marți, 17 ianuarie 2012

Manualul luptei anti-sistem! (CITIŢI neapărat !)

Manualul protestatarului în lupta cu sistemul şi "gorilele" acestuia!

Pentru cei care protestează în stradă OBLIGATORIU DE CITIT!

cei ce merg sa demonstreze in mod pasnic, bine ar face sa stie cateva lucruri.
1. Sa fiti gretos de politicosi si civilizati. Chiar si in lozinci. Fiti destepti, nu violenti. Daca veti striga “moarte lui X” e o aberatie: dati apa la moara politicienilor si potentialii demonstranti nu se vor aduna acolo. Ei nu vor sa ucida, ei vor sa se termine cu mizeria si hotia! Daca veti striga “Hotilor!” este cu totul altceva. Sa stiti ca lupta lozincilor este foarte importanta, pe baza lor adunati sau goniti lumea. Este si asta o forma de manipulare. Si e bine sa va referiti la toti hotii si pungasii, dincolo de culoarea politica. Asa, oamenii vor fi de acord cu voi, atingeti o gama mai larga politica si nici nu au ce sa va reproseze.
2. Gazele lacrimogene se disperseaza cu fum. Asadar: fumigene, focuri aprinse cu materiale care produc mult fum. Si stati langa ele.
3. Nu ne frecam la ochi atunci cand exista gaze lacrimogene sau bombe cu piper. DELOC, orice sa simtiti, puneti usor maneca sau o batista dar nu dati cu apa si nu va frecati la ochi sau nas. Puneti o basma mare la nas, de preferinta dintr-un material de lana si in dreptul nasului puneti si servetele pe sub fular, unul peste altul.
4. Ochii se protejeaza cu acei ochelari de inot care se aseaza etans si nu intra nimic.
5. Orice fel de gaze care va afecteaza ochii sau nasul isi diminueaza efectul daca puneti in sticlute de plastic de pulverizat, medicamentul pentru stomac Maalox LICHID. Va stropiti pe fata (ochi nas gura) cu el si tot NU VA FRECATI.
6. Lacrimogenele se aud pt ca se aud niste explozii. Piperul se aude ca pssssit, nu e in bombe. De obicei, ca sa dea cu piper trebuie sa se apropie f mult de voi pentru ca va pulverizeaza in contact direct.
7. Fiti atenti in ce parte bate vantul si incercati sa nu stati in bataia lui pentru ca va aduce totul peste voi.
8. Daca simtiti ca nu mai puteti, asezati-va intinsi pe jos (acolo e mai suportabil), cu mainile peste cap si fata la pamant. E posibil sa lesinati, sa aveti hemoragii pe nas.
9. SA NU INTRATI IN STATIILE DE METRO !!!! Nu se aerisesc bine, se aduna toate gazele. Acolo lesinati sigur.
10. Caraliii au si ei probleme, in ciuda mastilor. Dar daca va preparati niste bombitze facute din baloane, umplute cu putina vopsea si reusiti sa li le aruncati peste plasticul acela de la masti, pe unde privesc, sunt nevoiti sa le scoata, asadar au si ei probleme si se opreste folosirea gazelor. Eu va recomand sa aruncati bombitele astea cu prastiile, sunt mai eficiente.
11. Incercati sa stati in grupuri compacte, astfel incat sa va cunoasteti unul cu altul si sa puteti controla cine “intra” si cine “iese”.
12. Trageti cat mai multe videos si fotografii cu telefoanele si puneti-le pe yt sau FB. Aceasta posibilitate, de a arata lumii ce se petrece cu adevarat, ii deruteaza pe politicieni.
13. Intrati pe site-urile politicienilor corupti si floodati-i cu mesaje. Zapaciti-i complet. Dati-o naiba, macar asta se poate face de acasa si nu e greu. Si e si foarte amuzant.

preluat de pe facebook

2 comentarii:

maior costescu spunea...

cornelus, tu nici macar in puscarie nu ai fost in stare sa dai drumul la o revolutie. cum poti sa ne prezinti noua un manual antisistem?

cat de ipocrit esti. printre gardieni erai cunoscut drept un ciochist, iar printre hotii de pe sectie drept o fetita. acum brusc ai devenit un indignat.

Cornel Sabou spunea...

uite că Revoluţia există! Aşa, ca să dispere de ciudă toate gunoaiele ca tine, toţi mâncătorii de rahat printre care tu eşti campion!
La puşcărie am făcut ce am vrut eu! Dacă vroiam o Revoluţie acolo, puşcam din degete şi o aveam! Dar nu a fost cazul pentru că mi-am petrecut un an din pedeapsă afară, zilnic, LIBER! În timp ce voi, unii, vă beleaţi ochii după mine murind de ciudă! Ca şi acum... Unghia-n gât, domnilor tovarăsi!