duminică, 15 ianuarie 2012

Piratul care a furat România

Din punctul meu de vedere, acţiunea în forţă organizată în această noapte de autorităţile române pentru a dispersa manifestanţii din Piaţa Universităţii, din Bucureşti, a pus capăt oricărui sentiment de toleranţă şi înţelegere pentru Traian Băsescu şi regimul lui! Actele criminale săvârşite de jandarmi, bătăile şi violenţele la care au fost supuşi manifestanţii, urmărirea pe străzi care a urmat până prin parcurile bucureştene toate acestea îl califică în ochii mei pe Traian Băsescu drept CRIMINAL, asemeni lui Nicolae Ceauşescu! Pentru că EL a fost cel care a ordonat aceste brutalităţi împotriva unor oameni săraci, disperaţi şi fără speranţă de viitor! Pentru că doar EL ar fi putut opri toate aceste acte criminale cu un singur ordin... dar n-a făcut-o! N-a făcut-o pentru că este prea bolnav de putere şi jocuri oculte, prea corupt de interesele meschine ale clicii lui.
N-am crezut în adevăratul sens al cuvântului niciodată în Traian Băsescu. L-am văzut însă superior lui Crin Antonescu şi Victor Ponta, liderii actualei opoziţii. Poate, însă, un Ponta sau un Antonescu nu ar fi mers niciodată atât de departe încât să pună jandarmii să tragă focuri de avertisment împotriva protestatarilor din Piaţa Universităţii! Până la urmă însă, azi s-a demonstrat că între aceşti "lideri" de conjunctură nu este nici o diferenţă... Toţi o apă şi-un pământ! TOŢI s-au dat la fund, s-au ascuns să nu fie prinşi de popor PENTRU CĂ TOŢI ŞTIU CĂ SUNT URÂŢI DE POPOR!
Astăzi, nimeni din viaţa politică nu a ieşit în stradă alături de miile de manifestanţi. Nici PNL, nici PSD, nici nebunu de Vadim, nimeni. Toţi sunt şantajaţi sau şantajabili, cu dosare penale, corupţi, laşi, murdari, mizerabili, sunt gunoaie umane răsărite pe post de politicieni, artişti ai minciunii şi dezinformării. S-a văzut azi, mai mult decât oricând, cât de unită este clasa politică în faţa "atacului" venit de la popor. Am înţels azi de ce nu ajung ei în puşcării şi ajungem noi, de ce ei (toţi) au palate şi noi avem cerul liber, de ce NU MAI PUTEM SĂ TRĂIM ÎN ROMÂNIA!
Ruşine Traian Băsescu pentru ordinul criminal pe care l-ai dat azi! Sper să-ţi vină şi ţie rândul odată să plăteşti pentru aceste crime pe care le-ai patronat! Eşti un trădător, un laş şi un om fără caracter. Pirat de România, aşa cum frumos te-au numit manifestanţii...

Cornel SABOU

Un comentariu:

Anonim spunea...

(ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu: Vasile,sunt o personalitate aparte! Numai un marinar ma poate intalege. Acesta esti tu!