duminică, 19 februarie 2012

Hackerii "Anonymous" vor ataca siteurile FMI

Sursele acestui articol:
www.anonops.ro - siteul oficial al grupului "Anonymous"

Siteul INOE a fost spart, iar documentele instituţiei sunt publice

Celebrul grup de hackeri "Anonymous" a spart recent siteul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică (INOE) din România şi a publicat pe internet mii de documente sustrase de la această instituţie!
Unul din aceste documente vă este prezentat alăturat şi dovedeşte faptul că instituţia şi-a "permis" să plătască aiurea sume de sute de mii de euro din banii publici! De asemenea, din-ntr-unul din documente ar reieşi faptul că INOE a achiziţionat un computer cu 300.000 euro!


Cei care doresc să descarce integral fişierele secrete "procurate" de Anonymous de pe siteul INOE o pot face la următoarea adresă: http://www.anonops.ro/anonymous-romania/national-institute-of-research-for-optoelectronics-hacked.html

Grupul Anonymous s-a făcut remarcat în ultimii ani spărgând numeroase servere guvernamentale şi punând la dispoziţia publicului informaţii "secrete" care dovedesc însă corupţia şi risipirea banului public. În timp, au apărut numeroase "copii" ale acestei mişcări, mai multe siteuri anunţând fel şi fel de "operaţiuni" care s-ar desfăşura sub "marca" deja celebră "Anonymous". Hackerii au constituit însă un site "oficial" şi doar acolo anunţă adevăratele operaţiuni la care participă. De asemenea, periodic ei combat pe acest site informaţiile şi acţiunile care le sunt puse în "cârcă" de alţi utilizatori ai internetului. Adresa oficială a grupului Anonymous este http://www.anonops.ro/

Pe această adresă, Hackerii au anunţat că zilele acestea vor desfăşura un "atac" asupra siteurilor aparţinând de Fondul Monetar Internaţional (FMI)!

Felicitări ANONYMOUS!

Cornel SABOU

Niciun comentariu: