miercuri, 20 iulie 2011

Nou prolog la noi dezvăluiri: magistrat maramureşean acoperă fraude economice de miliarde!

Lucrez în prezent la un material exploziv sub aspectul fraudei şi corupţiei din mediul de afaceri şi din justiţia maramureşeană. Am hotărât că "e bine" să continui cu atitudinea intolerantă faţă de fraudele de acest tip care sunt săvârşite nonşalant de anumiţi "oameni de afaceri" băimăreni şi să dezvălui opiniei publice cine sunt magistraţii care acoperă toate fărădelegile comise de aceştia... În cazul de faţă, magistratul care a îngropat şi "spălat" fraudele de miliarde lei săvârşite de afaceriştii "descurcăreţi" din Baia Mare este de fapt un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.
Solicit atenţia Consiliului Superior al Magistraturii vis-a-vis de cazul pe care îl voi prezenta şi mai solicit de asemenea verificarea la sânge a procurorului pe care îl voi numi pentru a se descoperi ce interese meschine l-au mânat pe acesta(aceasta) să protejeze fraudele acestor afacerişti fără scrupule şi fără frică de lege!!!

Orele care mai trebuie să treacă până la apariţia primului episod din noua serie de dezvăluiri se pot număra pe degetele de la o mână, aşa că... staţi pe aproape! De fapt, mai trebuie să treacă doar timpul necesar pentru culegerea textului pe calculator... Spun asta pentru ca să nu-şi închipuie unii că mă pot bloca pe ultima sută de metri... Pe curând!!!

Cornel SABOU

Niciun comentariu: