sâmbătă, 13 august 2011

Atenţie alegători: Florin Tătaru (PSD) este şi candidat al PDL!!!


Vă prezint alăturat un document care demonstrează în mod clar că actualul candidat al USL Maramureş la postul de deputat, Florin Tătaru, este în acelaşi timp şi reprezentantul partidului de guvernământ, PDL... O probă că dincolo de certurile banale cu care ne obişnuiesc politicienii, atunci când e vorba de interese financiare, "strategice", ei se unesc şi se protejează indiferent de partidul din care fac parte.
A fost o vreme în care PDL şi PSD erau aliate la guvernare. Atunci, preşedenţii filialelor Maramureş ale acestor două partide, Mircea Man (PDL) şi Eugenia Godjea (PSD) au semnat un document prin care propuneau numirea lui Florin Tătaru pe postul de director economic la Romsilva Maramureş.
Documentul din facsimil spune următoarele...

Alianţa PSD+PC Maramureş
Partidul Democrat-Liberal Maramureş


Către Regia Naţională a Pădurilor Romsilva Bucureşti
în atenţia dlui Florin Munteanu

Prin prezenta vă facem cunoscut că în urma semnării protocolului dintre partidele aflate la guvernare, la nivelul judeţului Maramureş s-a convenit ca pentru funcţia de director economic la Romsilva să îl propunem pe dl Tătaru Florin.
Alăturat vă trimitem spre analiză CV-ul acestuia.

Semnează

Mircea Man, preşedinte PDL Maramureş
Eugenia Godja, preşedinte Alianţa PSD+PUR

Problema e următoarea... După ce alianţa dintre cele două partide s-a rupt, PDL a dat afară din instituţiile guvernamentale toţi directorii (plini sau adjuncţi) care au aparţinut de PSD. Doar cei care au renunţat la PSD şi au trecut în barca PDL au putut rămâne pe funcţii. Aşa a fost cazul Marianei Pop, actualul candidat PDL, care înainte a fost la PSD. Pentru toată ţara, însă, există o excepţie! Excepţia este Florin Tătaru! Tătaru a rămas membru PSD, dar a reuşit să-şi şi păstreze funcţia de director economic la Romsilva!!! Care este explicaţia acestei excepţii aproape absurde?? Explicaţia e simplă: Florin Tătaru reprezintă adevăratele (şi obscurele) interese ale PSD şi PDL în egală măsură!

Pornind, aşadar, de la acest document şi de la faptul că Florin Tătaru este singurul PSD-ist care lucrează în guvernul PDL putem spune că PDL are de fapt doi candidaţi pentru postul de deputat în Maramureş. Unul este Mariana Pop (candidatul oficial) şi celălalt este Florin Tătaru, cel care este direct în subordinea şi în solda guvernului PDL, dar care candidează oficial sub masca PSD!

Ce să mai zic, "faină" ţeapă au pregătit guvernanţii pentru alegătorii maramureşeni... Asta e, constatăm şi mergem înainte! Dezvăluirile nu se opresc aici. Revenim curând...

Cornel SABOU

PS - Primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş (PNL), a anunţat că se opune candidaturii lui Florin Tătaru. Acesta a condiţionat susţinerea lui Tătaru de desemnarea unui candidat liberal in colegiul respectiv la alegerile parlamentare din 2012 şi l-a acuzat pe social-democrat de colaborare cu PDL. "Florin Tătaru este director economic la Direcţia Silvică şi, din cate ştiu eu, PDL este la putere, nu PSD. Ar trebui sa ne întrebam câţi oameni a păstrat PDL în deconcentrate de la PSD. El este o excepţie şi mă întreb care sunt compromisurile pentru a fi păstrat în funcţie" - a declarat Cherecheş, citat de „Adevărul”

Niciun comentariu: