sâmbătă, 16 iulie 2011

Criminalii perfecţi (VI) - COMUNITATEA EVREIASCA DIN ROMANIA SUNT STAPANII ROMANIEI

Autor: Manoliu Valentin

SCRISOARE DESCHISA PRESEDINTELUI ROMANIEI (publicată în 2006)

Comunitatea evreiasca din Romania a finantat si participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989, jefuieste, saraceste si ataca cetatenii romaniei de 16 ani de zile si lupta cu ajutorul masonilor si satanistilor din institutiile statului roman pentru distrugerea statului si epurarea etnica a poporului Roman.
Cine a comandat inchiderea postul de televiziune OTV?
Comunitatea evreiesca din Romania si ION ILIESCU MASON gradul 33, au inchis postul de televiziune OTV pentru faptul ca la OTV a venit un cetatean Roman stabilit america la o emisiune a lui DAN DIACONESCU si a spus ca virusul HIV care provoaca SIDA a fost e liberat de EVREI (si tot ei au antidotul pentru HIV)pentru a avea controlul asupra populatiei planetei. Adica, conform Institutului de Supraveghere a Lumii (institut infiintat si finantat de evrei) sau The Worldwatch Institute de pe langa ONU (alta institutie evreiasaca, masonica si satanista) care in data de 21 octombrie 2004 la ONU au declarat ca populatia planetei a ajuns la 6 miliarde. Si care-i problema?
Cine sunt evreii, masonii si satanisti care stabilesc cine sa traiasca si cine sa moara pe suprafata TERREI?
Evreii, masonii si satanisti elibereaza virusi pentru a distruge fiinta umana pentru a avea controlul aupra populatiei planetei, cum sunt HIV care provoaca SIDA, H5N1 eliberat de armata americana in Vietnam care provoaca gripa aviara si mai recent in Cecenia a aparut un virus necunoscut care deja a ucis peste 200 de persoane.
OTV a fost inchis si pentru ca la o alta emisiune, VADIM TUDOR a vorbit despre mineriade, impreuna cu un fost presedinte de sindicat al Minerilor, OBREJA care avea si probe, niste casete audio in care erau inregistrati ofiteri de securitate si MAI care au condus mineriadele din Romania la ordinul lui ION ILIESCU.
Comunitatea evreiasca din romania a solicitat sprijinul lui Ion Iliescu pentru a inchide postul de televiziune OTV, iar Corina Cretu purtatoarea de cuvant la Cotroceni solicita autoritatilor statului sa intervina si sa interzica functionarea postului TV-OTV
Scoala de Yoga MISA care prin Gregorian Bivolaru la Paris tine o conferinta in care vorbeste despre pericolul FRANCMASONERIEI in lume si este atacata imediat la Bucuresti in ajunul zilelor de pasti, actiunea CRISTOS la solicitarea comunitatii evreiesti, masonilor si satanistilor din romania.
Unul din motive este acela ca Gregorian Bivolaru cumpara si citeste reviste PORNO tiparite si editate de membrii SRI, SIE, Politie si alti cu cetateni romani sechestrati si disparuti de ani de zile.
Cine a comandat atacarea si anchetarea clanului CAMATARILOR, COMUNITATEA EVREIASCA DIN ROMANIA, masonii si satanistii din institutiile statului Roman pe motiv ca membri clanului CAMATARILOR ar fi jefuit un evreu si ar fi furat de la acesta un aparat de verificat pietre pretioase.

Niciun comentariu: