marți, 21 iunie 2011

Realităţi şocante... interviu cu Tony Victor Moldovan

Nu am avut eu fericirea de a găsi sensul şi scopul vieţii, dar am citit cam tot ce s-a scris important pe această temă. Pentru că mă preocupă "problema", pentru că mi se pare "înţelept" să încerci să afli adevărul despre VIAŢA TA!
Am recomandat multor semeni de-ai mei cartea "Proiectul Terra", scrisă de medicul Tony Victor Moldovan. Este cartea de la care am început şi eu să înţeleg adevărul despre viaţă. Este grea, "imposibil" de citit până la capăt şi foarte greu de înţeles, dar la ce ne putem aştepta de la o lucrare care îşi propune să ne dezvăluie adevărul complex despre tot ceea ce trăim? În esenţă, autorul crede că în spatele tutror evenimentelor importante din istoria cunoscută a lumii stau "influenţe" externe planetei noastre care au scopul de a ne conduce spre un deznodământ dorit de "zei". În fapt, e vorba de un "program" menit să "recolteze" corpurile spirituale ale celor care mor din punct de vedere fizic pe pământ, pentru a-i integra apoi în programele universale conduse de entităţile pe care noi le numim Zei sau Dumnezei... Nu insist acum pe a explica în detaliu această carte provoctoare. Vă îndemn s-o citiţi! Din câte ştiu, poate fi găsită la orice Bibilotecă Judeţeană din România. În Baia Mare este, pentru că am închiriat-o şi eu...
Am pomenit de această carte (şi de acest autor) pentru că am găsit pe net un interviu mai "nou" cu Tony Victor Moldovan (publicat la 30 Septembrie 2010) şi m-am gândit să îl public şi pe blogul meu. Dacă aţi citit deja cartea acestuia, atunci ştiţi despre ce este vorba şi vă asigur că veţi găsi în acest inzterviu multe elemente surprinzătoare şi interesante din teoria (adevărată, reală şi şocantă!) pe care o promovează domnul Moldovan. Lectură plăcută!!! (Cornel SABOU)


Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=3168.0

In primul rand va multumim pentru amabilitatea si bunavointa de a comunica cu membrii Grupului Rufon…Foarte multi au citit cartile dvs. si chiar au purtat la un moment dat anumite dialoguri pe marginea subiectelor abordate in carti iar una dintre primele intrebari ar fi urmatoarea:

1. Dupa publicarea Programului Terra ati fost contactat de catre Armata sau alte institutii care se ocupa de fenomenul OZN ?

Nu, nu m-a contactat nimeni in mod oficial, in afara celor care doreau carti cu autograf. Pe vremea aceea eram medic militar si teoretic, accesul la structurile superioare ale armatei nu ar fi fost o problema.

2. Cum se pregatesc Zeii pentru incheierea actualului ciclu de dezvoltare Umana pe Terra ?

Actiunile sunt complexe si se desfasoara pe mai multe fronturi... Evident, ca daca am citi numai ziarele si stirile de la CNN, nu am afla nimic... aparent este liniste si nu se intampla mai nimic....eventual se mai trezeste Osama bin Laden din morti si mai sperie cu cate un mesaj pe cine poate, in rest cronica zilnica este umpluta de Lady Gaga, Paris Hilton si Lindsey Lohan care cand intra, cand iese din inchisoare. Cam la nivelul asta vor sa ne tina informati cei care stiu cum stau lucrurile de fapt...
Lumea s-a schimbat major in ultimii 10-15 ani si se va schimba tot mai mult. Atentia lumii este sustrasa de stiri fara valoare, spectacolul lumii este total, intr-un continuu de parada ieftina, subcultural, anost pentru unii... dar in spatele cortinei se fac jocuri uriase, in care actori mai mari preiau puterea lumii si-i dau un nou sens si-un nume: Noua Ordine Mondiala. Da, am auzit cu totii de asta. Din pacate nu este vorba numai de o noua ordine economica sau de ceva benefic pentru omenire. Noi, romanii care am trait o dictatura, stim ca o dictatura poate fi eficienta daca se vrea, poate face de zece ori cat o democratie dezbinata sora cu talharia la drumul mare. Cred ca noua dictatura mondiala vrea sa arunce omenirea in subdezvoltare. In primul rand este distrus invatamantul la toate nivelele. In Romania poporul se plange de decaderea sistemului de invatamant...ehe... mai are mult sa cada pana la nivelul occidental. Cele mai lovite state de noua dictatura mondiala sunt statele dezvoltate economic – motorul economiei mondiale. Distrugerea sistemului de invatamant se face in paralel cu distrugerea nivelului de educatie generala, cu distrugerea celulei de baza a societatii - familia. Noua pedagogie este bazata pe drepturile individuale ale copiilor si deseori pe drepturile copiilor in fata parintilor. Practic copiii sunt rapiti legal de un sistem care nu vinde decat false valori si dezorienteaza tanarul in asa hal incat nu mai poate decide asupra propriului viitor. De ce toate astea? Cine beneficiaza in final de o societate subdezvoltata, needucata, usor de manipulat?
Parerea mea este ca zeii ne-au hotarat destinul de mult timp. Dupa cum stiti deja, sunt de parere ca fiintele extraterestre care ne-au inginerat genetic in propriul lor scop, au fost intotdeauna in spatele istoriei omenirii, au determinat marile evenimente istorice, care pe langa un scop aparent uman (omenesc) au avut de multe ori de a face cu interese extraterestre. Am analizat spre exemplu in PT implicatiile extraterestre ale celui de-al doilea razboi mondial. Suntem acum in fata cauzelor extraterestre ale aparitiei Noii Ordini Mondiale. Este foarte simplu; civilizatiile implicate in PT au nevoie de un dirijor pentru a conduce orchestra spre ultimul act al operei... si ultimul act este de fapt un requiem.

Aspectele sub care zeii se pregatesc de incheierea actualului program sunt multiple si constau in:
1. Stoparea progresului tehnic al omenirii. Omenirea nu are voie sa se dezvolte tehnic peste o anumita limita.
Eventual, elitele mondiale ce au deja proprie tehnologie la un nivel mult avansat fata de medie vor continua o perioada scurta sa beneficieze de acel tip de tehnologie.

2. Reducerea drastica a populatiei globului prin:
- Programul Codex Alimentarius – ce intoxica omul cu noile produse agroalimentare modificate genetic (GMO). In cateva generatii va exploda numarul cancerelor, alergiilor efectelor secundare complexe ale acestui tip de alimentatie.
- Intoxicarea medicamentoasa in special a populatiilor tarilor dezvoltate economic: medicatie imunosupresiva, vaccinuri cu efect imunosupresiv administrate pentru prevenirea unor "pandemii" provocate intentionat, psihotrope – medicatie antidepresiva administrata aproape oricui –oricand, opioide. Despre acest capitol as putea sa scriu o carte separata...
- Razboaie civile si interstatale interminabile in tarile mediu dezvoltate si subdezvoltate.
Ponderea cea mai mare in reducerea populatiei o va avea , dupa parerea mea programul "Codex Alimentarius" care dupa opinia mea vizeaza de fapt imposibilitatea perpetuarii speciei prin efecte toxice cumulate pe cateva generatii.

3. Crearea noii formule genetice a viitoarei rase umane ce se va dezvolta pe Terra. De cateva decenii ne confruntam cu rapiri de persoane, rapiri de embrioni umani din uterul femeilor gravide, recoltari extraterestre de material genetic uman – spermii, ovule. Tot acest material face obiectul manipularii genetice, obtinerii de indivizi modificati genetic de generatia I, care sunt combinati mai departe intre ei. Astfel, se obtin copii modificati genetic de generatia I , al caror material genetic – spermii – ovule – embrioni - este modificat genetic mai departe, recombinat si se obtine material genetic umanoid modificat de generatia a doua. Procesul continua timp de trei-patru, poate cinci generatii, nu pot sa apreciez. Cert este ca in paralel are loc reducerea drastica a actualei populatii a Terrei. Cat va dura acest proces?
Nu stiu! Gandind optimist - poate ca vreo suta de ani?! La extrema cealalta... poate ca deja sunt multumiti si au deja marca genetica a viitorului program de inginerie genetica... Si totusi,... cred ca mai avem ceva timp... Istoria viitoare este extrem de interesanta!

3. Poate fi Adevarul cunoscut ?
Este Adevarul cunoscut ?
Detine cineva tot Adevarul ?
A integrat cineva oare, informatiile privind istoria noastra mai veche, mai putin cunoscuta ?
Ne este ascuns acest Adevar ?
Cu ce risc, generatiile viitoare, daca vor exista, vor avea acces la Adevarul despre noi ?
Este, oare, prea devreme sa constientizam cine suntem mai exact, ce suntem ?
Cred ca traim o secventa a istoriei, caracterizata de intrebari si inevitabil, de o Trezire a Omenirii...Cred ca raspunsurile la intrebarile incomode bat cu putere la usa istoriei…Cred ca Omul nu mai poate accepta ocolirea constienta a Adevarurilor Incomode, cred ca a venit timpul conectarii informatiilor, chiar daca aceasta conectare risca sa spulbere civilizatia noastra.
Revenind, in ce sens credeti ca aceasta "conectare" la informatie poate spulbera Civilizatia Umana?


Hm... cuvintele de mai sus apartin primei editii a "Programului Terra".
Pe atunci traiam in Romania postcomunista, in care se regasea un interes cultural crescut. Erau pe atunci, adica acum 13-14 ani mai multi oameni care se-ntrebau, care erau capabili si aveau dorinta de explorare, de cunoastere.
Nu puteam sa-mi inchipui in acel moment ca societatea viitorului este condamnata la moarte culturala, la indobitocire prin mijloace mass-media. Speram atunci ca lumea este insetata de ADEVAR, dar nu mi-a trecut prin cap ca cei ce conduc Romania vor complota sistematic impotriva propriului popor prin pervertirea scalelor valorice morale, culturale, economice, sociale. Se pare ca ne indreptam spre o situatie in care omul nu mai este interesat de ADEVAR. Acel tip de ADEVAR nu numai ca este ignorat, dar poti chiar sa cazi in ridicol cu adevarul tau! Societatea actuala este din ce in ce mai putin interesata de adevar. Ii sunt suficiente stirile cu Lady Gaga, iar seara, asemenea celebrei Lady Gaga, isi iau antidepresivele si dorm pentru a face fata celor 8-9 ore de munca de a doua zi. Atat celebritatea nelipsita din paginile zilnice ale ziarelor cat si spectatorii ei, sunt produse mass-media. Ambele produse sunt tinute in cusca cu ajutorul antidepresivelor.
In Romania este inca bine... Cand am venit in Suedia in urma cu 8 ani, aveam ca orice strain o impresie la superlativ despre Suedia si oamenii ei. Apoi invatand limba am dezvoltat contacte, relatii de serviciu, impresii... si mai departe am incercat uneori sa abordez tematici proprii PT.... Ce surpriza... Oamenii nu numai ca nu au absolut nici un interes in acest domeniu – nu cunosc nimic in aceasta zona, dar mai mult decat atat nici macar nu doresc sa afle nici cea mai mica informatie despre problematica complexa a zonei UFO- ca sa-i zicem asa. In acesti 8 ani am intalnit circa 4-5 suedezi interesati de anumite zone ale PT dintre care unul singur a fost cu adevarat interesat in tematica PT.
Mi se pare destul de trist... in 8 ani am intalnit un singur individ cu preocupari asemanatoare cu ale mele.... un singur om care sa-si puna cam aceleasi intrebari pe care mi le-am pus si eu... Si atunci ma-ntreb "Cati suedezi ar fi interesati sa afle un tip de adevar asemanator cu al meu? Cati suedezi ar fi interesati de o carte ca a mea?"
Este foarte greu sa convingi pe cineva ca cam tot ce a invatat la scoala si din experienta zilnica este fals, gresit. In aceasta tara, ca in multe altele din Europa de Vest, teoria darwinista este cea adevarata si de netagaduit, WTC a fost distrus de Al Quaida, Neil Amstrong a fost primul om care a calcat pe Luna, textele vechi sunt produsul imaginatiei umane la fel ca si UFO si alte povesti legate de extraterestri.
Mai mult decat atat, chiar daca maine G.W. Bush ar iesi pe post si ar povesti onest despre evenimentele de la 11 septembrie, cred ca lumea ar lua-o ca o varianta absurda, mistificata, teatrala. A fost dragut un coleg suedez care mi-a argumentat ca-si ia stirile din mai multe surse, ca sa fie mai bine informat: CNN, BBC, Jerusalem Post ! Toate aceste surse sunt una si aceeasi - istoria scrisa de invingatori, de manipulatorii de informatie.
In concluzie, nu mai cred ca adevarul exprimat puternic, la scara larga, poate avea vreun impact asupra istoriei, tocmai pentru ca sansele ca acest adevar sa iasa la lumina zilei si sa i se mai dea si importanta de catre publicul larg sunt MINIME.

4.Fiinta Umana si Viul, in general, este de asemenea, un continuum de materie pozitiva si negativa, de Materie si Energie. Fiziologia ei este destul de greu de sistematizat si mai ales de cunoscut, in stadiul actual al Stiintelor.
Zeci de ani, Cunoasterea derivata din stiintele “exacte": biologie, fizica, matematica, chimie, biofizica, genetica au ignorat scrierile vechi orientale, cu privire la fiinta energetica Om. Astazi asistam cu uimire la redefinirea Viului in laboratoare ultramoderne, ce folosesc acele discipline “exacte", mai sus amintite, in descoperirea a ceea ce anticii defineau cu precizie, cu mult timp in urma si anume – celelalte corpuri, corpurile eterice non-fizice.
Astfel, fiinta energetica Om este redefinita ca un camp energetic, in care materia pozitiva de natura electrica, ce contine particule care evolueaza pana in viteza luminii, se imbina cu materia non-fizica, eterica, negativa, de natura magnetica, alcatuita din particule non-fizice, ce evolueaza cu viteze superioare vitezei luminii.
Poate reprezenta "Redefinirea Viului" punctul terminus al Cunoasterii sau este doar un pas in cunoastere ?


Avem evident multe de invatat din secretele naturii, ale viului. Multe dintre stiintele moderne cum ar fi holobiologia raspund la multe intrebari prin studiul modern al viului. In definirea evolutiei speciei umane, genetica, biologia moleculara, antropologia fizica moleculei ADN, vor da multe raspunsuri surprinzatoare, concordante nu cu evolutionismul de tip darwinist, ci mai degraba cu creationismul textelor vechi ale omenirii. In privinta acestor stiinte, nu cred ca exista un punct terminus, ci mai degraba o acumulare de date si o adancire continua a cunoasterii. Textele vechi ne spun negru pe alb ca nici ei, creatorii nostri, nu au cunostinte complete in stiinta viului, ci sunt limitati pe undeva la un nivel superior noua, un nivel la care noi nu vom accede niciodata.

5.Ce anume v-a determinat sa plecati din tara ?

Prin anii ’90 am avut mai multe oferte de lucru in strainatate in specialitatea medicala anestezie-terapie intensiva, in special in Franta. In acea perioada am asteptat ca Romania sa aiba o evolutie ascendenta si am refuzat constant ofertele...
Conducatorii tarii au dezamagit insa pe rand unul mai mult decat altul, iar morala s-a prabusit in asa masura, incat in anul 2001 m-am inscris in cursa pentru un post la Spitalul Universitar Södersjukhuset din Stockholm si am acceptat oferta lor.
In februarie 2002 a inceput aventura suedeza. De atunci am lucrat in mai multe clinici din zona Stockholm si din Norvegia.

6. Dupa atatia ani de la prima aparitie a Programului Terra, simtiti ca este nevoie de anumite schimbari in cartea dvs. privind informatiile si concluziile la care ati ajuns?
In e-mail spuneati ca sunt foarte multe lucruri noi in zona "Programului Terra", informatii inca nepublicate... Care ar fi acestea?


In primul rand este vorba de o rectificare, reanalizare a intregului material prezentat in vechea editie. Evident, sunt o multime de idei si evenimente asupra carora nu voi mai reveni. Incerc sa construiesc o carte unitara despre PT in ansamblul lui, fara a ma referi foarte mult la perioada actuala. Astfel aceasta editie va parea, cred eu, la fel de actuala in orice perioada ar fi citita. Schimbarile nu sunt esentiale in ceea ce priveste teoria de baza. In multe zone insa sunt adancite o multime de idei, o multime de raspunsuri, care provin in cea mai mare parte din Zohar. Spre exemplu, arhitectura si functiile Pomului Vietii, detaliile procesului de "reconstruire" a fiintelor extraterestre din material genetic recoltat de pe Terra sunt magistral descrise in Zohar.
Logica descrierilor face ca acestea sa fie extrem de plauzibile.
Multe alte evenimente ce tin de PT, cum ar fi Potopul sunt rediscutate prin prisma Zoharului. Intregul program de inginerie genetica este atat de detaliat in Zohar, incat, daca ar fi sa descriu totul, mi-ar lua probabil cativa ani pentru traducere si sinteza de informatie. Trebuie sa gasesc balanta intre importanta fiecarui eveniment si a versetelor ce-l reprezinta si rabdarea cititorului. Trebuie sa gasesc o balanta intre marimea cartii si concentratia de informatie, caci altfel risc sa scriu o carte strict pentru placerea personala. Am avut aceasta teama chiar si la prima editie, dar am avut surpriza ca cei mai multi sa faca fata cu succes testului de rabdare si perseverenta in a citi. Va asigur ca noul test este o incercare cu mult mai grea, dar care va da satisfactie mai multa, caci dezlegarea cheilor complicate da satisfactie.
Nivelul tehnic la care este scrisa noua editie este unul superior celorlalte editii, ceea ce o face din pacate mai anevoios de citit. Baza de date tehnice necesare intelegerii PT este deja mai larga comparativ cu cea din editiile trecute. Cel care va dori sa o citeasca va trebui sa faca un efort, dar sper ca efortul va fi din plin rasplatit prin insusirea unei informatii unic prelucrata si prezentata. Tocmai datorita dificultatilor tehnice de traducere, de integrare a unei informatii care este imprastiata printre cele 23 de volume ale Zoharului, munca mea de sinteza de informatie si de asternere pe hartie a intarziat nepermis de mult. Trebuie sa spun ca meseria mea - din care si traiesc , este de specialist in anestezie-terapie intensiva cu norma 100%.
De PT ma ocup strict in putinul timp liber pe care-l am. Sper sa fiu gata in primavara lui 2011. De fapt, gata nu voi fi niciodata, ... caci daca acum mi-am propus sa scriu ULTIMA EDITIE a PT, imi dau seama deja scriind la ea, ca este un produs mult perfectabil si prin urmare ultima editie s-ar putea sa nu fie si cea din urma. Oricum sper sa pot prezenta la primavara o prima forma a noii editii. Trebuie sa marturisesc ca. Fiecare din editiile trecute a fost trasa in mai multe tiraje de cate 1000-5000 de exemplare, in fiecare dintre tiraje fiind adaugate de fapt noi informatii.
Si... ca sa salvez cuvintele, va ofer in avanpremiera si in exclusivitate cateva idei referitoare la Zohar, desprinse din editia aflata in pregatire:

O prima referire la ZOHAR - cartea intelepciunii ebraice?!
In toamna anului 2004 .... foarte tarziu (dar mai bine decat niciodata) am inceput sa citesc Zoharul. Aceasta lucrare aparuta cred – o data cu Biblia, este o explicatie tehnica extrem de avansata a Torei (primelor cinci capitole ale Bibliei).
Este cartea de baza a cabalei, carte din care se pare ca nimeni nu a inteles nimic pana acum sau mai bine zis fiecare a inteles ce vrea, sustinand ca de fapt a inteles pe ici pe colo cate ceva... Se spune despre Zohar ca "a fost pecetluita imediat dupa ce a fost scrisa si incuiata cu o mie de lacate" (Eli Vinokor).
E… cam asa este.
Parerea mea este ca Zoharul, asa-zisa carte a splendorii, a intelepciunii, a fortei spirituale, nu este decat un cod mai greu de descifrat din punct de vedere tehnic, dar care astazi este aproape complet decodificabil.
Iata mai intai o scurta istorie a acestei carti cu mult deosebita de tot ce s-a scris pe Terra in toata istoria noastra cunoscuta.
Se spune ca a fost scrisa intr-o pestera din Muntele Meron din Galilea – Israel la jumatatea secolului II al erei noastre. Autorii - zic eu aparenti, ar fi fost Rabi Simon Bar Iohai si fiul sau Elazar care au stat in pestera timp de 13 ani alaturi de alti teoretic initiatori ai cabalei.
Conform cartii, Rabi Simon a dictat cartea, Rabi Aba a scris, Rabi Elazar fiul lui Simon a invatat-o pe de rost, iar ceilalti insotitori au repetat in gand…
Povestea lor este condimentata evident cu dramatism – au stat ascunsi de autoritatea romana, scriau noaptea, n-aveau nici computer, nici electricitate, nici corector, dar nici cenzor, nici … nimic, ci doar idei si placerea de-a scrie o carte cu care sa-si piarda timpul liber pretios nu numai Toni Victor Moldovan, ci si o gramada importanta de alti inaintasi care au sperat ca vor intelege cate ceva pana la urma.
Sperante desarte, caci mai toti s-au limitat sa atribuie Zoharului o valoare spirituala nemaiintalnita, nemaiauzita si cu asta cam basta…
Ma intorc la drumul istoric al cartii care se pare ca a disparut pana in secolul al paisprezecelea cand este descoperita de Rabi Mose De Lion din Valadolid – Spania.
Acesta nu prea intelege nici el mare lucru din carte, care era sa fie vanduta mai tarziu de vaduva lui. Din acel moment istoric cartea iese in lume fara sa atraga o atentie deosebita (am aproape certitudinea ca o buna parte dintre Dv., cei ce cititi aceste randuri nu auzit de ea). Si nici nu este de mirare, ba mi se pare chiar normal sa nu fi auzit de o carte din care oricum nimeni nu a inteles mare lucru.
Este de departe cel mai greu text dintre toate si am avut noroc sa dau de el dupa ce am scris primele aditii ale PT.
De ce este greu?
Daca as fi inceput investigatiile mele cu Zoharul, nu as fi avut nici o sansa sa pricep ceva.
Zoharul se adreseaza celui care deja cunoaste nu numai mecanismele de baza ale programului, ci are deja o intelegere avansata asupra lui si mai ales o cunoastere buna asupra fiintei energetice OM.
Scriam in editiile trecute ale PT ca traditia ebraica vorbeste de sapte nivele de incodare a Bibliei, sapte nivele ce depind de dezvoltarea stiintelor. Zoharul este practic un decodor al Bibliei.
Sunt multi factori care amplifica dificultatea cartii. In primul rand, am convingerea ca si aceasta carte sau mai bine zis – aceasta carte in mod special a fost implantata cu ajutorul unei tehnici de acuratete maxima.
Presupun ca a fost pur si simplu atasata ca modul de informatie unui embrion care mai tarziu s-a numit Rabi Simon Bai Iohai. De fapt, parcurgand cele 22 volume ce contin cateva peste 16.000 de versete este lesne de constatat dupa rabinii care poarta discutiile ce fac obiectul Zoharului , ca proiectia lor temporala este pe parcursul Vechiului Testament. Asta ma face sa-mi pun intrebarea daca nu cumva Zoharul a fost de fapt rescris in secolul al doilea.
Oricum ar fi fost, cei (cel) care a scris Zoharul au avut de facut o munca titanica, mai ales ca in mod sigur, nu au inteles nimic din ce au scris.
Spre deosebire de Biblie, in cazul Zoharului nu exista traduceri mai vechi integrale, care sa faciliteze intelegerea sensului anumitor cuvinte. Traducerile succesive, apropiate in timp ar putea avea darul de a facilita gasirea sensului exact al cuvantului din text. Anumite cuvinte - expresii ar putea sa fi suferit schimbari majore de intelegere, sens in timp. Am multe exemple de sensuri total diferite ale aceluiasi cuvant existent in daneza, in norvegiana si in suedeza, limbi care au un trunchi comun, ceea ce ne spune ca factorul timp poate actiona in acest mod asupra limbii.
Avem o singura traducere integrala a Zoharului in limba engleza mai exact, din aramaica direct in engleza moderna. Dificultatea este maxima si de aceea, uneori traducatorul ne ofera si el variante, ce-i drept mult asemanatoare.
Este in curs de traducere integrala o a doua varianta in limba engleza estimata a fi gata in 2010.
Am putea crede ca o alta dificultate ar deriva din traducerea unei exprimari arhaice intr-una moderna. Este un sambure de adevar aici, dar adevarul cred ca este si mai ... dezavantajos pentru noi cei care vrem sa intelegem.
Fac o paranteza...Poate ca unii dintre Dv. sunteti deja familiarizati cu relatarile privind oamenii in negru, ce tin de fenomenul OZN.
Pe scurt, mai ales prin anii 50-70, martorii fenomenului OZN, detinatori de dovezi materiale, filme, poze, etc, se trezeau acasa cu niste indivizi ciudati imbracati in negru, cu anatomie si fizionomie mai putin pamanteana, calatorind in masini demodate, care incercau sa-i intimideze pe martori, cu scopul de-a limita informatia privind fenomenul OZN si tot ce tine de el. Ei bine, acesti indivizi, desi pronuntau o engleza impecabila fonetic, aveau mari probleme cu sintaxa, cu armonizarea acelei limbi engleze cu locul geografic.
Mai simplu spus, cuvintele nu stateau bine in fraza... interesant, nu?

In traducerea Zoharului se poate observa de multe ori ca anumite fraze extrem de lungi au o sintaxa complicata, “stalcita", care nu cred ca se datoreaza neaparat unei proaste traduceri, ci poate unei lipse de armonizare intre sintaxa limbajului LOR si cel al limbii aramaice si mai departe unei lipse de armonizari cu limba engleza. Aminteam mai devreme de limba aymara , care foloseste un sistem logic trivalent, diferit de logica bivalenta a limbilor indo-europene. Traducerea unui mesaj dintr-un sistem lingvistic in celalalt ar putea fi uneori dificila. Sunt aproape sigur ca EI, chiar daca ar folosi un sistem lingvistic bazat pe un alt model logic, s-au straduit sa traduca cat mai corect textele transmise prin intermediul implantului de informatie. In concluzie, cred ca dizarmonia in traducere este in primul rand la nivelul limba extraterestra – limba aramaica (limbi probabil dismorfice). In afara sistemului logic diferit, pot exista concomitent diferente de constructie, de topica a frazei existente intre EI si noi. Anumite modalitati de abstractizare a unor notiuni, de raportare a unor evenimente, sensuri, nuante unele fata de altele raman tipice LOR si greu de patruns pentru noi. Ganditi-va spre exemplu la modul in care populatia aymara priveste notiunea timp: viitorul este de fapt suma evenimentelor trecute pe care observatorul le ale in fata ca pe un film. Pentru ei ... viitorul este clar! Trecutul... o mare necunoscuta. Ganditi-va ca desi calugarii spanioli si alti invatati au incercat si reusit sa invete aymara, nu au reusit sa patrunda sensurile exacte ale limbii – sursa permanenta de neintelegeri tocmai pentru ca exista dismorfism lingvistic intre aymara si limbile indo-europene, spre exemplu - spaniola.
In cazul Zoharului, toate aceste posibile diferente (limba extraterestra – aramaica) se reflecta evident si mai departe in traducerea de ordin doi: aramaica - engleza. In multe dintre versete, desi mesajul este relativ usor de inteles, esti obligat sa invarti fraza pe toate partile pentru a pune cuvintele in ordine. Din pacate, pentru un numar mare de versete varianta engleza pe care o am drept baza de analiza este incalcita, fara curgere, uneori fara logica. Foarte probabil ca traducatorul englez a dorit o traducere cuvant cu cuvant pentru a respecta fidelitatea textului, dar si mai probabil, traducatorul nu a inteles mare lucru din acele versete si a presupus ca nici altii nu vor intelege. Zoharul insa este ... inteligent, este jazz cuantic, coerent. Caracterul sau holografic , prin care un aspect este disecat in zeci si sute de parti abordate din zeci de unghiuri, ne ajuta sa identificam versetele "corecte", pe care ne putem baza. Pot sa dau o multime de astfel de exemple, insa cartea de fata ar deveni o povara cum prea mare pentru cei mai multi cititori.

Zoharul contine o multitudine de denumiri – notiuni ce nu-si au corespondent in lumea noastra.
Ele sunt traduse ca atare din aramaica si numai perspicacitatea ne ajuta sa definim acele notiuni, sa le gasim un corespondent fie el chiar si imaginar, dar logic. Fara cunoasterea elementelor de program descrise de mine in editiile anterioare ale PT, fara a avea notiuni de fizica a energiilor subtile, de medicina si de anatomie energetica, patrunderea Zoharului este imposibila.
Zoharul parcurge relativ cronologic relatarile Bibliei facand zeci de observatii, despicand firul nu in patru, ci intr-o suta.
Cea mai mare dificultate deriva din abundenta unor termeni care cel putin la prima vedere nu stim ce ar putea defini, nu au nici un corespondent in viata noastra de zi cu zi si nici macar in tehnica de varf sau mai exact, nu au corespondent in nimic din ceea ce stim sau credem ca stim. Unele denumiri sunt mai greu de patruns, altele raman pentru mine chiar si in acest moment un mister nedezlegat. Chiar daca mi le explic partial si-mi fac parte dintr-o intelegere generala, imi este greu sa le explic, pentru ca nu exista vocabular uman pentru multe dintre notiuni. Nu este chiar usor... Si totusi, organizarea holografica a Zoharului face ca aceste notiuni sa fie reluate in atat de multe metafore, moduri de exprimare, situatii, incat ghicitorile devin mai simple. Chiar Zoharul ne spune ca ar contine 3000 de versuri care metaforizeaza numai cele trei coloane energetice ale anatomiei umane. E, pai in trei mii de versete ar fi cazul sa ne dam seama despre ce coloane este vorba.... Trebuie sa recunosc cinstit ca nici eu nu m-am prins decat dupa citirea a catorva sute dintre cele 3000. Dar de ce m-am prins? Pentru ca am cunostinte despre organizarea energetica a fiintei umane, despre meridiane si axe energetice. Altfel, m-as fi uitat si acum ca mata-n calendar.
O multime de denumiri bizare se refera (dupa parerea mea) la structuri genetice energetice proprii LOR (creatorului), altele sunt proprii evreilor, iar altele sunt structuri din afara programului evreiesc..... Zoharul explica intr-o amanuntime uluitoare selectarea grupele de gene ADN-EI care au dus la construirea actualului program de inginerie genetica a poporului evreu. Aceste grupe de gene - fragmente ADN-EI, evident corespunzatoare unor structuri materiale ADN au fost denumite cu litere – actualele litere ebraice, structuri mai mari genetice ADN-EI (mai multe litere) au fost au format nume proprii care denumesc de fapt structuri – variante de structuri genetice in ADN-EI folosite de-a lungul programului. Aceleasi litere ebraice au fost folosite la scrierea Zoharului, Bibliei si altor texte, care intelegeti au un anume caracter de "viu". Limbajul ADN in structuri materiale/subtile este folosit in Zohar intr-o forma extrem de avansata, fascinanta.

Structuri genetice energetice mai ample includ structuri mai reduse sau foarte mici.
Unele dintre aceste structuri mari contin sau nu anumite structuri mai mici sau variante ale lor notate diferit.
Este pana la urma un joc matematic de reuniuni de diferite multimi de elemente, care se invart de fapt in jurul structurii genetice energetice standard a evreului si a creatorului sau. Alaturi de aceste notiuni de anatomie energetica apar alte notiuni tehnice pe care cu greu putem sa le interpretam deoarece omenirea nu a ajuns inca la nivelul tehnic de intelegere a autorilor Zoharului. Toate aceste elemente notate prin cuvinte aparte sunt "personajele principale" ale Zoharului – carte care urmareste si explica indeaproape detaliile biblice legate de crearea genetica a poporului evreu.
In Zohar fiinta umana este disecata sistematic, capitole intregi si subcapitole analizand structura energetica a omului.
Calculatorul ajuta enorm la decodarea primara a Zoharului macar prin facilitarea unor sinteze in informatia privind acele notiuni ciudate. In urma cu ani de zile, cand m-am apucat de decodat Biblia, niste semne ca carte, adnotari pe margine si sinteze in caiet mi-au fost suficiente ca sa fac o prezentare sintetica. E, cu Zoharul nu mai tine figura asta. Marimea si complexitatea sa impune munca pe calculator.
Si acum o intrebare buna… De ce m-ati crede pe mine care va ofer o varianta grea sau supergrea si complicata de intelegere a Zoharului in loc sa-i credeti pe cei ce considera aceasta carte forta spirituala a intelepciunii ebraice…
Veti hotari singuri pe parcurs, daca aveti rabdarea si tenacitatea de-a citi mai departe.
Cred ca Zoharul este de departe cea mai antrenanta lucrare pentru creierul uman.
Pe parcursul acestei lucrari veti avea multe referiri la Zohar.
Este vorba de o integrare a Zoharului in mecanismele PT si nu despre o pura decodare a intregului Zohar.
O astfel de carte ar avea cel putin marimea celei de fata, ar implica TIMP si munca de Sisif ce nu ar duce decat la detalierea si la extinderea ideilor prezentate in aceasta carte.
Oricum de-a lungul diverselor capitole am sa va prezint o sinteza a principalelor idei desprinse din Zohar. Daca-mi voi lua un contract de 6 luni in Groenlanda sau pe Spitzbergen, poate ca voi face si o detaliere... dar mai vedem pana atunci…
(Fragment din Programul Terra – editia 2011)

7. Daca in ultimii 5000 de ani tema principala a Omenirii a fost Religia, care va fi in viziunea dvs. tema pentru urmatoarele milenii ?
Va ramane Religia la stadiul pe care il cunoastem cu totii sau va suferi o transformare radicala sau poate chiar va dispare definitiv ?


Urmatoarele milenii? Conform teoriei mele actuala civilizatie este sortita pieirii intr-o perioada relativ scurta, raportata la scala duratei actualului program. Daca actualul program genetic extraterestru se desfasoara pe ceva mai putin de 6000 de ani, ei bine stiti deja ca ne aflam in anul biblic 5770. Putem vorbi numai teoretic despre urmatoarele milenii, caci ele nu ne vor apartine noua, ci unei alte civilizatii, unui alt standard genetic uman

8.Care este parerea dvs. vis-a-vis de fenomenele recente din Norvegia (spiralele luminoase pe cer, finalizarea bancii de seminte din Svalbard, bunkerele din ce in ce mai numeroase, etc.)...?

In privinta spiralei luminoase din Norvegia, de la finele anului trecut, nu am o parere bine definita si cred ca putini sunt cei care ar putea sa aiba vreo idee despre acel fenomen. Intamplarea face ca in ziua aceea sa fi fost chiar in Norvegia la un contract scurt cu un spital de pe coasta de vest. Televiziunea norvegiana a reluat de mai multe ori evenimentul, care in mod sigur nu seamana cu nici un fenomen luminos cunoscut publicului larg.
Asta a facut ca fenomenul sa fie considerat ca apartinand sferei UFO. Nu trebuie sa uitam ca astazi istoric am intrat in era armelor scalare si a celor cu energii inalte. Ca sa dau un exemplu, in 2001 pulverizarea la propriu a WTC cu arme cu energii inalte, care au facut ca din intreaga structura sa nu se poata aduna macar un kilogram de metal a fost de asemenea un eveniment nou si de neinteles in acel moment.

http://www.drjudywood.com/articles/DEW/StarWarsBeam3.html

Au trebuit sa treaca cativa ani ca sa intelegem cum a fost posibil ca seismografele sa nu fie scuturate de caderea WTC.. A trecut ceva timp ca sa invatam cate ceva despre semnatura armelor scalare ce pot declansa un cutremur sau un vulcan sau un tsunami.
In Norvegia s-a spus ca rusii ar fi testat un nou tip de racheta. Explicatia nu sta in picioare , caci fenomenul luminos a fost unul cu o durata de circa 10 minute. … dar tocmai aruncarea pe piata a unei explicatii copilaresti arunca o banuiala ca unii stiu de fapt despre ce este vorba. Norvegia este inclusa in programul HAARP. Zonele din extremul nordic, mai ferite de ochi multi si curiosi sunt interesante pentru toate partile ce dezvolta noile tehnologii scalare, americani, rusi, guvern mondial, eventual altii.
Se considera ca astazi cel putin 10 state au dezvoltat deja tehnologii scalare.

http://www.prahlad.org/pub/bearden/scalar_wars.htm

Concluzia mea este ca fenomenul luminos din Norvegia nu trebuie neaparat atribuit zonei UFO, ci la fel de bine ar putea fi o manifestare a noilor tehnologii dezvoltate de marile puteri.

Depozitul de seminte din Svalbard se afla aproape de aeroportul din Longyerbyen.
Il puteti vedea din satelit cu Google Earth. Este absolut logic ca un astfel de depozit sa existe.
Scriam in PT ca distrugerea civilizatiei trecute pe Terra s-a facut nu numai prin potop, ci a fost vorba de un proces indelungat prin care populatia a fost redusa drastic. Potopul a fost o catastrofa indusa de “zei"care nu a insemnat decat ultimul act al unui proces cu mult mai lung. Mitul mesopotamian despre potop, ca si Zoharul dezbat pe larg potopul. Zeii au folosit anterior potopului arme chimice, biologice si arme nucleare de mica putere, cu efect localizat asupra unui centru urban. Cea mai interesanta informatie dupa parerea mea este aceea ca “zeii au inchis pantecele femeilor", adica, asa cu explicam in PT au facut in asa fel ca sa nu se mai nasca copii, sau in orice caz, nu copii viabili si sanatosi, capabili biologic sa perpetueze specia. Cum au realizat asta? Ei bine, nu prea intelesesem… pana in urma cu cativa ani. Raspunsul consta in “CODEX ALIMENTARIUS", caci… istoria se repeta, nu-i asa?
Dupa parerea mea, acest program se deruleaza nu dupa mintea asa-zisilor Illuminati sau a Guvernului Mondial, daca vreti, ci problema este extrem de bine condusa de grupurile extraterestre ce au contact cu substructurile stiintifice si de securitate ale Guvernului Mondial. Modificarile genetice a tot ceea ce inseamna hrana se fac cel mai probabil in bazele comune de tip Dulce sau Pine Gap. Hrana de tip nou, indestulatoare si ieftina pentru toata planeta, induce nu numai obezitate, alergii, cancere si prin asta o reducere directa a populatiei, ci mai mult decat atat, induce efecte hormonale si teratogene asupra spermiilor si ovarelor cu dezvoltare de nou-nascuti malformati, incapabili de reproducere.
Efectul este nu neaparat la prima generatie expusa programului, ci devine cumulativ in doua-cateva generatii.
Geneticianul Jeffrey Smith chiar ajunge la concluzia ca actuala hrana nemodificata genetic este atat de potrivita structurii noastre genetice, ca si cand Dumnezeu ar fi inginerat-o si ar fi a pregatit-o special pentru noi.
Adevarul nu este departe, caci textele vechi ne spun cu claritate ca zeii au adus hrana din ceruri.
Mai mult decat atat, textele vechi au capitole speciale destinate bucatariei in care se specifica ce anume trebuie sa mancam pentru a ne pastra compatibilitatea genetica cu EI. Noua hrana modificata genetic si hormonal, nu desfiinteaza numai aceasta compatibilitate, ci ne condamna pur si simplu la disparitie ca specie. Ce castiga Illuminati din toata aceasta afacere?
Cred ca nu au de ales… Cei care conduc programul pot sa o faca oricum prin sau fara ajutorul Guvernului Mondial.
Asa –zisele elite mondiale vor fi probabil la adapost cateva generatii, se vor hrani din culturi cu seminte originale, se vor retrage in locuri relativ depopulate si… mai putin civilizate.
Culmea este ca primele vor fi decimate chiar tarile puternic industrializate. De fapt, Europa a semnat deja programul.
Includerea intregii Europe in Uniune nu face decat ca programul sa fie aplicat obligatoriu peste tot.
Multe alte tari, inclusiv din Africa au fost deja corupte sa cumpere noile seminte. Rezultatele se vor vedea curand….

http://video.google.com/videoplay?docid=4147551008386395793#

http://www.seedsofdeception.com/Public/Home/index.cfm

Depozitul de seminte originale din Svalbard apartine poate Illuminati, dar poate si mai probabil grupurilor extraterestre care trebuie sa puna in pastrare hrana potrivita urmatorului program genetic de inginerare a viitoarei specii umane.

Bunkere? Orase subterane? Au mai construit si altii… fara nici un rost.
Civilizatia noastra va pieri la fel ca si cele dinaintea noastra. Cred ca informatiile privind capacitatea unor tari precum Suedia, Elvetia sau Norvegia de-a adaposti intreaga populatie in baze subterane sunt povesti frumoase si doar atat.
Fotografiile prezentate ca baze subterane pe internet sunt de fapt fotografii cu tuneluri rutiere sau mici baze militare.
Nordicii sunt extrem de vorbareti si le-ar fi greu sa pastreze astfel de secrete.
Traiesc de 8 ani in nord; am discutat cu multi nordici si nici unul nu a auzit de asa ceva.
Sistemul lor politic ar putea cu greu (de fapt imposibil) sa ascunda o astfel de investitie.
Norvegia e plina de tuneluri rutiere de 6-7 km lungime (cel mai lung de circa 50 km), care la o adica, ar putea adaposti populatia, dar nu am auzit nimic concret despre existenta unor baze uriase subterane de protectie civila.

9.Reprezinta Luna o baza extraterestra ce monitorizeaza Terra?

Da, cred ca Luna este o mare baza extraterestra. Functia ei nu ar fi neaparat de monitorizare a Terrei, caci bazele LOR de pe Terra pot face eficient acest lucru.

10. In luna iunie 1982, regizorul Stephen Spielberg i-a prezentat, in avanpremiera, filmul “ET - Extraterestrul" presedintelui Ronald Reagan, la Casa Alba…Dupa ce filmul a luat sfarsit, Reagan i-a marturisit lui Spielberg: "Stii, nu sunt nici macar sase persoane in aceasta incapere care sa stie cat de adevarat este (filmul)".
Care este parerea dvs. despre filmul science-fiction "Avatar" al lui James Cameron ?


Nu l-am vazut! Nu urmaresc filme SF... de fapt nu prea ma uit la televizor, iar la cinema nu merg aproape niciodata! (Hm... ce tip plicticos!!!!)

11. Cat la suta din fenomenul OZN credeti ca este de origine terestra ?

Cred ca este vorba de un procent relativ mic. Cred ca suntem vizitati de o multime de civilizatii extraterestre.
O mica parte dintre acestea sunt implicate direct in programele de inginerie genetica de pe Terra si au baze permanente aici.
Daca priviti spre exemplu la Conferinta UFO 2005 prezentata de Jamie Maussan

http://video.google.com/videoplay?docid=7310660742580339958#

puteti vedea sute, poate mii de OZN-uri zburand in formatie. In filmarile facute de NASA pe orbita Terrei puteti vedea de asemenea sute de OZN-uri, care nu cred ca ne apartin noua, ci LOR, proprietarilor nostri.

http://www.livevideo.com/video/ACB8C207C35945538E3683236748BEAF/nasa-tether-incident-another.aspx

12.Reprezinta Omul un pericol pentru civilizatiile super-evoluate din Univers?
Este necesar ca el sa fie exterminat sau controlat ?


Omul?
Este o creatie ce-i apartine Creatorului!
Poate fi periculos doar pentru el insusi si pentru planeta pe care traieste. Cu toate ca are o mare inclinatie spre distrugere, nu va fi lasat sa se autodistruga decat atunci cand programul o va cere. In acel moment fiintele implicate in PT vor inginera initial "autodistrugerea", pentru ca in final sa faca "curatenia generala" ce va permite derularea programului urmator. Nu cred ca putem periclita vita pe Terra, caci EI nu vor permite asta. Planeta nu este a noastra, ci a LOR. Pe scurt, ca sa va repet cuvintele, omul este inginerat, controlat, iar in final va fi exterminat, pentru a face loc unei noi fiinte umane, mai performanta si mai simpla din punct de vedere genetic.

13. O descoperire importanta a fost realizata de curand de catre un grup de cercetatori care au participat la proiectul de decodare a genomului uman (Human Genome Project).
Ei au observat ca 97% din secventele non-codante ale ADN-ului uman sunt de origine extraterestra...Genomul uman contine 3 miliarde de baze, dar numai 40% din acestea sunt organizate ca gene, restul fiind sub forma de ADN-silentios (junk DNA), care nu codifica aparent nimic...Studii recente au aratat faptul ca acest "ADN tacut" este conservat de milioane de ani, fiind comune tuturor organismelor vii de pe Pamant, de la mucegaiuri, la pesti, inclusiv la mamifere si oameni.
Acestea sunt versiuni "defecte" ale genelor normale functionale care se regasesc si in genomul uman, fiind evaluate la 30.000.
Deoarece aceste secvente ocupa o mare parte din genomul uman, se poate spune ca majoritatea materialului genetic uman este de origine extraterestra, dupa cum afirma profesorul Sam Chang, conducatorul grupului.
Profesorul Chang a inaintat ipoteza ca "o forma de viata extraterestra superioara a fost implicata in crearea vietii si plantarea ei pe diferite planete" si indica faptul ca "ceea ce se observa la ADN-ul uman este un program care consta din doua versiuni: un cod mare si un cod bazal. Primul lucru este ca programul complet nu a fost scris pe Pamant, aspect verificat prin decodarea genomului uman.
Al doilea aspect este ca genele prin ele insele nu sunt suficiente pentru a explica evolutia; trebuie sa mai fie ceva in acest joc".
Astfel, Sam Chang a ajuns la concluzia ca ..."evolutia nu este ceea ce credem ca este"…Putem spune ca Omul nu apartine acestei planete ?


Am citit si eu despre teoria lui Sam Chang. Da, este o teorie, dar ca multe altele are o determinare extrem de …materialista-simplista.
Proiectul "genomul uman" s-a incheiat in octombrie 2004. Omul are ceva mai mult de 20.000 de gene (20.000-22.000). Acestea se inghesuie in circa 3% din ADN-ul asa-zis codor. In privinta junk-ADN-ului – asa-zis a zonei care nu incodeaza nimic!!!, impartasesc cu putere teoria lui Dr. Piotr Gariaev, care sustine ca zona codoare a ADN-ului reprezinta incodarea aspectului nostru morfologic (cum aratam). Restul de 97% din ADN incodeaza partea de functie, instincte, personalitate, inteligenta - functii complexe cu care ne nastem, cu care suntem dotati inca din momentul conceptiei. Evident ca zone intregi din aceste secvente seamana intre ele in tot regnul animal pana la identitate, caci spre exemplu functiile ficatului de bou nu sunt departe de functiile ficatului de om, iar frica unui caine nu se deosebeste probabil de frica unui om. Este vorba de functiile sistemului. Ceea ce este interesant, este faptul ca grupul Profesorului Gariaev gaseste similitudini intre repetitivitatea secventelor bazelor din ADN si…limbaj.
Gariaev "vede" incodarea acestor zone ale ADN-ului in adevarate holovideobenzi cu programe bine definite cu informatie incodata practic in ADN energetic informational. El postuleaza de fapt ca in orice organism viu nivelul energetic informational este nivelul conducator.

www.emergentmind.org/gariaev06.htm

Din pacate, se pare ca Gariaev nu a citit Zoharul, caci altfel ar fi gasit acolo raspunsuri si mai aproape de posibila realitate. Zoharul, carte ce a fost dictata in transa acum mii de ani asemanator tuturor textelor vechi, nu numai confirma teoria lui Gariaev, ci o si completeaza. Informatia gasita de mine in Zohar face obiectul urmatoarei editii a "Programului Terra". Nu pot sa fac prea multa referire la noutatile gasite, din lipsa de spatiu, caci este un domeniu urias, dar pot sa spun ca, daca exista marea banuiala ca sa nu-i zic certitudine, ca Omul (si nu numai!!!!) este o creatie extraterestra si nu un produs al evolutiei, ei bine, aceasta banuiala, nu-si are izvorul principal in intrebarile pur materialiste legate de ADN-ul necodor, "junk", ci in intreaga complexitate a moleculei de ADN. Raspunsurile nu apartin geneticii materialiste, ci unui complex de stiinte care se dezvolta chiar in acesti ani si anume, holobiologiei, biologiei si geneticii cuantice. Informatii de mare valoare care pot fi intelese numai aplicand principiile noilor stiinte, pot fi extrase din texte vechi cum ar fi Zoharul. In aceste texte "creatorul" isi prezinta detaliat munca de inginerare genetica, pe care o face nu cu caramizi somatice – fizice, ci cu caramizi energetice, cu ADN energetic informational, caci nivelul conducator in corp este cel energetic. Mult mai detaliat despre acest subiect voi scrie in noua editie a PT. Si ca sa raspund la intrebare, omul apartine evident acestei planete, dar este o creatie temporara situata intr-un segment temporal bine determinat, facand parte dintr-un complex de formule genetice in tranzitie, in schimbare. Obiectivele acestor schimbari de formule genetice umanoide apartin unor fiinte extraterestre evoluate, aflate in tandem genetic, in compatibilitate genetica cu noi.
Ei sunt proprietarii Terrei si poate al intregului sistem solar cu bazele, satelitii pe care-i implica.

14. Profesorul Constantin Bursuc afirma ca a patruns intr-o vasta retea de galerii subterane artificiale aflate in Romania.
"Exista o retea de tuneluri fizice, reale, sub toata Romania. Eu am cartat, prin masuratori la fata locului, doar unele dintre aceste cai de comunicatie subterane, care se afla la 4-5 km adancime sub pamant," afirma domnia-sa.
Deocamdata nu poate spune cu precizie cine si cu ce scop a facut aceste constructii misterioase, dar continua cercetarile, urmand a face publice rezultatele obtinute.
Sustine insa ca in realizarea acestora sunt implicate inteligente din alte lumi din Univers sau din alte dimensiuni spatio-temporale.
"Am inceput cercetarile din Suceava, unde se afla o poarta de intrare spre aceste constructii...Trebuie sa va spun ca exista, la 5km sub pamant, un Centru spiritual, in care am avut acces numai in urma unei comenzi speciale, transmisa de entitatile care m-au insotit," a precizat dl Bursuc. Apoi, a descris o sala imensa, luminoasa, cu peretii din bazalt lustruit, luminescenti si cu un soare mare, de aur, pe peretele dinspre rasarit.
Profesorul sustine ca a intrat efectiv (nu prin dedublare) intr-un tunel din Ceahlau, insotit fiind pana la intrare de prof. Traian Stanciulescu, director tehnic la Institutul de Inventica, filiala Iasi.
Tunelul respectiv era in panta, avea cam 10m latime si 15m inaltime, cu bolta, iar in el gravitatia se anula partial, astfel ca deplasarea in interior se facea in salturi.
Acest fenomen, pe care nu il poate explica deplin, i-a permis sa parcurga distante destul de mari intr-un timp scurt prin aceste labirinturi subterane. Conform hartilor profesorului, un asemenea tunel misterios, aflat la o adancime de 1.500 m sub pamant, leaga Muntii Retezat (Sargesia) de Bucegi (Busteni), Ceahlau (Sucidava) si Satu Mare...In vara anului 2007, dl profesor Bursuc a efectuat cercetari in Masivul Godeanu, la vest de Manastirea Tismana, unde a gasit alte constructii subpamantene.
Exista mai multe afirmatii privitoare la existenta unor enigmatice constructii in adancurile pamantului Romaniei, unele dintre ele fiind cunoscute si pazite cu strasnicie chiar de autoritati. Modul in care au fost realizate din punct de vedere tehnic aceste tuneluri este o enigma. In ceea ce priveste destinatia lor, cea mai plauzibila ipoteza este ca ele fac parte din reteaua de tuneluri care exista pe intreaga planeta.
Profesorul iesean Constantin Bursuc este posesorul unor inedite brevete de inventie, printre care mentionam motorul reactiv cu plasma turbionara folosit cu succes in constructia rachetelor.
El este si autorul volumului "Construiti-va cu mijloace proprii un OZN", aparut la editura Miracol…. Sunteti la curent cu aceste cercetari ?


Nu sunt la curent si este evident ca m-ar interesa o astfel de informatie. Putinele cuvinte de mai sus se regasesc copiate intr-o multime de pagini de net ale unor publicatii mai mult sau mai putin serioase. Am toata stima pentru inventica romaneasca. Cred insa ca atunci cand venim cu astfel de informatie se cere automat ceva mai multa substanta, argumentare, dovezi, metoda de studiu, mijloace de masurare, ceva concret. Ar fi pacat ca acele tuneluri sa existe cu adevarat si sa nu stim …si noi. Pana una alta mi se pare o poveste fantastica asemenea romanului fantastic al lui Radu Cinamar – "Viitor cu cap de mort". Oricat m-as stradui sa vad ceva informatie de substanta in acel roman, nu pot sa regasesc decat text beletristic si nimic mai mult. Vorbe…putem sa scriem cu totii.
Daca Dv credeti cat de cat in acea informatie, nu aveti decat sa-l intervievati direct atat pe Domnul Profesor Constantin Bursuc, cat si pe Domnul Profesor Dr. Traian Stanciulescu. Nu cred ca entitati evoluate sau alte foruri mai pamantene le-ar interzice sa faca publice informatii concrete, daca acestea ar exista cu adevarat. Am ascultat interviuri extraordinare la programul de radio american "Coast to coast" cu Al Bielek – supravietuitor al experimentului Philadelphia, pentru mine, totul extrem de plauzibil. Al Bielek vine cu profesionalism, cu detalii tehnice extrem de interesante, care fac povestea credibila. Am ascultat interviu cu David Aldair, vizitator al celebrei Aria 51. Totul detaliat, o poveste logica, credibila. Am vazut pe net interviuri minunate cu Valery Uvarov – Directorul centrului de studii al fenomenului OZN din Rusia - faptele prezentate au o logica, o baza, detalii. Am vazut multe interviuri din cadrul Programului Camelot… oamenii aceia conving, au o poveste consistenta. Ce v-ar face sa ma credeti ca sub casa mea de la Stockholm am detectat si eu un tunel pe la circa 2000 de metri, care se mai leaga si cu Shambala si cu Sfinxul din Bucegi? Cu alte cuvinte, toate afirmatiile ultimilor 20 de ani cu privire la tuneluri uriase ce strabat Romania in lung si-n lat, la piramide situate pe sub muntii nostri sau orice alte constructii megalitice care se arata numai unora dintre noi, trebuie documentate. Altfel, pentru unul ca mine, informatia respectiva nu este una de valoare. Prin urmare astept interviuri consistente cu informatii detaliate care sa sustina afirmatiile.

15. Documentare de ultima ora prezinta succesele si ciudateniile epopeii Selenare…Unul din noile filme documentare care s-a bucurat de mare succes in ultima vreme este “In the Shadow of the Moon".
Productia britanica povesteste, prin intermediul marturiilor unor astronauti care au facut parte din programul Apollo, intamplari din timpul misiunilor spre Luna cu oameni la bord, desfasurate in anii 1960 si 1970. Doisprezece americani au pasit pe solul lunar, intre 1969 -1972, dar – timp de 35 de ani – nimeni nu a mai pus piciorul pe satelitul natural al Pamantului.
Cine sau ce a facut ca zborul pamantenilor spre Luna sa fie intrerupt ?
Un raspuns inedit il ofera cercetatorii rusi intr-un alt documentar.
Recent, unul din canalele de televiziune din Rusia, RTR, a difuzat un documentar care ii prezinta pe doi cercetatori rusi, astronomul Ievgheni Arsiukin si ufologul Vladimir Ajaja, care spun ca expeditiile spre Luna ar fi intalnit obiecte zburatoare neidentificate.
Ei sustin ca astfel de obiecte de origine extraterestra ar fi spionat cu insistenta echipajele Apollo... Exemplifica cu un film care demonstreaza ca un obiect luminos urmarea indeaproape una din navele americane.
Cercetatorii rusi mai sustin ca au fost manipulate comunicatiile dintre astronauti si Centrul de Control al Misiunii (MCC) in timpul transmisiilor de televiziune.
Americanii se asteptau ca expeditiile sa descopere ceva uimitor pe Luna si, pentru a pastra totul in secret, au codificat mesajele spre MCC.
Dupa descifrarea acestora, s-ar fi descoperit ca misiunile americane ar fi intalnit baze lunare, ramasite ale unor vehicule spatiale si orase pustii pe Luna, releva cotidianul rus “Pravda".
Documentarul difuzat in Rusia afirma ca ar exista niste creaturi lunare care nu ar tolera prezenta pamantenilor prea multa vreme...Cand americanii au plasat un robot in craterele selenare, creaturile care traiesc pe acest satelit si-ar fi manifestat furia…Producatorii filmului sustin ca acestia le-ar fi spus “oaspetilor" din SUA sa plece acasa si sa nu se mai intoarca niciodata, daca vor sa se pastreze secretele despre bazele sublunare pe care le folosesc pentru a observa viata de pe Pamant.
In documentarul rusesc se sustine ca NASA s-ar fi temut de un conflict cu o societate atat de dezvoltata si ar fi oprit programul Apollo...
Este acest film credibil?
Pentru realizarea documentarului britanic “In the Shadow of the Moon" au fost folosite inregistrari ale zborurilor spre Luna procesate dupa arhivele video ale programului, care ar fi disparut.
Este oare adevarat ca aceste arhive au disparut?
Acest lucru i-a determinat pe sceptici sa sustina ca CIA ar fi vrut sa stearga urmele contactului dintre astronautii americani si civilizatiile extraterestre.
Ei spun ca faptul ca filmele care demonstreaza aselenizarea astronautilor din SUA si pasii lui Neil Armstrong pe Luna s-ar fi pierdut ar fi un secret cunoscut.
Filmele au fost mutate de la US National Archives la NASA, dupa care ar fi disparut... In urma unor cautari asidue s-ar fi gasit numai vreo 10.


Nu am vazut filmul, am sa-l caut pe net.
Intre timp insa mi-am conturat o parere cu privire la Programul Apollo si in special cu privire la aselenizarea pe Luna. Se stie ca toate misiunile Apollo, ca de fapt toate iesirile pamantenilor in spatiul cosmic sau pe orbita Terrei au fost insotite de nave de tip UFO. Am vrut sa cred ca omul a ajuns pe Luna… foarte probabil ar fi in stare sa trimita suficiente sonde pentru o explorare si o cartografiere minutioasa si completa a Lunii. Dar… cum va explicati ca se lucreaza intens la o cartografiere a lui Marte, dar mai putin la cartografierea Lunii? De Luna ne desparte o distanta de numai circa de 10 ori lungimea ecuatorului Terrei. Daca ma gandesc bine, am parcurs deja cu masina echivalentul drumului dus-intors pana la Luna!
Astazi cred tot mai mult ca toata aselenizarea a fost un mare bluf. Se pare ca omul inca nu poate depasi centura de radionuclizi Van Allen care inconjoara Terra, cu tehnologia clasica a navelor Apollo. Daca traversarea a fost facuta cu alte tipuri de nave, care copiaza tehnologia OZN, asta este cu totul altceva si ar face parte din programe ferite de ochii publicului. Radiatia centurii ar fi fatala pentru orice organism viu dupa circa patru ore de expunere la radiatie. Bineinteles ca este ridicol numai faptul ca SUA ar fi aselenizat acum 40 de ani cu tehnologie de tip “epoca de piatra" si acum, pentru urmatorii cinci ani , de exemplu nu-si propune nici macar repetarea evenimentului…. De-altfel, Donald Rumsfeld, Dr. Henry Kissinger, Alexander Haig, Buzz Aldrin practic relateaza in documentarul "Operation Lune" realizat de Televiziune Franceza in 2002 in regia lui William Karel si prezentat pe Canalul Arte" cum s-a ajuns la minciuna teribila privind aselenizarea. Filmarea s-a facut cu ajutorul regizorului Stanley Kubrick, in Marea Britanie, in acelasi studio folosit pentru filmarea “Odisea spatiala 2001".
Nu este de neglijat faptul ca accesul “nostru" pe Luna este ingradit, ca sa nu spun aproape de nepermis, caci Luna, nu ne apartine, ci este deja proprietatea probabil a unui complex ce civilizatii ce o folosesc drept baza. Apropierea de Pamant face ca Luna sa fie un bun punct de conducere a operatiunilor ce se desfasoara pe Terra. Marte si satelitii sai, Luna, bazele de Terra sunt fac parte dintr-un larg complex mai mult sau mai putin unitar (nu stim) ce-si desfasoara activitatea inclusiv pe Terra si determina, dupa parerea mea o multime de evenimente ce au loc pe Terra, in cele din urma, chiar istoria fiecarui ciclu de dezvoltare umana.

16. "Refahim", gigantii biblici, se intorc in Israel...
Asa sustine Barry Chamish, un scriitor si ufolog din Tel Aviv....
Uriasii sunt strans legati de istoria veche a evreilor...Populeaza folclorul si sunt mentionati si in Biblie, intre potopul lui Noe si perioada regelui David.
Nefilimii, deveniti dusmanii de moarte ai poporului lui Abraham, se pare ca au avut drept descendenti niste uriasi.
Din anul de gratie 1993, ei au revenit brusc in atentia autoritarilor si a opiniei publice din Israel, purtati pe "aripi" de OZN-uri.
"Uriasii se-ntorc" si-a titrat Canalul Unu al televiziunii israelite o emisiune care a facut sa explodeze audienta.
Pentru unii cercetatori, intoarcerea acestor fiinte cazute din ceruri este un fapt incontestabil,navele lor zburatoare fiind filmate...In plus, ei au lasat numeroase urme materiale ale trecerii lor. Cele mai multe dintre ele au fost descoperite in regiunea Rosh Haayin...Primul incident care a propulsat Israelul in era ufologiei contemporane a avut loc pe 28 septembrie 1990. In seara aceea, un mecanic auto in varsta de 27 de ani, pe nume Ami Achrai, mergea cu masina pe un drum aflat la sudul orasului Haifa cand, deodata, a vazut un obiect zburator despre care a crezut ca este un elicopter. Acesta parea ca are probleme mecanice si se invartea pe deasupra plajei Shikmona, pe malul Mediteranei. Ami a oprit masina si a observat, stupefiat, ca de fapt era vorba despre un disc zburator care emitea o lumina rosie intensa si care, la un moment dat, a disparut brusc. Doua zile mai tarziu, Ami Achrai a mers sa cerceteze plaja cu pricina, de data aceasta insotit de Hadassah Arbel, un ufolog recomandat de politie. Cei doi barbati au descoperit atunci ceea ce a fost considerat ulterior drept una dintre cele mai importante dovezi ale existentei OZN-urilor. Raza luminoasa emisa de catre farfuria zburatoare sapase o elipsa cu un diametru de 15 metri pe nisipul plajei.
Dar si mai interesanta era imaginea pe care o reproducea vegetatia din jur, ce nu fusese arsa: fotograma exacta a unui pilot aflat in fata unui tablou de comanda.
In plus, esantioanele de nisip ars, culese de catre cei doi si trimise la emisiunea "Sightings" a televiziunii americane, s-au topit din cauza caldurii reflectoarelor de pe platou….Testele ulterioare au dovedit ca nisipul era acoperit cu o hidrocarbura ce se topea la o temperatura medie. Laboratorul nu a putut insa sa dea nici o explicatie umana sau naturala a acestui fenomen.

Evenimentul observat de Ami Achrai s-a repetat pe 6 iunie 2002.
Pe nisip a aparut o noua amprenta de OZN, la doar cativa metri de aparitia precedenta. Plus acelasi desen vegetal care reprezenta un pilot in fata tabloului de comanda. In sfarsit, pe 27 aprilie 2003, doi adolescenti au afirmat ca au vazut, si ei, o farfurie zburatoare explodand deasupra plajei de la Shikmona.
Cand s-a verificat aceasta ultima marturie, pe plaja au fost descoperite bucati de metal alb...Ufologii israelieni, bucurosi ca dispun, in sfarsit, de elemente tangibile pentru a efectua analize stiintifice, au trecut imediat la testarea lor. Metalul, ce parea a fi in fuziune, s-a dovedit, totusi, rece, la atingere. In plus, el se transforma in cenusa alba atunci cand era atins cu mana. Scufundat in apa, emitea o lumina incandescenta. In sfarsit, activitatea magnetica la locul presupus al prabusirii era de 6000 de ori mai mare decat normal. In cele din urma, s-a constatat ca relicvele erau din magneziu pur.
Relicvele gasite pe plaja Shikmona au permis apropierea evenimentului petrecut acolo de un altul, petrecut in pestera lui Elijah, un sanctuar biblic aflat la aproximativ 200 de metri nord de plaja Shikmona. Conform Bibliei, aici predicase profetul Ilie, provocandu-i pe cananeeni la o lupta menita sa dovedeasca suprematia dumnezeului in care credeau.
Ramasagul consta in arderea unui bivol viu.
In vreme ce Baal, idolul cananeenilor a ratat incercarea, dumnezeul lui Ilie a trimis din cer o raza de lumina care a ars animalul pe loc.
Sa fi fost aceeasi raza incandescenta ce a topit nisipul plajei din Shikmona, cateva mii de ani mai tarziu?
Cercetatorii ufologi raspund afirmativ. In grota lui Elijah se afla un desen stravechi ce reprezinta replica exacta a craterului descoperit pe plaja din Shikmona, la inceputul anilor '90.
De la aceasta explozie, in Israel nu a mai fost raportata nici o alta manifestare extraterestra, pana in momentul cand micul oras Kadima a devenit, dintr-o dati, teatrul unei importante activitati ufologice. In dimineata zilei de 20 aprilie 1993, doamna Tsiporet Carmel s-a trezit speriata de lumina orbitoare ce patrundea prin fereastra. A deschis geamul si, incremenita de uimire, a vazut in fata casei sale o nava ciudata, ce statea pe sol, parand a creste din ce in ce mai mult. La cateva zeci de metri distanta, se afla o creatura de aproximativ 2 metri inaltime, imbracata cu un fel de salopeta metalica, si care parea ca poarta pe cap o palarie asemanatoare cu aceea a apicultorilor.
Pentru ca era vorba despre prima intalnire directa cu un extraterestru raportata in Israel, d-na Carmel s-a temut sa nu ajunga de rasul lumii. Dar exact pe locul unde ea vazuse nava, s-a descoperit un cerc de aproximativ 4 metri si jumatate, unde pamantul fusese ars. Acolo au fost gasite si ramasite de metal, ce s-a dovedit a fi siliciu pur. Peste cateva zile, alte doua cercuri identice au fost descoperite in gradina femeii. Ele pareau a fi trasate cu ajutorul unui lichid de culoare rosie, ce s-a dovedit a fi compus din cadmiu.

Alti doi cetateni din orasul Kadima si mai tarziu chiar trezoriera municipala, Shosh Valud, au afirmat ca au trait experiente similare celei relatate de d-na Carmel. In luna iunie, a fost randul altei femei, Hannah Somech, sa se intalneasca fata in fata cu un urias. Ea locuia la Burgata, la 5 kilometri de Kadima. In dimineata cu pricina, se afla in bucatarie. Dintr-o data, pe geam, a vazut cum cainele ei este aruncat in sus, inainte de a se zdrobi de zidul curtii.
A iesit repede afara din casa, dar s-a trezit fata in fata cu o creatura de doi metri inaltime, imbracata cu o salopeta metalica, ce ii examina cu atentie camioneta parcata in curte. Furioasa, ea l-a intrebat pe extraterestru: "Ce ai facut cu cainele meu?". Raspunsul, telepatic, nu s-a lasat asteptat: "Sterge-o! Sunt in misiune...As putea sa te strivesc ca pe o furnica daca as vrea".

Mai tarziu s-a descoperit in gradina lui Hannah un cerc cu diametrul de 4 metri si jumatate, unde iarba era patata cu un lichid de culoare rosie: cadmiu.
In decembrie 1993, in satul Yatzitz, batrana Casatini, impreuna cu o prietena, au auzit o explozie ce a facut sa se cutremure temelia casei. Usa s-a deschis brusc si prin despicatura ei cele doua femei au vazut o creatura de aproximativ 2 metri si jumatate inaltime, imbracata intr-un costum metalic, a carei fata parea a fi ascunsa de un "halou". Foarte speriate, au trantit usa si au chemat politia. Sositi rapid, agentii au descoperit niste urme foarte adanci de cizme, ce se afundau la 35 de centimetri in pamantul uscat, dovedind, astfel, ca cel ce le-a lasat cantarea aproximativ o tona. Temandu-se de un act terorist, politia a chemat armata in ajutor, dar anchetatorii militari s-au multumit sa emita o ipoteza fantezista, conform careia urmele lasate erau ale unor senile.
Cu toate acestea, dupa incidentul de la Yatzitz, nenumarate aparitii de fapturi uriase au fost raportate in mod constant, in aproape toate orasele Israelului.
Ca si in cazurile precedente, martorii acestor aparitii erau in exclusivitate femei. Dintre sapte cazuri urmarite de catre anchetatori, in trei dintre ele persoanele respective au continuat sa primeasca regulat mesaje telepatice. Cea mai convingatoare dovada a acestor vizite este concordanta descrierilor facute de catre toate femeile, care nu se cunosteau intre ele: era vorba despre un urias de aproximativ 2 metri inaltime, span si cu fata rotunda. S-ar parea ca aceste creaturi lasau in mod deliberat urme ale trecerii lor, si anume niste urme atat de evidente, incat ufologii israelieni sunt convinsi ca, la fel ca in urma cu cinci mii de ani, uriasii cutreiera iarasi pe pamantul Israelului.
Patul regelui uriasilor, Og din Bashan, avea 4 metri lungime.
Pe teritoriul sau, care se intindea pe inaltimile platoului Golan, mai dainuieste in prezent stravechiul "Cerc al uriasilor", compus din 5 cercuri concentrice de piatra, cel mai mare masurand 159 de metri in diametru. Doua deschideri facute in aceste cercuri ar fi permis masurarea solstitiilor si ascensiunea stelei Sirius, in anul 3000 inainte de Hristos. Situl ramane o enigma pentru arheologi, pentru ca nu au descoperit nici o similitudine cu altele prezente in Orientul Mijlociu.
De altfel, constructia sa este anterioara cu cel putin 500 de ani celei a piramidelor si nu poate fi opera nomazilor care locuiau acolo in acea perioada. Constructorii ar putea fi niste straini, dar, conform Bibliei, singurii "straini" care locuiau in zona aceea erau uriasii.

