duminică, 8 mai 2011

De ce NU îl votez pe Cătălin Cherecheş...


Pentru că...
- este un tip iresponsabil! NU poate evalua corect impactul propriilor acţiuni şi decizii. Din acest motiv a fost exclus din două partide, PSD şi PNL!
- nu are caracter, principii, personalitate! Cuvântul său este ZERO, minte de îngheaţă apele, nu a muncit nimic în viaţa lui!
- este un interlop! Nu are curaj să-şi înfrunte deschis adversarii, şi încearcă să-i “lucreze” uzând de metode interlope. A încercat să-l “execute” pe Cristian Anghel la puşcărie, a încercat să-i cumpere pe Mircea Dolha şi Vasile Vlaşin pentru ca aceştia să se retragă din cursa electorală.
- nu are nici un program pentru Baia Mare! Toată campania sa s-a concentrat pe promisiuni irealizabile. Dacă ar fi să ne luăm după afirmaţiile sale, în şase luni de zile Cătălin Cherecheş ar face mai multe decât a făcut Cristian Anghel în 17 ani! Absurd!
- “epoca” lui Cristian Anghel trebuie să continue înspre un progres real, nu să meargă în regres!
- Cătălin Cherecheş ar folosi primăria Baia Mare doar în interes propriu, şi ar fi complet indiferent la problemele reale ale băimărenilor. El trebuie, de exemplu, să-şi rezolve autorizaţia de construcţie la un complex de blocuri pentru care a încasat în avans, de la o firmă spaniolă, 2 milioane de euro! Dacă nu-şi rezolvă această autorizaţie, trebuie să dea banii înapoi! Dacă l-aş vota pe acest om n-aş face decât să-i bag în buzunar cele două milioane de euro, bani cu care ar pune la cale alte mârşăvii!
- e un om obişnuit cu viaţa de noapte a oraşului, cu beţii prin cluburi, alături de interlopii urmăriţi de poliţie, cu agăţat fete uşoare pentru împlinirea unor fantezii sexuale bolnave, cu orgii şi alte comportamente deraiate de la normalul cotidian.
- nu are exerciţiul dialogului, nu poate vorbi decât singur, nu ştie să asculte, NU POATE!

Cătălin Cherecheş este, pentru mine, produsul unei societăţi dezechilibrate. În mod normal, el nu ar trebui să aibă acces decât în mediile de rataţi, de copii de bani gata care nu fac altceva decât să cheltuie banii părinţilor. El e genul de “băiat” care poartă fustiţă, doar ca să vadă cum îi stă... NU votez Cătălin Cherecheş, pentru că nu sunt chiar atât de inconştient, şi pentru că eu chiar vreau ca oraşul acesta, Baia Mare, să se ridice prin munca unor oameni de calitate! Cred că mi-am descris intenţia de vot cât se poate de clar... Succes băimăreni, şi votaţi cu inima, nu cu mintea îmbâcsită de minciunile campaniei electorale!

Cu responsabilitate,
Cornel SABOU

Niciun comentariu: