luni, 16 ianuarie 2012

PDL şi ministrul Igaş declară război poporului român!

Ministrul de Interne Igaş a susţinut într-o conferinţă de presă că a cerut instituţiilor statului o mai mare implicare şi fermitate în combaterea protestelor de stradă din România! Prin această declaraţie, practic ministrul român a declarat război poporului său! Caz incredibil, dar ţinând cont de "calitatea" acestui individ şi de pregătirea sa profesională (sub orice critică) nimic surprinzător. În acelaşi timp, Consiliul Director al PDL a hotărât azi să ceară Guvernului acelaşi tip de fermitate în combaterea manifestaţiilor de stradă!
Desigur, aceste măsuri sunt mascate cu "vrăjeala" specifică marilor curupţi şi infractori politici, cum că lumea este invitată la "dialog", că trebuie protestat "paşnic", bla-bla-bla... Şi cine stabileşte dacă eşti paşnic în stradă sau nu, domnilor guvernanţi? Dacă strigi "Jos Băsescu" şi nu faci nimic altceva eşti "paşnic" sau "tulburi liniştea publică"?
Este clar că acest partid nu îşi înţelege drumul. Capătul de drum. Se cramponează de putere pentru că s-au obişnuit cu ea şi s-au obişnuit să nu dea nimănui socoteală.

Le spun acestor iresponsabili că nici un om sănătos la cap nu-şi doreşte violenţe, dar dacă aparatul de represiune acţionează concret în sensul eliminării actelor de protest atunci nu este cale de ales. Violenţele apar pentru că statul PDL încearcă să blocheze manifestările paşnice, nu din alt motiv. Acesta este adevărul!!! Dar zilele voastre sunt numărate, ciocoi vechi şi noi! Şi vreau să vă văd feţele voastre buhăite peste câteva zile, atunci când va trebui să daţi socoteală pentru aceste abuzuri!
Pe curând...

Cornel SABOU

Niciun comentariu: