor subiecte... Pe curând...
Cornel SABOU
PS - Ziarul nostru de marţi va fi ataşat unui memoriu mult mai cuprinzător care va fi trimis marţi, 13 martie 2007, către toate instituţiile importante din România (Preşedinţie, Guvern, Ministerul de Interne, Parchetul General, DNA, DIICOT etc...)

Niciun comentariu: