miercuri, 8 iunie 2011

Agentul de Poliţie Viorel Stroe va face plangere penala împotriva sefului Poliţiei Maramures


foto dreapta: agentul de poliţie Viorel Stroe

Scris de Ioan Romeo ROSIIANU

Asa cum v-am demonstrat intr-o serie intreaga de anterioare articole - aveti linkurile mai jos – NICI actuala conducere a IPJ Maramures nu inceteaza persecutarea agentului de politie Viorel Stroe, cel care este presedintele Biroului Teritorial SNAP Maramures si vicepresedinte SNAP Romania.
In pofida faptului ca Instanta i-a dat dreptate printr-o sentinta irevocabila si definitiva, desteptii locului au decis ca e mai bine sa nu o respecte.
In clarul tupeu de craica, cu o atitudine de innavutit care poate fi oricand luat la explicatii pentru averi inexplicabile si actualul sef al IPJ s-a dat in stamba.
Astfel comisarul sef de politie Ioan Cupsa n-a facut altceva decat sa Redemonstreze faptul ca nu are stofa de lider ci de lacheu, ca nu s-a nascut sa fie sef, sa gandeasca, ci numai sa se supuna, cu oportunismul de rigoare.
Despre inedita situatie, Viorel Stroe ne-a declarat: „Cand imi va ajunge motivarea Sentintei definitive si irevocabile de la Curtea de Apel Cluj o sa fac plangere penala impotriva tuturor celor care au legatura cu fisa mea de evaluare pe anul 2009”.

vezi şi...
Inedita forma de protest a unui politist in Maramures

Penal! Sefii IPJ Maramures rastalmacesc pana si sentintele judecatoresti

Viorel Stroe a demonstrat în instanţă că în MAI se fac evaluări ilegale din 2009

Comisarul şef de poliţie Marian Baroian este mincinos şi uituc

Ioan Romeo ROSIIANU

Niciun comentariu: