duminică, 27 ianuarie 2013

Minciuna mileniului


Astăzi, 27 ianuarie, este singura zi din an când sărbătorim o minciună. Citez din textul oficial al "sărbătorii":

Zi de comemorare a celor şase milioane de evrei şi alte victime ale Holocaustului nazist din timpul celui de-al Doilea Război Mondial proclamată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite

Şi-acum să vedem fraza de prezentare a Holocaustului în mod oficial, din aceiaşi sursă:

Holocaust (din greacă holókauston: holos, "complet" şi kaustos, "ars"), (în ebraică: Haşoa השואה, în idiş: Hurben חורבן), este un termen utilizat în general pentru a descrie uciderea a aproximativ şase milioane de evrei, de toate vârstele, marea lor majoritate din Europa, în timpul celui de-al doilea război mondial, ca parte din „soluţia finală a problemei evreieşti”, programul de exterminare a evreilor, plănuit şi executat de regimul naţional-socialist din Germania, condus de Adolf Hitler.

Restul prezentării e o însăilare de vorbe goale şi pline, de jumătăţi de adevăruri şi de minciuni întregi! N-o să fac acum pe revizionistul şi nici nu-mi propun să intru foarte mult în detalii. Vă provoc însă să gândiţi!
Se reclamă exterminarea a 6 milioane evrei, a 2 milioane ţigani şi a altor milioane de oameni (homosexuali, comunişti, prizonieri de război). Să luăm ca cifră totală reprezentativă "suma" de 9 milioane de exterminaţi. "Programul" de exterminare invocat de oficiali nu putea să dureze mai mult de vreo 2 ani şi 9 luni pentru că primul lagăr german s-a înfiinţat în vara anului 1942. În aprilie 1945 Germania era practic ocupată de aliaţi, deci teoretica exterminare putea fi efectuată maxim până prin martie 1945. Dar să nu ne legăm de date fixe. Să acredităm chiar ideea că au fost trei ani plini de exterminări! Rezultă o medie de 3 milioane exterminaţi pe an! Mai departe, matematica ne spune că asta înseamnă cam 250.000 pe lună, cam 8.334 pe zi, aproximativ 350 pe oră, deci vreo 6 pe secundă! Aşadar, germanii exterminau 6 oameni pe secundă, non-stop, timp de trei ani, fără week-enduri sau zile de odihnă! Atenţie însă, nu vorbim de totalitatea victimelor războiului ci de programul "special" de exterminare, de "soluţia finală". Căci în rest, germanii mai omorau aşa, la întâmplare şi de plictiseală alte multe milioane!
Acum, ca să vorbim clar, un exterminat trebuia mai întâi gazat, apoi ars în crematoriu. N-o să vă mai plictisesc spunându-vă cât timp ia asta, ce înseamnă (tehnic vorbind) să arzi un cadavru ore întregi! Păi şi numai acest lucru, al arderii, este o imposibilitate tehnică (din punct de vedere al cifrei morţilor şi al timpului avut la dispoziţie) şi asta o poate confirma chiar şi un specialist format la fără frecvenţă! Plus că - nu mai spun - după război şi până azi au apărut (de unde???) alte milioane de evrei care cer despăgubiri de la guvernul german pentru că ar fi fost internaţi în lagăre! Îţi vine să crezi că evreii erau atunci cea mai numeroasă populaţie de pe planetă! În fine, să-i lăsăm în sărbătoarea lor!

Cei mai tari decid cum se scrie istoria. Cei mai puternici scriu istoria! Nu contează adevărul, contează doar să fie satisfăcut interesul celui mai puternic. Astăzi evreii sunt puternici. Sunt peste tot. Bravo lor! Sunt "şmecheri" ca să folosesc un epitet românesc... Dar pe mine n-o să mă silească să înghit bazaconii şi minciuni cu ervei fierţi şi făcuţi săpun. Zău! Atât de idiot încă nu am ajuns. Cine îşi doreşte plăcuta (probabil) senzaţie de idioţenie este rugat să rămână în credinţa celor multe milioane de gazaţi, arşi, fierţi, tăiaţi în două, în patru etc... Doamne-ajută!

Cornel SABOU

P.S. - pe coloana din dreapta a blogului meu găsiţi undeva un raport tehnic făcut de un om de ştiinţă neutru despre camerele de gazare nemţeşti. Citiţi-l şi veţi vedea demontată pas cu pas, în toate amănuntele sale tehnice, cea mai gogonată minciună a mileniului!

Niciun comentariu: