joi, 2 februarie 2012

Adevărul despre 11 septembrie 2001 (I)

Periodic, voi tot publica şi republica materiale care vorbesc despre "Adevăr" în legătură cu "evenimentele" de la 11 septembrie 2001. Atentatele de la World Trade Center şi Pentagon au schimbat lumea, au reinterpretat noţiuni parcă eterne cum ar fi neamestecul în treburile interne ale altor state. Acum, orice mare putere militară ARE DREPTUL de a se implica în politica internă a altui stat independent pentru a "preveni" orice potenţial "pericol" pentru securitatea lumii.
11 septembrie 2001 a renăscut forţa militară americană. De ce s-a întâmplat asta? Oficialii spun că nişte terorişti arabi au vrut să lovească America. Acum, America îi loveşte pe teroriştii arabi. Alături de America, îi loveşte şi România şi alături de România multe alte ţări cuprinse în programul acesta de slugărnicie faţă de jandarmul mondial.
Am mai publicat aceste videoclipuri pe blogul meu. Repet, periodic le voi republica. Pentru a nu uita, pentru a înţelege, pentru a ne aminti mereu de ce suntem ceea ce suntem şi de ce nu suntem... ceea ce vrem să fim!

Prima filmare ne vorbeşte despre mai multe aspecte ale "problemei".
1. Pentru început ne sunt arătate mai multe declaraţii OFICIALE care spun că guvernul american nu avusese nici o informaţie despre pericolul producerii acestor atentate. Apoi, ne sunt arătate PROBE despre faptul că instituţiile americane de securitate efectuau de mult timp "exerciţii" de apărare împotriva unor atacuri "teroriste" exact de tipul celor întâmplate, cu prăbuşirea unor avioane civile peste WTC, Pentagon etc! Prima MINCIUNĂ dovedită!
2. Altă "problemă"... S-a dovedit că şeful serviciului pakistanez de informaţii (ISI), Mahmoud Ahmad, i-a plătit 100.000 dolari celui care a fost numit "liderul grupului de terorişti", Mohamed Atta, plata făcându-se prin intermediul lui Omar Sheikh! Cel care a finanţat astfel direct "operaţiunea" teroristă, Omar Sheikh, a recunoscut public că a acţionat la ordinele serviciului pakistanez de informaţii! Aici ancheta s-a blocat! GUVERNUL SUA NU A VRUT SĂ AFLE DE CE PAKISTANUL A FINANŢAT "ATENTATUL TERORIST" DE LA 11 SEPTEMBRIE 2001! În raportul oficial asupra evenimentelor stă scris că "finanţarea atacurilor este de mportanţă minoră"!
3. Pe listele de zbor ale avioanelor deturnate nu figurează nici unul din numele teroriştilor despre care se spune că au fost implicaţi în deturnări şi nici un alt nume arab de parcă aceştia, după ce hotărăsc să-şi sacrifice viaţa, nu vor să le fie cunoscută identitatea! Oficialii au prezentat drept "probă" un paşaport care ar fi "supravieţuit" într-un mod misterios accidentului şi care ar dezvălui, cică, identitatea unui terorist! Surpriză însă, după ce oficialii prezintă această "probă" se descoperă că proprietarul paşaportului TRĂIEŞTE bine merci! De altfel, mai mulţi arabi puşi imediat de autorităţi pe lista suspecţilor trăiesc şi n-au nimic de-a face cu "afacerea"! Cel puţin 6 "atentatori" (din lista făcută publică de FBI) trăiesc şi habar nu au cum au ajuns să figureze printre cei care s-au "sinucis" aruncându-se cu avioanele peste ţinte civile americane! FBI continuă şi azi să prezinte acea listă mincinoasă ca fiind lista adevărată a teroriştilor arabi care ar fi lovit America! Oricum, dincolo de aceste "confuzii", guvernul SUA nu a putut face publică nicio dovadă care să lege direct vreunul din "teroriştii" de pe lista FBI de Osama Ben Laden!
4. În fine, NU EXISTĂ NICI O DOVADĂ care să-l lege în mod direct pe Osama Ben Laden de atentatele de la 11 septembrie 2001! Oficialii spun că nu este nevoie de o dovadă pentru că într-o filmare "găsită" de americani Ben Laden ar vorbi explicit în sensul că el ar fi executat atacul, dar o examinare mai amănunţită a acestei filmări DOVEDEŞTE că bărbatul invocat drept probă de americani NU ESTE ADEVĂRATUL BEN LADEN!

Cornel SABOU

Niciun comentariu: