luni, 5 martie 2012

Minciuna holocaustului: Adevărul despre Auschwitz

Vedeţi mai jos un film documentar făcut de un evreu. Un film care DEMONSTREAZĂ cu probe şi mărturii că toată povestea cu holocaustul evreilor în timpul celui de-al doilea război mondial este o poveste inventată, o minciună! Camera de gazare de la Auschwitz este o minciună! E vorba de un adăpost antiaerian care a fost reconstruit după război de către sovietici pentru a arăta ca o "cameră de gazare"! "Săpunul" făcut din evrei este un alt basm recunoscut deja de unii adepţi ai holocaustului, la fel şi multe alte texte menite să îndobitocească lumea cu teoria falsă a holocaustului.
În replică, ne sunt prezentate IMAGINI DE LA AUSCHWITZ care DEMONSTREAZĂ fără nici un dubiu că persoanele închise acolo au avut un Teatru propriu în care desfăşurau spectacole artistice şi chiar o piscină în aer liber unde se puteau îmbăia în voie sau puteau organiza întreceri sportive! De asemenea, tot la Auschwitz există o clădire imensă destinată deparazitării hainelor cu celebrul gaz "Zicklon B", destinaţie recunoscută oficial, dar neinclusă în circuitul turistic pentru cei care vizitează chiar şi azi lagărul.

Urmăriţi filmulşi vedeţi cu ochii voştri cum se falsifică istoria! (Cornel SABOU)


2 comentarii:

Nicolau da Romênia spunea...

În umbrã "holocau$tului" se ascund criminali jidani ai Anei Pauker care au omorit peste Un Milion de romãni! Cerem acuma 200 de miliarde de Euro despagubire dela criminali jidani!

Anonim spunea...

Filmulețele nu mai există,dacă sep ot reposta pe al site,sau există pentru download pe undeva.