joi, 19 mai 2011

Cică iar vine sfârşitul lumii...


Tot mai des ni se spune ca vine sfarsitul lumii... Nu scapam de asemenea preziceri nici pentru ziua de poimaine, 21 mai 2011, cand ar trebui sa fie un nou sfarsit!
Iata ce spune www.orator.ro
"Ultima profeţie despre cum că sfârşitul omenirii este pe cale să înceapă, susţine că în dată de 21 mai 2011 procesul apocaliptic îşi găseşte apogeul. Evenimentele care se petrec în lume, alimentează această teorie.
Semnele naturale produse în ultima perioadă, moartea păsărilor în diferite locuri din lume, ieşirea peştilor morţi din ape, înverzirea râului canadian Victoria dar şi inundaţiile fără precedent cu care se confruntă Australia, pot fi indicii a ceea ce urmează să se întâmple. Poate că profeţia mayaşilor conform că lumea se sfârşeşte la 21 decembrie 2012 este greşită. Lumea acorda în prezent o foarte mare atenţie “semnelor” care pot să prevestească un sfârşit iminent pentru ceea ce înseamnă viaţa pe Pământ.
Un fundamentalist creştin, Harold Camping, susţine că în urma unor calcule minuţios efectuate, sfârşitul lumii este foarte aproape. Harold Camping crede că pe 21 mai 2011 procesul apocaliptic în care suntem deja angrenaţi îşi găseşte apogeul iar viaţa pe Terra se va încheia.
Până şi Papa susţine teoria Big Bang-ului în timp ce a simţit nevoia să-i aducă o completare destul de interesantă: Dumnezeu a fost în spatele acestui fenomen chiar de la începutul Universului.
Aceste semne apocaliptice, în viziunea celor mai mulţi, nu au menirea decât să mai tragă poate un ultim semnal de alarma pentru ceea ce înseamnă viaţa omului pe Pământ care fără doar şi poate fără o schimbare drastică se va încheia cât de curând, fie că Apocalipsa a început sau doar ne distrugem biosfera."

Un alt site ne spune ca poimaine va fi Ziua Judecatii, dar SFARSITUL va fi abia pe 21 octombrie anul acesta! Cititi pe www.ebiblefellowship.com
"Tot ceea ce Biblia afirmă este complet acreditat de Dumnezeu Însuşi. Acum, în acest moment, informaţia vine din Biblie, care dezvăluie planul lui Dumnezeu pentru Ziua Judecăţii şi sfârşitul lumii în sine. Biblia şi-a dezvăluit secretele cu privire la cronologia istoriei. Această informaţie nu a mai fost cunoscută deoarece Dumnezeu şi-a închis Cuvântul, blocând orice încercare de a şti despre sfârşitul lumii. Citim acest lucru în cartea lui Daniel:
Daniel 12:9 El a răspuns: „Du-te Daniele! Căci cuvintele acestea vor fi ascunse şi pecetluite pînă la vremea sfîrşitului.
Cu toate acestea, acum în zilele noastre, Dumnezeu şi-a deschis Cuvântul Său (Biblia) pentru a dezvălui o mare parte de adevăr în ceea ce priveşte sfârşitul timpului (şi alte multe învăţături). De asemenea, acelaşi capitol din Daniel spune:
Daniel 12:4 Tu, însă, Daniele, ţine ascunse aceste cuvinte, şi pecetluieşte cartea, pînă la vremea sfîrşitului. Atunci mulţi o vor citi, şi cunoştinţa va creşte.”
Dumnezeu ne dezvăluie acum Cuvântul Său pentru că am ajuns la momentul sfârşitului. Din acest motiv, a devenit foarte evident din studiul serios al Bibliei că trăim ultimele zile ale istoriei pământului.Domnul a dezvăluit poporului său înţelegerea „Calendarului Biblic” găsit în paginile Bibliei. Originile cărţii Geneza, în special în capitolele 5 şi 11, se poate demonstra că este un calendar precis al istoriei umanităţii din această lume. Calendarul istoric al Bibliei este pe de-a întregul exact şi de încredere.
CALENDARUL EVENIMENTELOR IMPORTANTE DIN ISTORIE
11,013 î.Hr.—Crearea. Dumnezeu a creat lumea şi omul (Adam şi Eva).
4990 î.Hr.—Potopul din zilele lui Noe. Totul a pierit în potopul lumii. Numai Noe, soţia sa şi cei trei fii ai săi cu soţiile lor au supravieţuit în arcă (6023 ani de la creare).
7 î.Hr.—Anul în care s-a născut Isus Hristos (11.006 ani de la creare).
33 d.Hr.—Anul în care Isus Hristos a fost crucificat şi a început era bisericii (11,045 ani de la creare; 5023 ani calendaristici de la potop).
1988 d.Hr.—În acest an s-a sfârşit era bisericii şi a început perioada de 23 de ani de marea supărare (13.000 ani de la creare).
1994 d.Hr.—Pe 7 septembrie, prima perioadă a celor 2300 de zile de mare supărare a ajuns la sfârşit şi ploaia de pe urmă a început, începând planul lui Dumnezeu de a salva marea mulţime de oameni din afara bisericilor (13.006 ani de la creare).
2011 d.Hr.—Pe 21 mai, Ziua Judecăţii va începe şi înălţarea la cer (urcarea în ceruri a oamenilor aleşi de Dumnezeu) va avea loc la sfârşitul celor 23 de ani de mare supărare. Pe 21 octombrie, lumea va fi distrusă de foc (7000 de ani de la potop; 13.023 ani de la creare)."

Un alt blog, apocaliptic-2012.blogspot.com merge pe aceiasi idee. Cititi mai jos...
"De ceva timp am inceput sa observ ca au aparut diferite articole pe net care sustin ca sfarsitul lumii va fi anul acesta pe 21 mai. La inceput am incercat sa ocolesc subiectul, sa nu scriu despre aceasta teorie pentru simplu fapt ca mi se pare ceva ridicol cum in ultimul timp tot mai multi apar peste noapte sustinand ca stiu data exacta a apocalipsei sau ce fel de catastrofe globale vor duce la sfarsitul lumii in 2012. Dar m-am hotarat sa scriu intr-un final pentru ca se pare ca aceasta teorie are adepti in toata lumea care o iau prea in serios.Din articolele citite de mine reiese ca un anumit autor crestin de emisiuni religioase, si presedinte al retelei de emisii evanghelice Family Stations din California SUA, pe nume Harold Egberd Camping in varsta de 88 de ani, a analizat Biblia timp de aproape 70 de ani si a dezvoltat un intreg sistem matematic prin care sa interpreteze profetiile ascunse in Biblie. In urma cu catvia ani, dupa ce Camping efectuase niste calcule a ramas uimit de cea ce descoperise, si anume ca sfarsitul lumii va fi pe 21 mai 2011. Camping sustine ca 21 mai 2011 reprezinta data intoarcerii lui Hristos pe pamant, iar pe 21 octombrie 2011 Dumnezeu va distruge pamantul. Sustinatorii acestei teorii sunt pe deplin convinsi de aceasta data incat au inceput sa o promoveze peste tot in lume prin manifestari, pancarde publicitare si un site web http://www.wecanknow.com care promoveaza intoarcerea lui Iisus Hristos pe pamant pe 21 mai anul acesta, si care sustine ca aceasta data este 100% corecta."

Niciun comentariu: