sâmbătă, 20 august 2011

Curat şi murdar...

Campania electorală s-a încheiat... Am luat şi eu, de curiozitate, ziarele locale de vineri, să văd ce scot partidele în ultima zi. Multe pagini cu multe vorbe mai mult sau mai puţin inteligente. Plus două editoriale care "condamnă" atacurile sub centură la adresa lui Tătaru! Asta m-a distrat! Păi, cine l-a atacat pe Tătaru??? Că ziarele locale nu au scris nimic, candidaţii nu s-au atacat între ei, în mod direct, iar pe net nu am găsit nimic decât textele scrise pe blogul meu! Ar fi, ca să zic aşa, textul scris în "Evenimentul Zilei"... La acel text să fii făcut referire editorialiştii de la "Glasul" şi "Informaţia"? Sau la textele mele, multe şi consistente?
Oricum, am remarcat că în afară de mine nimeni nu a mai agitat spiritele cu materiale aşa-zis conflictuale. Eventual mai poate fi pomenit numele lui Vasile Dragomir, un pamfletar de excepţie, care i-a luat "la mishto" pe toţi candidaţii. În rest, o goană nebună după contracte publicitare cu candidaţii şi "glasuri", "graiuri", "informaţii" şi voci tot mai subţiri în media locală... E bine... Asta înseamnă că revenirea mea era de dorit! LIPSEA Cornel Sabou din campaniile electorale, nu-i aşa? Acum nu mai lipseşte... Lipsea o atitudine fermă, clară, radicală care să vă informeze netrunchiat despre fiecare în parte. Ăştia care vor puterea îşi doresc mereu "linişte", adică să nu-i deranjeze nimeni. Dacă se poate, ar vrea să-şi facă o campanie "pozitivă", adică bazată doar pe minciunile lor clasice, cu "voi face, voi drege...". Fără să-i contrazică nimeni. Fără să îi ia nimeni la întrebări. Fără să le dezgroape nimeni trecutul şi prezentul.
Ei spun că nu vor campanii "murdare", dar campania plină de tupeul lor, de minciunile lor cum e? Curată? Dacă scoţi la suprafaţă adevărul despre ei, e campanie murdară? Da, pot fi de acord cu asta... Înseamnă că şi viaţa lor a fost murdară! Viaţa lor şi faptele lor, adevărul despre ei este murdar, caracterul lor este murdar...
Olteanca Mariana Pop n-are nici un Dumnezeu. A schimbat partidele doar ca să prindă un ciolan la putere. Asta e "curat"? Sau curat-murdar? Florin Tătaru, candidat PSD, dar angajat la PDL este tot un tip al tuturor partidelor. Tot din disperare după ciolan. Tot curat e? Tot... curat-murdar.

Anul viitor vor fi din nou alegeri. Vă promit un show pe cinste! Super-show Cornel Sabou! Ca să ştie murdarii din politică (şi de pe lângă politică) ce au aflat deja, că le-a venit "naşul" acasă! Şi că îi bate la funduleţ cu nuiaua... Cu "nuiaua" faptelor lor (anti)sociale.

Campania electorală s-a încheiat... "Bătrânii" din politică nu s-au mai enervat pe mine ca pe timpuri. Ei ştiu cine sunt, ce pot, ce e bine şi ce nu. Am avut parte, înschimb, de câţiva căţeluşi cu caş la gură care au încercat să mă muşte. M-au muşcat, dar nu vă spun de unde. Să le fie de bine. Dacă mai vor, să vină iar... Am pentru toţi câte o "porţie"...

Cam atât deocamdată... Revin mâine cu discuţii pe larg despre şansele candidaţilor, apoi despre REZULTATE! Pe curând...

Cornel SABOU

3 comentarii:

Anonim spunea...

impotriva USL,mai ales a "S"-lui,eu accept orice:mita, furtul chiar si parul.sa cistige soferul felix ca tot aia e.

Cornel Sabou spunea...

de unde si de ce atata patima? e ok, pana la urma, sa fii pro sau contra cuiva, dar de ce... cu orice pret?

Anonim spunea...

"S"-ul ,cornele,este 99% de vina de situatzia in care se afla romania astazi."L" si "D" impart si ele 1%.de aici vine atita patima .