Anul 1996 a fost deosebit de bogat in aparitii de OZN-uri in Israel.
Intr-adevar, au fost fotografiate mai multe farfurii zburatoare. In luna decembrie, o familie din Netanya a afirmat chiar ca se afla in contact permanent cu niste fiinte mici, de culoare gri….Aceste marturii au fost sustinute de o multitudine de dovezi materiale, mai ales de descoperirea unor pietre capabile sa topeasca gheata in mod
instantaneu, fara interventia vreunei surse energetice cunoscute. In noiembrie 1997, a fost filmat un OZN deasupra Tel Aviv -ului. Expertii isi pun in continuare intrebari in legatura cu provenienta sa.

Urmele de uriasi descoperite la Yatzitz se intindeau pe o distanta de 8 kilometri. Daca pe alocuri unele dintre ele masurau 35 de centimetri in adancime, tocul nu se infunda niciodata in pamant mai mult de 5 centimetri. Cu alte cuvinte, creatura respectiva ar fi mers pe varful picioarelor. Distanta dintre doua urme era uneori de 3,5 metri. Este greu de crezut ca ele au fost lasate de catre un om.
Ar fi trebuit ca acesta sa fie campion mondial la saritura in lungime si sa cantareasca aproximativ o tona…Urmele circulare si intalnirile cu extraterestrii nu sunt singurele incidente misterioase care au fost raportate la Kadima si in imprejurimi….Intr-o dimineata de ianuarie 1995, crescatorii Amos si Rachel Guetta si-au gasit animalele ucise si mutilate in mod ciudat. Toate oile aveau capul ras si in cutia craniana fusesera facute gauri. Gainile si cainele de la ferma erau de asemenea moarte. Aceasta enigma nu a fost inca rezolvata.

In vara anului 1993, marturiile atestand prezenta uriasilor pe teritoriul Israelului au facut ca foarte seriosul post de televiziune "Channel One" sa difuzeze un documentar in legatura cu acest subiect. Doi dintre martorii de la Kadima, Tsiporet Carmel si Shosh Valud au fost intervievate, la fel ca si ufologii ce au studiat amprentele circulare caracteristice lasate de catre OZN-uri pe sol. Spre marea mirare a personalului de la postul de televiziune israelit, telespectatorii s-au declarat convinsi de existenta acestor extraterestri. Alti doi martori au aparut intr-o emisiune ulterioara. Era vorba despre doua femei in varsta de 30 de ani, ce locuiau in Tel-Aviv, la 20 de kilometri distanta una de cealalta. Astfel, la inceputul acelei veri, doua creaturi imense, cu craniul span, si-au facut aparitia in locuintele impricinatelor, fiind insotite de o raza de lumina. Prin telepatie, li s-a explicat ca nu au de ce sa se teama. Uriasii au "plutit" mai apoi prin apartament, lasand un praf galben si urat mirositor pe mobila. Dupa cateva minute, au disparut la fel de brusc cum au aparut.

In noiembrie 1998, ufologul Barry Chamish a intrat in posesia unei casete video a coliziunii dintre doua nave zburatoare neidentificate, deasupra orasului Rosh Haayin.
Fotografiile arata farfuriile zburatoare inainte si dupa impact. Aceste imagini au fost filmate in 1996, de catre un imigrant iugoslav, pe nume Spasso Maximovitch. Jeff Saino, un specialist de elita de la laboratoarele MUFON, a analizat filmul. Tinand cont de viteza celor doua nave si de faptul ca explozia nu a lasat in urma ramasite, el a declarat filmarea drept autentica. "Acceleratia, talia redusa si explozia nu se explica prin metode conventionale", a afirmat el. "Acest caz ramane o enigma".

Asadar, se intorc "nefilimii"...?


De-a lungul anilor am fost martorii unui numar impresionant de fenomene OZN, intalniri de gradul III care au ajutat la clasificarea tipurilor umanoide observate pe Terra. Rasele umanoide care ne viziteaza se pare ca sunt cel putin 50. Pe de alta parte, se pare ca SUA sunt in contact si in diverse tipuri de colaborari cu cel putin 8 rase extraterestre. Nu in ultimul rand in inginerarea actualelor rase umane de pe Terra sunt implicate cel putin 9 rase extraterestre.
Filiatia acestor grupuri (daca exista o filiatie) este extrem de greu de stabilit de catre noi. Avem informatii mai ales in Zohar referitoare la diferentele genetice dintre diverse grupuri extraterestre (marci genetice produse intr-un anumit segment temporal , relativ bine determinat). Marca genetica a Nefilimilor nu a mai fost produsa de vreo 10.000 de ani pamantesti, respectiv de la inceputul programului de inginerie genetica de dinaintea Potopului (care a fost incheiat prin Potop)

Iata ce ne spune Zoharul despre Nefilimi:

224. There are five races of mixed multitude. These are the Nefilim (fallen), the Giborim (mighty), the Anakim (giants), the Refaim (shades) and the Amalekim. Because of them, the small Hei fell from its place, NAMELY FROM BINAH. ..etc (Beresheet 11:9).

224. Exista cinci rase de multitudini amestecate ( hibrizi – amestecuri de elemente genetice – na) . Acestea sunt nefilimii (decazuti), Giborim (puternici), Anachimii (giganti), Refaim (umbre) si Amalekim.
Din cauza lor, litera Hei (unitatea genetica energetica HEI – na) cea mica cel a scazut de la locul sau, si anume din Binah( multimea elementelor genetice extraterestre-na) . etc.…

228. These SONS OF ELOHIM are Aza and Azael, from whom descended the souls of THE SECOND GROUP IN the mixed multitude, which are the Nefilim. They made themselves fall FROM THEIR HOLINESS, and they fornicated with women who were fair. Because of this, the Holy One, blessed be He, also eliminated them from the world to come, so that they may not have a portion there. Etc (vol I Beresheet)

228. Acesti fii ai lui ELOHIM sunt Aza si Azael, din care au coborat sufletele celui de-al doilea grup din multitudinea mixata (hibrizi – na) , care sunt Nefilimii. Ei insisi au facut sa decada din sfintenia lor si au trait in concubinaj cu femeile (de pe Terra). Din aceasta cauza, Cel Sfant, binecuvantat fie El, de asemenea, i-a indepartat (eliminat) din lumea ce va veni , astfel incat acestia nu pot avea o portie acolo ( nu vor intra in procesul de reincarnare – nu sunt compatibili genetic cu fiintele extraterestre - na). Etc

Si un ultim exemplu:

73. Rabbi Chiya said, They were referred to by three names - Nefilim (lit. 'fallen ones'), Anakim (lit. 'giants'), Refaim (lit. 'lax ones') - and all of them lived long. First they were called Nefilim, the fallen, AT THE TIME THEY WERE DROPPED DOWN FROM HEAVEN. After they joined up with the females of human kind and had children from them, THE CHILDREN were called Anakim. Following that, when they continued to spread about the world and become lax, and let go of the WORLD above, they were referred to as Refaim. (VOL 18 Shlach Lecha )

73. Rabin Chiya a spus, Ei au fost mentionati sub forma a trei nume - Nefilimii ("cei decazuti" lit.), Anakim ("giganti" lit.) , Refaim (lit. "cei LAX") - si toti acestia au trait mult timp. La inceput ei au fost denumiti Nefilimii, decazuti, in momentul in care au fost alungati din cer. Dupa ce s-au alaturat cu femeile oamenilor si au avut copii de la ele, copiii au fost denumiti Anakim.
Apoi, cand ei (Anakim) au continuat sa se raspandeasca in lume si sa se indeparteze ( genetic – na) de lumea de sus, atunci ei au fost mentionati ca Refaim. (VOL 18 Shlach Lecha )

Mentionez ca in Biblie se face referire la Goliat, uriasul ucis de David acum circa 3000 de ani.
El era o relicva tarzie a neamului Refaimilor – descendenti ai gigantilor, ce proveneau la randul lor din Nefilimi.
Cam asa vad eu calea identificarii diverselor tipuri umanoide care au populat Terra.
Sunt destule informatii in textele vechi; trebuie doar adunate...
In concluzie, nu se intorc pe Terra nici Nefilimii, si nici macar Refaimii, caci ambele sunt relicve genetice demult disparute si fara nici un interes genetic pentru fiintele extraterestre evoluate.

Referitor la diversitatea somatica a fiintelor extraterestre care ne viziteaza, sunt deja clasificari si carti specializate care se ocupa de acest subiect.
Cert este si pentru mine ca vizitele diverselor grupuri se vor inmulti, mai ales acum, mai pe la sfarsit de program.

18. Acceptati sa deveniti membru Rufon participand la discutii in limita timpului dvs. disponibil?

Da, sigur, mi-ar face placere!

Va multumesc si va doresc o seara impecabila in continuare!
Urban


Si eu va multumesc si sa auzim numai de bine!
Cu stima,
Toni Victor Moldovan

Un comentariu:

IOnel Marian Tabara spunea...

Cu mare placere as vrea sa iau legatura cu dvs domnule moldovan .pietrele dacice vor vorbi parca zicea brancusi.adica GOD e ANU adica toti care de aici au plecat au luat numele de dzeu GOD cum dealtfel si sumerienii care aveau pe ANU divinitate suprema .si drept dovada X din SFINX este T adica SFINT adica pana la dzeu te mananca sfintii .deci Dzeu s-a intruchipat tot timpul in oameni