marți, 22 ianuarie 2013

OTV este închis!

Astăzi, Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat decizia de a retrage licenţa de emisie a postului de televiziune OTV! S-ar părea că decizia este definitivă şi nu mai poate fi blocată prin recurs sau altă formă de "atac" avocăţească! Motivul retragerii licenţei îl constituie neplata unor amenzi vechi încă din 2009, în cuantum total de aproape 1,5 milioane RON.

Postul de televiziune OTV urmează să-şi întrerupă definitiv emisia în următoarele ore.
Pentru azi, la ora 18.00, omul de televiziune Dan Diaconescu (patronul OTV) a anunţat o conferinţă de presă extraordinară şi senzaţională! Vom reveni cu detalii.

Cornel SABOU

update, ora 18:28:


începând cu ora 18.00, pe postul OTV se putea citi următorul mesaj:


Dan Diaconescu a chemat la sediul OTV toţi jurnaliştii români şi străini acreditaţi la Bucureşti. Chiar în aceste momente se desfăşoară conferinţa de presă a patronului OTV. Dan Diaconescu afirmă că procedura de închidere a OTV este identică cu cea executată de Adrian Năstase în trecut, când OTV a mai fost închis.
Aproximativ de la ora 18:25, emisia OTV a fost deja închisă!

update 19:11
nicio televiziune nu transmite conferinţa de presă a OTV! Primele minute ale conferinţei au fost preluate de RTV, Realitatea TV, B1TV şi probabil şi de alte televiziuni, dar imediat ce Dan Diaconescu şi-a oprit discursul şi a dat cuvântul colegilor săi prezenţi la conferinţă TOATE televiziunile au întrerupt transmisia directă şi s-au întors în platourile lor pentru a "dezbate" decizia CNA. De remarcat că în toate aceste studiouri nu era prezent niciun reprezentant al OTV sau - măcar - al PPDD, partid politic asociat cu imaginea postului închis!

Niciun comentariu: