miercuri, 29 august 2012

SALINA dă doi jucatori la Nationala `98 a Romaniei


IR Rosiianu, director sportiv SALINA

Razvan Onea si Ioan Opris au primit vestea in cantonamentul din Ocna Sugatag.

Dupa victoriile glorioase de la Turneul de vara de la Debrecen, de unde s-a intors cu locul I, fara gol primit, cu victorii pe linie si cu un premiu special, cele doua echipe ale clubului nostru au intrat incepand de azi intr-un cantonament de forta la Baza Sportiva din Ocna Sugatag.
E drept, dupa ce in acest weekend, intr-un meci amical, o echipa comuna a invins cu un sec 6 - 1 Sporting Recea 2012, in fapt fosta echipa FC MARA 2010 Baia Mare, contracandidata noastra la castigarea titlului de campioni judeteni la Juniorii D.
Asadar, desi abia astazi la pranz s-au intrunit toti copiii celor doua echipe ce se vor confrunta in aceasta editie de Campionat Judetean Juniori C, imediat dupa servirea pranzului, pe cand copii erau la prima odihna de dinaintea primului antrenament, telefonul antrenorului coordonator Emil Kemenes a sunat iar. 
La capatul firului erau „sefii” de la FRF, cei care au dispus ca maine dupa amiaza sa se prezinte la LOTUL NATIONAL AL ROMANIEI jucatorii Razvan Onea si Ioan Opris.
Astfel, dupa ce a devenit golgeterul Campionatului Maramures la Juniorii C, Ioan Opris, cel care a fost si premiat la „Valorile Maramuresului” impreuna cu antrenorul Emil Kemenes, va merge iar la Lotul National alaturi cu Razvan Onea, unul dintre cei mai talentati colegi ai sai, la Baza Sportiva de la Mogosoaia.
V areamintim ca cei doi au mai fost in pregatire in perioada 29 iulie – 2 august 2012 pentru trialul final care a avut ca scop alegerea fotbalistilor in Selectionata Romaniei, U 14. 
Apoi a venit de la FRF vestea ca selectia finala va incepe in data de miercuri, 24 august 2012.
Din motive inca necunoscute, termenul a fost decalat pentru astazi!
In acest context, acesti doi extrem de talentati jucatori vor lipsi de la prima editie a Turneului International de Fotbal Juvenil „Trofeul Prieteniei”, care se va desfasura in zilele de 29 si 30 august 2012 in Baia mare, pe Stadionul „Viorel Mateianu”.
Le dorim succes tinerilor si talentatilor nostri fotbalisti!

Niciun comentariu: