marți, 2 august 2011

Mariana Pop - Un om printre oameni


Mariana Pop, candidat PDL – Camera Deputaţilor – Colegiul 2 Baia Mare, a fost, ieri, în mijlocul localnicilor din Şomcuta Mare, în plină zi de târg.
Oamenii au primit-o cu bucurie, asta văzându-se în recţiile şi atitudinea pozitivă . De fapt, oriunde s-ar afla, Mariana Pop este, în primul rând, UN OM PRINTRE OAMENI. Asta au spus şi sătenii truditori şi modeşti cu care a stat de vorbă.
Hotea Gafia, din Vălenii Şomcutei, mama unui elev care a învăţat la una din clasele Marianei POP, de la liceul Racoviţă, a reacţionat imediat la vederea candidatului preferat.
„Avem nevoie de un om cum este Mariana Pop. Ne bucurăm mult să o revedem şi o asigurăm că toţi o susţinem şi de data aceasta. Suntem indignaţi de faptul că, în 2008, Mariana Pop a ieşit câştigătoare la Senat, dar au fost alţii care i-au luat locul. De aceasta dată nedreptatea trebuie să dispară. Am susţinut-o şi atunci, şi o vom susţine şi acum. Mariana Pop este exemplul de care avem nevoie. Nu vrem oameni care promit şi nu fac nimic. Mariana Pop a făcut pentru noi tot ce a promis. Şi vă mai spun un lucru. Noi, femeile din Vălenii Şomcutei, avem pentru ea numai cuvinte de laudă şi stimă. Pentru că este o femeie responsabilă şi ştie ce înseamnă truda! Ştie şi respectă munca femeilor de la ţară, nevoile pe care le avem. De aceea, o asigurăm pe Mariana Pop de toată susţinerea noastră. Şi vă mai spun că intenţionăm să facem o asociaţie a femeilor şi vrem să ne consultăm cu dânsa de câte ori e nevoie”.

Niciun comentariu: